Het lucht- en ruimtevaarttechnologieprogramma wordt gezien als een van de toonaangevende programma's op het gebied van lucht- en ruimtevaarttechniek in China. Het programma is gebaseerd op hoofdvakken van lucht- en ruimtevaartwetenschap en -technologie, mechanica, regeltechniek en ingenieurswetenschappen en werktuigbouwkunde en heeft als doel goed gegronde, creatieve, praktische en goed-ronde talenten te cultiveren.

Studenten verzamelen uitgebreide en solide basisdisciplines, zoals het algemene ontwerp van het voertuig, het structurele ontwerp van vliegtuigen, de dynamica en besturing van vliegtuigvliegtuigen, voertuigaandrijving en ontwerptheorie, en zijn in staat om dergelijk werk uit te voeren als theorieonderzoek, technisch ontwerp en ontwikkeling en technisch beheer.

Afgestudeerden zullen voornamelijk werkzaam zijn in aan lucht- en ruimtevaarttechnologie gerelateerde onderzoeksinstellingen, universiteiten en ondernemingen om theoretisch onderzoek, experimenteel onderzoek, technologieontwikkeling en technologiemanagement uit te voeren.

De kerncursussen omvatten: theoretische mechanica, materiaalmechanica, constructiemechanica, aerodynamica, vluchtdynamica, mechanisch ontwerp, mechanische fabricage, constructief ontwerp, ruimtevaartuigontwerp, principe van microcomputers, automatische besturingstheorie, lucht- en ruimtevaartstheorie, voortstuwingstheorie en ruimtevaarttheorie Technologie.

kwalificaties

  • Master-programma aanvragers moeten universitair afgestudeerden zijn of zullen afstuderen tegen 31 juli. Een doctoraatsprogramma aanvrager moet een master's degree in dezelfde grote of in de relatieve interessegebied hebben;
  • Efficiënte Chinese taalvaardigheden * (4 graden van HSK) of TOEFL- en IELTS-scores.
  • Aanbeveling door twee professoren.

* Opmerking: Chinees (Mandarijn) is de belangrijkste onderwijstaal. BIT biedt ook een aantal programma's in het Engels. Aanvragers van Engelstalige programma's zijn niet verplicht Chinese taalvaardigheden te hebben.

Opleiding te volgen in:
Chinese
Engels

Zie 5 andere vakken van Beijing Institute Of Technology »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum