Master in luxe management, innovatie en branding

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Ondanks de wereldwijde economische crisis stijgt de verkoop van luxe goederen wereldwijd. Luxe goederen zijn meer dan een symbool, maar geven succes, voordeel, voorrecht, smaak en dromen aan. De luxemarkt is afhankelijk van managers om deze unieke sector te begrijpen, te beheersen en te laten groeien.

Onze Master in luxe management, innovatie en branding is speciaal ontworpen voor studenten die een carrière in de luxe-managementsector van de hedendaagse dynamische, wereldwijde markt ambiëren.

119474_01.jpg

Inzicht in de dynamiek en de eigenaardigheden van het luxe management met speciale aandacht voor de toekomst is de focus van deze Master.

Het programma kent 60 ECTS toe binnen een volledig academisch jaar. Het biedt bedrijfsbezoeken aan de belangrijkste merken en producenten van luxe goederen in Italië, gastdocenten, wetenschappelijk onderzoek en excursies en leiderschapstraining. Het programma wordt uitgevoerd in het Engels. De faculteit bestaat uit internationale professionals die zijn gevestigd in de stad Rome of er dichtbij.

Modules en cursusstructuur:

 1. Het concept van luxe
 2. Specifieke kenmerken van de luxe-industrie
 3. Merkwaarde in de luxebranche
 4. Product en prijzen in luxe
 5. Retailstrategie en management
 6. Hoe omgaan met communicatie en externe relaties in luxe
 7. De toekomst in luxe: waar gaan we heen?
 8. Bedrijfsbeheer

Toelatingseisen

 • Kandidaten die toelating tot de Master of Luxury Management, Innovation and Branding-programma willen, moeten in het bezit zijn van een bachelordiploma of een relevante bachelordiploma.
 • Alle kandidaten moeten de Engelse taal goed beheersen; zowel gesproken als geschreven. We hebben een taalvaardigheidsexamenrecord nodig met een minimaal Engels vaardigheidsniveau van 86 punten op TOEFL of 7 bands op IELTS voor alle niet-moedertaal aanvragers.

Intakes voor het programma

 • September en januari

Voor meer informatie, bezoek onze website .

Krijg je kans om een masterdiploma te behalen in een van de belangrijkste hubs van luxe goederen en mode - Rome!

Nu toepassen!

119471_49660058_2086427418120061_8674376402113396736_o.jpg

getuigenissen

Naam: Hanna Maria Zechner
Werkplaats: Hofer KG, Oostenrijk
Afstudeerjaar: 2016
Huidige functie: Regional Sales Director
Favoriete quote: “Leiderschap gaat niet over een titel of een aanwijzing. Het gaat over impact, invloed en inspiratie. Impact betekent resultaat behalen, invloed gaat over het verspreiden van de passie die je hebt voor je werk, en je moet teamgenoten en klanten inspireren. ”Robin S. Sharma


Overige verwijzingen:

"Ik ben een werkend persoon en ben als volwassen student bij SSM gaan werken omdat ik een bedrijfskundige carriere wilde nastreven. SSM biedt de opleiding die ik nodig heb. De lessen worden gegeven in kleine groepen in een familiale sfeer waar studenten en docenten communiceren gemak. Ik moet de docenten bedanken voor de aandacht die we in de klas hebben besteed. Dit heeft me geholpen mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Ik kijk ernaar uit mijn professionele ontwikkeling bij SSM voort te zetten. "

Jazzi F. G
SSM DBA-student


"Het BA (Hons) -programma van de Swiss School of Management is uitstekend. De instructeurs geven alle nodige kennis en delen hun ervaringen die nodig zijn om succesvol te werken in een competitieve omgeving. Als je hard studeert in de klas terwijl je in je vrije tijd bent je solliciteert voortdurend naar interessante banen, je zult geen problemen hebben om werk te vinden. Ik kreeg twee functies aangeboden tijdens mijn studie. Ik heb besloten een nieuwe uitdaging in het VK aan te gaan. Ondanks het veranderen van het land, blijf ik studeren aan de Swiss School of Management, Rome door afstandsonderwijs. Ik zou het BA (Hons) Degree-programma bij SSM aanbevelen. "

Ricardo Gotthilf
SSM BA student


"Ik ging naar de Swiss School of Management in Rome voor het BBA dual award-programma en ik ben zeker blij dat ik dat gedaan heb! De klasgroottes waren geweldig, de docenten waren behulpzaam en ik was al in dienst voordat ik afstudeerde. Nu zit ik in een carrière waar ik van hou en niet gelukkiger kan zijn. "

Joan Chemiron
HRM Consultant bij het World Food Program - SSM Graduate


"Als student die lang in Amerika heeft gestudeerd, merkte ik dat veel studenten kunnen doen wat ik al doe. SSM geeft me die extra stap voorwaarts in mijn leven en carrière waar ik niet om kon vragen ergens anders!"

Masaharu Kakumoto
SSM BA (Hons) student


Dien uw aanvraag of eventuele vragen in op het volgende e-mailadres: info@ssm.swiss

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Lees meer

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Lees Minder