Master in klimaatverandering, wetenschap en beleid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Vecht tegen een wereldwijd probleem

Klimaatverandering is ongetwijfeld een van de grootste uitdagingen voor onze wereld.

Wereldwijd zien we al enkele van de gevolgen: een toename van extreme weersomstandigheden, het verlies van bewoonbaar land en groeiende bezorgdheid over voedselzekerheid, soortenverlies en bedreigingen voor de biodiversiteit.

Internationale overeenkomsten zijn bedoeld om de opwarming van de aarde ruim onder een drempel van 2 graden te houden om nog meer repercussies te voorkomen. Maar om te beslissen hoe we onze uitstoot verminderen en hoe we ons aanpassen aan veranderingen die al hebben plaatsgevonden, zijn wetenschappers en beleidsmakers nodig met een breed begrip van zowel fysische wetenschappen als menselijke systemen.

In slechts één jaar tijd geeft de 180-punts Master of Climate Change Science and Policy-graad je de noodzakelijke combinatie van beleids- en wetenschappelijke kennis om het echte probleem van klimaatverandering aan te pakken. Het is een multidisciplinair programma dat cursussen combineert met een onderzoeksessay of stage bij een externe organisatie.

Krijg een voorsprong in je carrière

Als je wilt werken in beleid, ontwikkeling of belangenbehartiging met betrekking tot klimaatverandering, geeft dit programma je een voorsprong in je carrière.

Je diploma kan in de wetenschappen, rechten, techniek of de sociale wetenschappen zijn - je hebt geen graad in wetenschap nodig om je aan te melden voor de Master of Climate Change Science and Policy.

Leer van de besten

Onze academici zijn wereldberoemde experts op het gebied van klimaatverandering en we hebben nauwe banden met overheidsinstanties, onderzoeksinstituten en andere belangrijke instanties in Wellington en in Nieuw-Zeeland. Je wordt blootgesteld aan expertise van over de universiteit en aan bezoekende experts.

28054_REC030Victoria University of Wellington"}" />

© Victoria University of Wellington

Hoe je zult studeren

De 180-punten Master of Climate Change Science and Policy (MCCSP) kan worden voltooid in een jaar voltijdstudie (drie trimesters).

Deel 1

Het eerste deel van de MCCSP bestaat uit onderwezen cursussen verspreid over Trimesters 1 en 2.

Kern vakken

Er zijn vier verplichte kerncursussen die je een breed begrip geven van kwesties in verband met klimaatverandering. Leer meer over de fysieke aspecten van klimaatverandering en de verschillende effecten die het heeft op lokaal, nationaal en mondiaal niveau. Je leert ook over de geschiedenis, het heden en de toekomst van het klimaatbeleid en onderzoekt verschillende benaderingen om de effecten van klimaatverandering te verzachten.

keuzevakken

De goedgekeurde lijst bevat disciplines in de hele Wellington faculteit Bètawetenschappen, voortbouwend op expertise van conservatie-ecologie en meteorologie tot governance en psychologie. Maak een keuze die past bij uw interesses of professionele ambities.

Deel 2

Het tweede deel van de MCCSP vindt plaats in Trimester 3. In dit deel kies je tussen een onderzoeksessay of een stageplaats en een project.

Onderzoeksessay

Onderzoek een klimaatgerelateerd onderwerp naar keuze in een groot onderzoeksproject, met als hoogtepunt een essay van maximaal 15.000 woorden.

Practicum plaatsing en project

Je wordt geplaatst bij een werkgever op het gebied van klimaatverandering, beleid of management, en voltooit een kort onderzoeksproject.

Werkdruk

Als je voltijds studeert, kun je een groot deel van het jaar een werklast van 40-45 uur per week verwachten.

Postgraduaat certificaat en diploma

Als je je inschrijft voor de Master of Climate Change Science and Policy en ervoor kiest om te vertrekken voordat je het volledige programma hebt voltooid, kun je mogelijk afstuderen met een Postgraduate Certificate of Postgraduate Diploma in Science.

Overweeg verschillende perspectieven

Ontwikkel uw begrip van de fysieke aard van wereldwijde klimaatverandering. Overweeg de ethische, wetenschappelijke en beleidssterke en zwakke punten van de huidige en voorgestelde strategieën om hiermee om te gaan. Ontdek de politieke krachten die voor - en tegen - werken om deze uitdaging aan te gaan.

Verkrijg inzicht in de economie, politiek, gedragswetenschappen en publieke betrokkenheid die cruciaal zijn voor het ontwikkelen van strategieën om de effecten van klimaatverandering op lokaal, nationaal en mondiaal niveau te verzachten en aan te passen.

Gemeenschap

Postdoctorale studie helpt je waardevolle relaties en netwerken op te bouwen met collega's, universitair personeel en toekomstige collega's. Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden om evenementen, seminars, workshops en sociale functies bij te wonen.

Je profiteert ook van de expertise van werkende professionals door de connecties van de Wellington Faculty of Science met de lokale industrie.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder