Master in leren en onderwijzen (MOLT)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

USQ biedt tot 25% internationale studentenbeurzen.
Lees meer over de onderstaande beurzen:

Internationale accommodatiebeurs
International Student Support Scholarship
International Student Support Nursing Scholarship

Word leerkracht in het basis- of voortgezet onderwijs

Als je een bachelordiploma hebt op een ander gebied dan onderwijs en je wilt leraar worden op school, dan helpt USQ's Master of Learning and Teaching je daar. Deze geheel nieuwe masteropleiding zal je voorzien van een geavanceerd en uitgebreid begrip van het onderwijs en je grondig voorbereiden op je nieuwe carrière.

majors

 • Primair
 • Ondergeschikt

Professionele ervaring

Er zijn 60 dagen begeleide professionele ervaringsstages en 20 dagen een niet-begeleide stage met een leerbelasting van 50 procent in een school of een andere goedgekeurde onderwijscontext. Je hebt ook de mogelijkheid om een deel van je professionele ervaring in het buitenland op te doen.

Professionele accreditatie

Afgestudeerden van de Master of Learning and Teaching (Primary) komen in aanmerking om zich aan te melden bij het Queensland College of Teachers voor lerarenregistratie.

Naast het voltooien van alle vereisten voor het diploma, moeten studenten voorafgaand aan het afstuderen slagen voor de Personal Literacy and Cumeracy Test (PLANTI.TE.). Het wordt aanbevolen dat studenten slagen voor de PLANTI.TE. voor de succesvolle afronding van 8 cursussen. Registreer u voor de PLANTI.TE. test via de website van de Australian Council for Educational Research (ACER).

Carrière resultaten

Als afgestudeerde van de Master of Learning and Teaching kom je in aanmerking voor inschrijving als docent. Dit biedt veel opwindende kansen voor het vinden van werk als leraar in heel Queensland en de wereld.

Toelatingseisen

 • 3-jarige bachelordiploma of gelijkwaardig in een andere discipline dan onderwijs met een minimum GPA van 4,5 uit 7,0
 • Aanvragers moeten aantonen hoe hun eerdere studies aan deze vereisten voldoen door een ingevuld leergebied - formulier G bij hun aanvraag in te dienen

Engelse Taalvereisten

U moet voldoen aan de toepasselijke Engelse taalvereisten. Dit programma vereist minimaal IELTS 7.5 of gelijkwaardig .

Als u niet aan de Engelse taalvereisten voldoet, kunt u een aanvraag indienen voor een door de universiteit goedgekeurd Engels taalprogramma.

Kosten & vergoedingen

Geschatte jaarlijkse kosten voor je eerste studiejaar (8 eenheden) in dit programma zijn:

Studeermodus Kosten
Binnenlandse volledige vergoeding betalen AUD 18.080
Gemenebest ondersteund AUD 6.344

Diversen

Studeermodus

 • Online
 • Op de campus

Begin

 • Semester 1 (februari)
 • Semester 2 (juli)

Aantal eenheden

 • 16 eenheden

Looptijd

 • 2 jaar of deeltijds equivalent

campus

 • Toowoomba
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Lees meer

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programmes, you can choose to study on campus, external or online. Lees Minder
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australië Online + 3 Meer Minder