Master in management en internationaal zakendoen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

men, employees, suit

Toelatingsexamens

  • Economische theorie
  • Vreemde taal (Engels, Chinees, Duits, Frans, Spaans)

Admissions

Dit is de lijst met documenten die u moet indienen om toe te passen:

  • Ingevuld aanvraagformulier (in .pdf) met bijgevoegde kleurenfoto (formaat: 3 x 4 cm).
  • Kopieën van onderwijscertificaten vergezeld van een academisch transcript met een lijst van gevolgde cursussen en behaalde cijfers (punten). Als de vreemdeling die zich inschrijft voor opleidingen die worden aangeboden door instellingen voor hoger onderwijs niet beschikt over een onderwijscertificaat dat het feit van onderwijs en / of opleiding aantoont vanwege de specifieke kenmerken van het onderwijsproces, moet de vreemdeling een document indienen met informatie over de resultaten van de laatste tests die zijn afgegeven door een onderwijsinstelling waar de persoon is opgeleid op het grondgebied van het land van herkomst.
  • Een kopie van een medisch certificaat (formulier 086u) afgegeven door een autoriteit die actief is in het land van herkomst, wat bewijst dat er geen contra-indicaties zijn voor training op het grondgebied van de Russische Federatie.
  • Een kopie van een HIV / AIDS-certificaat afgegeven door een autoriteit die actief is in het land van herkomst.
  • Kopieën van de paspoortpagina's die aan grensfunctionarissen worden getoond wanneer ze het grondgebied van de Russische Federatie binnenkomen. De vervaldatum van het paspoort mag niet later zijn dan 18 maanden na de datum van afgifte van het studentenvisum. De informatie die nodig is om een uitnodiging te doen, moet goed leesbaar zijn.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions wh ... Lees meer

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions where financial experts, financial law experts, economists, IT experts, mathematicians, sociologists, and political scientists are trained. Lees Minder