Master in liberale studies

Algemeen

6 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Onze afstudeerprogramma's, elk met verschillende programmavereisten, zijn gebaseerd op en zijn volledig compatibel met de gevestigde Europese en Amerikaanse onderwijssystemen . De Europese richtsnoeren voor hoger onderwijs zijn uiteengezet in de Bologna-overeenkomsten. Zodra een minimum aantal studiepunten is behaald, kan een verzoek tot afstuderen worden ingediend. Niet alle programma's worden op alle campussen aangeboden. Raadpleeg het programmaschema voor meer informatie.

cursussen

Graduate cursussen zijn onderverdeeld in kerncursussen en specialisatiecursussen. Keuzevakken kunnen worden gekozen uit een van de geplande cursussen aangeboden op het niveau van de afgestudeerde. Specialisatiecursussen worden gepland op basis van inschrijvingen en zijn mogelijk niet op alle campussen beschikbaar. Gespecialiseerde specialisatiecursussen zijn beschikbaar voor alle studenten, ook als keuzevakken. Raadpleeg het programmaschema voor meer informatie. Raadpleeg het cursusoverzicht voor de lijst met beschikbare cursussen. Studenten worden aanbevolen om cursussen te voltooien en credits te verdienen op het hoogst mogelijke niveau.

Programma-eisen

 • Totaal 60 studiepunten
 • Keuzevakken 52 studiepunten / 26 cursussen
 • Thesis 8 credits

Overschakelen naar een ander programma nadat de studies zijn gestart, is mogelijk zolang aan het einde van de onderzoeken aan de programma-eisen wordt voldaan. Daarom moet de beslissing om over te schakelen zo vroeg mogelijk worden genomen om te voorkomen dat niet wordt voldaan aan de programmavereisten binnen de beoogde programmaduur.

Toelatingseisen

 • Vaardigheid in de Engelse taal.
 • Bachelor diploma (of gelijkwaardig).
  • Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen academische of professionele bachelordiploma's.
  • Graden met 180 Europese credits of 120 Amerikaanse semester credits worden als gelijkwaardig beschouwd.
  • Studenten die niet in het bezit zijn van een bachelordiploma of gelijkwaardig moeten een aanvraag indienen voor een bacheloropleiding of voor het undergraduate diploma-suppletieprogramma.

Carrièreperspectieven

Onze studieprogramma's en cursussen zijn loopbaangericht van aard en bieden studenten een hoge mate van flexibiliteit tijdens hun afstudeeronderzoek. Gericht op een breed scala van gespecialiseerde onderwerpen, studenten zijn uitgerust met de nodige vaardigheden en kennis om succesvol te zijn in de wereldeconomie van vandaag, en zijn voorbereid op een breed scala aan professionele ontwikkeling en carrièremogelijkheden.

Graduate programma's zijn een uitstekende keuze voor recente afgestudeerden van hogescholen en universiteiten die graag zien dat hun inzetbaarheid op de hedendaagse arbeidsmarkt stijgt door zich in te laten met strenge en academisch uitdagende graduate studies om een ​​relevante academische kwalificatie op het gebied van de vrije kunsten te behalen.

Na hun afstuderen beginnen of beginnen studenten vooral hun carrière met midden- en hogere posities in nationale en multinationale bedrijven en organisaties in verschillende economische sectoren. Studenten kunnen er ook voor kiezen om hun studie voort te zetten zonder onderbreking in bijna elk van onze andere graduate en postdoctorale programma's om hun carrièreperspectieven verder te verbeteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Lees meer

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Lees Minder
Barcelona , Brussel , Madrid , Zürich , Tokyo , Antwerpen + 5 Meer Minder