Lees de Officiële Beschrijving

De Master in Management van Services en Technologie (MMST) is een uniek geavanceerd educatief programma in Technology and Operations Management (TOM) dat zich richt op zowel industrie- als servicegebieden. Dit programma is gericht op het ontwikkelen van moderne, bijgewerkte, proactieve, verantwoordelijke en sociaal verantwoordelijke managers, specifiek gericht op bedrijfsactiviteiten. Afgestudeerden zijn bereid om te excelleren, te leiden, te leren en om ethische (intra /) ondernemers te worden in elke internationale arena. Ze kunnen ook een carrière in het onderzoek nastreven door het doctoraat van deze onderzoekslijn bij te wonen in TOM, waar drie onafhankelijke cycli van studies interageren en worden geïntegreerd om de vorige te verlengen.

Resultado de imagem para financial times european business schools ranking 2018

Eduniversal_completo.jpg

Waarom kiezen voor het beheer van services en technologie bij IBS

Getuigenis van Comendador Agostinho Silva

Erkenning is te danken aan Engenheiro Agostinho Silva, die lid is van de Raad van Bestuur van Grupo CEI / Zipor , naast andere topmanagementfuncties, voor zijn publieke steun aan de MMST. Eng º Agostinho Silva kreeg ook de eer van Comendador da Ordem do Mérito Empresarial, Classe do Mérito Industrial , door Zijne Excellentie de President van de Republiek Portugal.

getuigenis

Toen ik werd uitgenodigd om mijn mening te geven over de MSc in Management van Diensten en Technologie (MMST), besloot ik om te beginnen dat ik me alleen zou uitspreken als ik, na een zorgvuldige evaluatie, tot de conclusie was gekomen dat er een match tussen mijn waarden, mijn overtuigingen, mijn verwachtingen en zowel het voorstel als de praktijk van de MMST.

In feite brengt de MMST-missie («... die zich ten volle inzet om haar studenten te helpen slagen») een zorg met de studenten teweeg, samen met een winnende mindset. Bovendien stelt het de doelen vast die zo hoog zijn als nodig om uit te blinken in de competitie, wat in lijn is met mijn positionering als zakenman. Bovendien ben ik het volledig eens met de vereisten voor verantwoordingsplicht en maatschappelijk verantwoord ondernemen, aangezien bedrijven deel uitmaken van de samenleving en dus rekening moeten houden met de impact van hun acties, niet alleen in de economie, maar ook in het milieu en in de gemeenschap. .

Collegegeld 2019/2020

Het collegegeld voor het hele programma is € 6,850:
5.250 € in het 1e academiejaar en 1.600 € in het 2e academiejaar (dissertatiejaar).

In het eerste jaar kan het collegegeld in één keer worden betaald of gespreid over negen termijnen.

Aanvraagproces 2019/2020

We hebben de volgende vaardigheden en kwalificaties van aanvragers nodig voor onze International Masters-programma's:

  • Een bachelordiploma uitgereikt door een universiteit of instelling voor hoger onderwijs;
  • Vaardigheid in de Engelse taal;
  • De resultaten van een GMAT- of GRE-examen van een kandidaat, hoewel niet verplicht, kunnen hun kansen om geaccepteerd te worden vergroten;
  • Twee aanbevelingsbrieven;
  • Een motivatiebrief;
  • CV;
  • Diploma en transcript of Records.

Documentatie

Op verzoek van het Admissions Office moet u verzenden (kopieën in papier en bestanden met gescande documenten):

Een kopie van je officiële bachelorgetuigschrift en eventuele andere graden vermeld in het aanvraagformulier (indien van toepassing) * academische transcripties van cursussen en cijfers (indien van toepassing) twee originele foto's kopie van uw identiteitskaart of paspoort (en indien van toepassing van het fiscale identiteitsnummer ) GMAT Score - optioneel *

* In gevallen waar een Diploma niet beschikbaar is maar de graduatie vóór september 2019 wordt verwacht, vragen we de studenten om een ​​Verklaring van Verplichtheid te ondertekenen. Het bachelordiploma moet uiterlijk medio september worden verstrekt.

* De presentatie van de GMAT-score kan de waarde van uw aanvraag vergroten en kan in bepaalde gevallen verplicht zijn.

Testresultaten moeten rechtstreeks door de ETS (Educational Testing Service) naar de ISCTE Business School worden verzonden.

Contacten

Vitor Reis
info.ibs @ ISCTE -iul.pt
Tel.: (351) 210 464 225

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa »

Laatst bijgewerkt op December 15, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
12 - 18 maanden
Voltijd
Prijs
6,850 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum