Master in leren, onderwijs en technologie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Leren, onderwijs en technologie, Master of Art (2 jaar)

 • State-of-the-art kennis van hoe mensen leren.
 • Relevante vaardigheden voor het toepassen van technologie voor individueel en groepsleren.
 • Vermogen om door technologie ondersteund leren te ontwerpen en te implementeren in de context van school en beroepsleven.

Leren, onderwijs en technologie (LET) is een voltijds tweejarig internationaal masterprogramma. Na afronding van het programma ontvangen studenten een Master of Arts (Education) diploma. De kern van het onderwijs bestaat uit drie theoretische gezichtspunten: zelfregulerend leren, samenwerkend leren en technologisch verbeterd leren. Elk van deze aspecten wordt zowel in theorie als in de praktijk besproken.

Het programma heeft tot doel kennis en competenties te ontwikkelen die nodig zijn in het moderne onderwijs, namelijk vaardigheden voor het ontwerpen, uitvoeren, beoordelen en analyseren van veelzijdige leersituaties, zowel in face-to-face als in door technologie ondersteunde leercontexten. Verbindingen tussen werk en leven worden tijdens het programma benadrukt. De onderzoeken worden uitgevoerd in samenwerking met nationale en internationale onderzoeks- en onderwijspartners.

LET-programma is gebaseerd op meer dan 20 jaar baanbrekend onderzoek in de onderzoekseenheid Leren en educatieve technologie . De eenheid verricht toponderzoek naar leerwetenschappen in samenwerking met internationale netwerken door te onderzoeken hoe mensen leren. LAAT studenten in nauw verband staan met het laatste onderzoek in hun dagelijkse studies.

Kennis over hoe mensen leren, met name door samenwerking en teamwerk, is een essentiële factor in het huidige beroepsleven. Ook is flexibel en veelzijdig gebruik van informatie- en communicatietechnologie een sleutelcompetentie in het onderwijs van vandaag. Het masterprogramma voorziet de studenten van een combinatie van sterke theoretische kennis van leren en samenwerking , en divers gebruik van technologie en sociale media die het leren bevorderen. Verder kunnen studenten tijdens hun studie in een internationaal masterprogramma hun taalvaardigheden en vaardigheden ontwikkelen voor multiculturele samenwerking.

Afgestudeerden van het programma zijn bekwaam in taken waarbij kennis van leerprocessen en het gebruik van technologie nodig is. Deze graad vormt geen formele onderwijskwalificatie als zodanig, maar de opleidingsachtergrond, werkervaring en eigen interesses van studenten beïnvloeden de carrièrepaden van de afgestudeerden.

Voorbeelden van carrièrepaden

 • Opvoeder
 • Onderzoeker
 • Onderwijsadviseur
 • Human Resources-ontwikkelaar
 • Projectleider
 • Coördinator
 • Beheerder in zowel de private als de publieke sector
 • Expert in virtueel leren
 • Ontwerpers van technologisch verbeterd leren
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The University of Oulu is an international science university that creates innovation for the future, well-being, and knowledge through multidisciplinary research and education. Future innovation is a ... Lees meer

The University of Oulu is an international science university that creates innovation for the future, well-being, and knowledge through multidisciplinary research and education. Future innovation is about seeking, utilizing and applying new knowledge. The University of Oulu researches people and culture in a changing living environment, as well as opportunities that new technology provides for improving the well-being of people and the environment. The University of Oulu is a multidisciplinary expert in Northernness. Lees Minder
Ga naar de website van de school