Master in marketing en commercieel management

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De zakelijke omgeving evolueert snel. Globalisering, nieuwe informatietechnologieën en nieuwe verkoop- en distributiekanalen die zijn ontstaan dankzij het internet, hebben zowel de marketingstrategieën als de manier waarop we verkopen veranderd. Concurreren in wereldwijde omgevingen heeft het aantal markten waarin we kunnen opereren verhoogd, maar ook het aantal concurrenten waarmee we worden geconfronteerd, dus het is noodzakelijk om de commerciële en marketingrichting vanuit een meer innovatief perspectief te benaderen: consumenten elke keer Ze zijn veeleisender en hebben meer informatie, zodat ze meer duidelijk zijn over wat ze willen en nodig hebben. Om deze redenen is het zo belangrijk om goed opgeleid te zijn op gebieden zoals commercieel management en marketing.

De Master in Marketing en Commercieel Management is bedoeld om professionals op te leiden die deze veranderingen leiden en weten hoe ze marktkansen en uitdagingen kunnen omzetten in concurrentievoordelen voor het bedrijf. Professionals met een solide achtergrond, zowel in marketing als in commercieel management, met kennis van nieuwe marketingtrends en met een grondige kennis van de organisatorische aspecten die bedrijfswaarde genereren, iets dat essentieel is om de groei van elke organisatie mogelijk te maken.

De student heeft de mogelijkheid om aan het einde van de schoolperiode in Barcelona een verblijf van twee weken in Kean University (VS) af te ronden.

Master in marketing en commercieel management - Campus Madrid

De wereld wordt voortdurend bijgewerkt, met de Master in Marketing en Business Management leer je je snel aan te passen aan allerlei omstandigheden en tegenslagen, en ze om te zetten in kansen om je bedrijf te laten opvallen.

106823_5.jpg

Redenen om de Master in Marketing and Commercial Management aan EAE Business School

 1. Woonprogramma in New York
  Aan het einde van het semester kun je een verblijf van twee weken volgen op "Retail & Services Marketing" aan de Kean University (VS). Voor dit verblijf in een woonwijk worden extra kosten in rekening gebracht.


 2. Adviesraad
  Ons mastercurriculum is ontwikkeld samen met een adviesorgaan dat bestaat uit professionals van onder andere Unilever, Sony, Mango, Nielsen, Nissan, OgilvyOne, Heineken, Endesa, BP, La Caixa of Dockers.


 3. Internationaal Talentenprogramma
  Als u een internationale professionele ontwikkeling nastreeft, heeft u een maximale zichtbaarheid bij de multinationals die samenwerken met EAE via Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale selectieconsultants.


 4. Outdoor training
  De master bevat een activiteitenkalender waarin je coachingvaardigheden ontwikkelt die worden toegepast op marketing in een gunstige en inspirerende omgeving.


 5. Prestige Partners
  Wij zijn partners van de belangrijkste marketingassociaties in Spanje, zoals de Spaanse Marketing Association (AME) en de Spaanse Vereniging van de Digitale Economie (ADIGITAL).


 6. Zakelijke netwerken
  Vergaderingen met professionals van grote bedrijven en andere studenten, waarmee u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2017 organiseerden we vergaderingen met leidinggevenden van bedrijven zoals Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA of Grupo Hero, en vele anderen.


 7. EAE Emprende
  Via onze business incubator trainen, financieren en begeleiden we uw ondernemende projecten. EAE Lab biedt u de benodigde bronnen en omgeving, zodat u de concurrentievoordelen kunt bepalen en uw bedrijfsidee kunt ontwikkelen.


 8. Ranking van de wereld
  Tweede beste meester op het gebied van marketing in Spanje (ranking "250 Masters, ed. 2017" van El Mundo)

106824_Sintitulo-1.jpg

Vereisten en toelating

double Degree

Mensen die het programma met succes afronden, behalen een masterdiploma in marketing en commercieel management aan de EAE Business School en de Polytechnische Universiteit van Catalonië (Barcelona Campus) of de Rey Juan Carlos University (Madrid Campus).

Om de kwalificaties van universiteiten te behalen, is het noodzakelijk om te voldoen aan de vereisten die beide instellingen vragen.

toelating proces

Het fundamentele doel van onze opnames proces is om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen, door middel van hun professionele en academische curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring te krijgen, door middel van een context waarin het mogelijk om een ​​lange-termijn relatie met klasgenoten, docenten en alumni te ontwikkelen.

Om het toelatingsproces te starten, is het noodzakelijk om het bijbehorende formulier in te vullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als het toelatingsbesluit van de Academische Commissie aan de Master in Marketing en Commercieel Management positief is, kan de kandidaat zijn / haar inschrijving voor deze Master formaliseren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Carrièremogelijkheden

Career Services Beroepen EAE Business School is verantwoordelijk voor het scheppen van nieuwe banen die u begeleidt en begeleidt studenten met een analyse van hun profiel, om hun carrière doelen te bereiken en hun verwachtingen en belangen aan te passen aan de arbeidsmarkt.

De afdeling Carrière organiseert ook evenementen om de inzetbaarheid te bevorderen, zoals het online werkgelegenheidsforum; de Bank of Opportunities met meer dan 6000 vacatures die elk jaar worden gepubliceerd; of het International Talent Programme, gericht op studenten die internationale ontwikkeling en zichtbaarheid zoeken in multinationale bedrijven, met workshops en interviews met headhunters uit verschillende delen van de wereld. EAE ook deel aan de inzetbaarheidsprogramma's van merken met grote projectie, zoals L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, waar studenten toegang toe hebben.

Professionele uitjes:

 • Marketing directeur
 • Commercieel directeur
 • product Manager
 • Brand Manager
 • Digital Marketing Manager
 • Key Account Manager
 • Hoofd van Direct Marketing
 • Trade Marketing Manager
 • Marketingtechnici
 • Commercieel technicus

Enkele gegevens uit ons werkgelegenheidsrapport

 • 93% van de studenten vindt werk binnen zes maanden na afronding van de opleiding
 • 34% verhoogde hun salaris tot 30% een jaar na het behalen van de masteropleiding
 • 67% van de studenten heeft via een aantal van de beschikbare routes via EAE Business School een baan gekregen
 • 74% accepteert een nieuwe beroepsaanbieding na het afstuderen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder