Master in management van slimme steden

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Steden en gemeenschappen zijn de belangrijkste trefpunten van de belangrijkste uitdagingen van de moderne tijd, die we moeten begrijpen en kunnen oplossen door burgers op te nemen om duurzame ontwikkeling en kwaliteit van leven te verbeteren.

Een slimme stad is een stad die is gebaseerd op de behoeften van zijn burgers en die geavanceerde technologieën gebruikt om het concurrentievermogen, duurzame ontwikkeling en een betere kwaliteit van leven te bevorderen.

Vanwege het feit dat het verstedelijkingsproces zal toenemen, zullen de steden op verschillende niveaus met uitdagingen van duurzame ontwikkeling te maken krijgen: milieu, sociaal en economisch, met name in minder ontwikkelde landen waar het verstedelijkingsniveau veel groter is. Het is van essentieel belang om integrale beleidsvormen in te voeren voor een betere levenskwaliteit van zowel stedelijke als landelijke bevolkingsgroepen, en voor een grotere sociale inclusie.

Een exclusief masterprogramma voor het beheren en besturen van slimme steden en gemeenschappen

Het programma is geschikt voor iedereen

  • die werken in het openbaar bestuur, gemeenten, lokale gemeenschappen, ontwikkelingsbureaus en kijken in de toekomst.
  • die helpen bij het bieden van slimme / geavanceerde diensten op het gebied van energie-efficiëntie, mobiliteit, openbare voorzieningen, enz.
  • die in bedrijven of instellingen werken en zakelijke kansen zien in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en uitgebreide slimme / geavanceerde oplossingen bieden.

Specifieke en state-of-the-art benaderingen voor de uitvoering van het programma

  • Onderzoeksaanpak met behulp van big data en state-of-the-art analyses .
  • Best practices bestuderen om kritisch systeemdenken te ontwikkelen en deze met succes in de lokale omgeving over te brengen.
  • Betrekken van docenten en praktijkmensen bij de implementatie van lokale oplossingen in binnen- en buitenland.
  • Innovatief leren met veldwerk over real-world projecten en in samenwerking met lokale burgers en andere belanghebbenden in de publieke, private en derde sector.97860_doba_pigac_si__MPP6145.jpg

accreditatie

Het masterprogramma Management of Smart Cities is geaccrediteerd door de Sloveense Raad voor het hoger onderwijs. De lijst met alle geaccrediteerde hogeronderwijsinstellingen en -programma's in Slovenië is te vinden op de website van het Sloveense kwaliteitsagentschap voor hoger onderwijs (SQAA), een lid van de Europese vereniging voor kwaliteitsborging in het hoger onderwijs (ENQA).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our hig ... Lees meer

We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our high-quality study programmes, available in four different languages, follow the standards and requirements of the current European and global business environment. Lees Minder
Maribor , Belgrado + 1 Meer Minder