Master in luxe branding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

  • CRICOS Code: 027233E
  • Duur: 1,5 jaar
  • Cursuscode: MC-MKTG
  • Studiemodus: voltijds
  • Intake: februari, juli
  • Locatie: Perth
  • Indicatieve vergoeding voor het eerste jaar: AUD $ 30.500

124373_curtin--luxury-branding-1600x1067.jpg

Cursus beschrijving

Deze cursus bereidt je voor op een carrière die het vermogen vereist om het denken van de consument te begrijpen en strategieën te ontwikkelen die de consumentenwaarde, omzet en winst maximaliseren.

Je leert de principes van marketingonderzoek en kopersgedrag en krijgt gespecialiseerde kennis in essentiële aspecten van business, marketingmanagement en leiderschap. Deze cursus is geschikt voor carrières in marketing en management, en merk- en marketingadvieswerk.

Belangrijke onderwerpen betreffen consumentenprofielen, merkontwerp en esthetiek, merkstrategie, globalisering van luxemerken en de invloed van big data en sociale media in marketing, met voorbeelden uit vele sectoren, waaronder luxe automotive, mode, beauty en gastvrijheid.

Er zijn ook mogelijkheden om deel te nemen aan buitenlandse studiereizen naar Europa en Azië en een project uit te voeren terwijl je wordt blootgesteld aan luxe cultuur en geschiedenis, een bezoek aan een aantal luxe bedrijven en professionals uit de industrie. Deze mogelijkheden bieden de uitstekende professionele ervaring om uw inzetbaarheid te vergroten.

Toelatingseisen

  • Een bachelordiploma van een erkende tertiaire instelling in elke discipline OF
  • Een afgestudeerd certificaat in een gerelateerd veld, van een erkende tertiaire instelling AND
  • Voldoe aan de Engelse taalvaardigheidseisen van Curtin.

Professionele erkenning

Deze cursus is ontwikkeld met input van belangrijke professionele instanties zoals het Australian Marketing Institute en het Public Relations Institute van Australië. De adviesraad van de school bestaat uit prominente professionals op het gebied van marketing, reclame, public relations en toerisme.

De toekomst van marketing en luxe branding

Marketing wordt steeds complexer, gevormd door opkomende technologieën, methoden en praktijken. Terwijl het gezicht van het digitale landschap blijft veranderen, veranderen ook de marketingmethoden van klantgedrag, data-analyse, merkbeheer, communicatiemethoden, platforms en gebruikerservaringen, wat leidt tot een nieuwe reeks digitale competenties. De luxe-industrie heeft de afgelopen twee decennia grote veranderingen ondergaan. Verschillende economische trends, snelle digitale transformatie en veranderende consumentenvoorkeuren creëren een nieuw concurrentielandschap, dat de traditionele bedrijfsstrategieën uitdaagt. Vooruitgang in online marketing en een toename van het gebruik van digitale media voor productmarketing en klantgerichte initiatieven zijn de belangrijkste factoren die bijdragen aan de groei van de wereldwijde luxe goederenindustrie.

Voor meer informatie bezoek study-pg-business

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future.

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future. Lees Minder
Perth , Dubai , Moka , Singapore , Miri + 4 Meer Minder