Master in management van informatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Algemene informatie

Toegekend academisch diploma: Master in de ingenieurswetenschappen in het beheer van informatiesystemen (45526)

Accreditatie: tot 31 december 2022

Compleet studieprogramma volume: 80 studiepunten (120 ECTS)

Mogelijke vormen van onderwijs en studietalen:

  • Voltijds - 2 jaar (Lets, Engels) Cursussen beschikbaar overdag of 's avonds
  • Parttime - 2,5 jaar (Lets, Engels) Cursussen beschikbaar op zaterdag of volgens modulerooster (ongeveer 1 keer per maand, vrijdag 6: 00-21: 30 uur, zaterdag 10: 30-17: 00 uur, zondag 10: 30-15 uur) : 30
  • Afstandsonderwijs - 2,5 jaar (Engels)

Inschrijvingsvereisten: hoger onderwijs, Bachelor in de ingenieurswetenschappen of Bachelor in de natuurwetenschappen in computerwetenschappen of wiskunde, of Bachelor in de sociale wetenschappen in managementwetenschappen of economie, of hoger beroepsonderwijs van het tweede niveau in de informatica, informatiesystemen, elektronica, logistiek , Managementwetenschappen en economie.

onderwijs

Full time Deeltijd Leren op afstand
Looptijd 2 jaar 2,5 jaar 2,5 jaar
EU-inwoners EUR / jaar 1980 EUR * 1640 EUR * 1700 EUR
Niet-EU-ingezetenen EUR / jaar 3200 EUR 2600 EUR 1700 EUR **

* Indien het collegegeld van het semester is verdeeld in maandelijkse betalingen (5 betalingen), stijgt het bedrag van het collegegeld met 100 euro per semester.
** Als het jaarlijkse collegegeld is verdeeld in semesterbetalingen (2 betalingen), wordt het collegegeld verhoogd met 100 euro per jaar.

121102_Capture.PNG

Over het programma

De masteropleiding Management Information Systems (MIS) omvat zowel zakelijke als technologische vaardigheden en is gericht op de voorbereiding van specialisten van wereldklasse met diepgaande kennis van moderne informatie- en communicatietechnologie en het gebruik van technologie in verschillende contexten. Door verkregen kennis en vaardigheden kunt u een waardevolle schakel worden tussen ontwikkelaars van technologie en gebruikers (gemeenschap en bedrijf).

Het programma richt zich op het beheer van informatiesystemen, aspecten van verandermanagement en het gebruik van technologie. Tijdens de lessen krijgen studenten lezingen, praktische opdrachten en case studies die worden gegeven en begeleid door de beste lokale en internationale professoren en specialisten. Door vandaag aan het programma deel te nemen, kunt u internationale ervaring opdoen door uitgenodigde professoren van de Universiteit van Deusto (Spanje), de Tokyo University of Electro-Communications (Japan), de Universiteit van Thessalië (Griekenland), enz. Na succesvolle afronding van het studieprogramma, kunt u zal zakelijke problemen kunnen identificeren, oplossingen kunnen bieden op basis van moderne informatie- en communicatietechnologieën, IT-projecten kunnen beheren en evalueren.

Collegegeld

Full time Deeltijd
Looptijd 2 jaar 2,5 jaar
EU-inwoners EUR / jaar 1980 EUR * 1640 EUR *
Niet-EU-ingezetenen EUR / jaar 3200 EUR 2600 EUR

* Indien het collegegeld van het semester is verdeeld in maandelijkse betalingen (5 betalingen), stijgt het bedrag van het collegegeld met 100 euro per semester.
** Als het jaarlijkse collegegeld is verdeeld in semesterbetalingen (2 betalingen), wordt het collegegeld verhoogd met 100 euro per jaar.

Alumni getuigenissen

Goed gestructureerde informatie en nieuwe professionele vaardigheden

Als IT-professional al geruime tijd, kreeg ik met het MIS-programma de kans om mijn reeds bestaande vaardigheden vanuit een theoretisch perspectief te structureren en te herzien, en om nieuwe professionele vaardigheden op te doen die ik al had gepland.

Mikhail Glukhachev, Ontarget Labs, testmanager

Een kans om in IT te beginnen

MIS gaf me de kans om mijn carrière in de IT te beginnen nadat ik de eerste opleiding op een niet-IT-gebied had gevolgd. Ik heb het gebruikt ..

Katerina Alfimova, Idea Port Riga, projectmanager, bedrijfsanalist, UX-specialist

Theoretische achtergrond

Met veel praktische ervaring heb ik een gebrek aan theoretische achtergrond in IT / IS. MIS gaf me de mogelijkheid om mijn bedrijfsmiddelen en onderzoeksactiviteiten beter te beheren.

Aleksandrs Avdeikins, Trialto Latvia Ltd., afdelingsmanager R&D en IT

Nieuwe kennis en vaardigheden op het gebied van gegevensbeheer

Dankzij het MIS-programma heb ik nieuwe kennis en vaardigheden opgedaan in Big Data, Data Mining, Artificial Intelligence en IT Project Management. Hierdoor ben ik een waardevolle medewerker in de markt geworden.

Alisa Serjogina, hoofd van de ondersteuningsafdeling, X InfoTech Ltd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

TSI – is the only one private technical college university type in Latvia where you can get higher education in Latvian and English. TSI is a modern dynamic technical university of applied sciences, p ... Lees meer

TSI – is the only one private technical college university type in Latvia where you can get higher education in Latvian and English. TSI is a modern dynamic technical university of applied sciences, providing high quality education with focus on applied research. TSI creates a vibrant educational environment with highly valued lectures from all around the world. TSI is a community of passionate, carrying and dedicated individuals who provide individual approach to students with purpose of creating long-lasting relationships. Lees Minder
Riga , Daugavpils + 1 Meer Minder