Master in juridisch advies voor bedrijven Officiële master in toegang tot het recht in Sevilla

Algemeen

Beschrijving van opleiding

introductie

De Master in juridisch advies van bedrijven van IE Cajasol in Sevilla biedt een uitgebreide en complete rondleiding door alle juridische situaties waarmee een bedrijf sinds de oprichting geconfronteerd wordt, en biedt een integraal beeld van al zijn behoeften en problemen. Het is een van de beste postacademische programma's van het Instituto de Estudios Cajasol of Seville, een van de belangrijkste business schools in Spanje, waar het al meer dan 30 jaar wordt onderwezen, steeds meer wordt bijgewerkt en uitgebreid totdat het een referentie wordt in de Andalusisch juridisch veld.

Op een parallelle en geïntegreerde manier, zul je in staat zijn om de universitaire master in de praktijk van het recht online te voltooien, volgens de vereisten die wet 34/2006 van 30 oktober betreffende de toegang tot de beroepen en advocaat van de rechtbanken en zijn verordeningen Ontwikkeling vereist dat afgestudeerden in de rechten zich kunnen inschrijven en de advocatuur kunnen uitoefenen.

Hoge vraag: de beste garantie voor de student

Samen met zijn uitgebreide achtergrond is de intensiteit waarmee het is ontworpen een van de maximale garanties voor succes. Deze hoge eis die de student dwingt om al zijn inspanningen te richten op het gebruik van het programma, is bekend bij advocatenkantoren en advocatenkantoren, die deze exclusieve toewijding zien als een garantie voor de ontvangen training. Daarnaast wordt de training gegeven door professionals uit het juridische veld, die deel uitmaken van hun prestigieuze Academic Board.

Proefsimulaties met een hoge mate van realisme

Als aanvulling op de sessies met en oplossing van cases, geven studenten periodiek groepspresentaties en proefsimulaties (waarbij al hun elementen op een echte manier worden nagebouwd) waarmee ze hun communicatieve en expressieve vaardigheden verbeteren, en hun toespraken aanpassen aan gespecialiseerde doelgroepen

Buiten de klas: bezoeken aan de juridische realiteit

Het onderwijs van de Master in juridisch advies wordt ook uitgevoerd in andere scenario's buiten de klas, zoals bezoeken aan de rechtbank en het handelsregister, trainingssessies over juridische documentatie en aanvullende conferenties gericht op professionals over actuele kwesties georganiseerd in het Instituto de Estudios Cajasol van Sevilla.

methodologie

 • Origineel luidsprekergroepsysteem

De methodologie van het programma is grotendeels gebaseerd op de groepsresolutie van case studies; Aan elke lessessie moeten alle studenten deelnemen en verschillende gezichtspunten bijdragen.

 • Gevalsmethode: echte gevallen van professioneel juridisch en zakelijk advies.

Naast een onontkoombare en solide theoretische component, heeft de Master in juridisch advies een sterk praktisch karakter. Bij het Instituto de Estudios Cajasol geloven we dat het niet alleen nodig is om technische concepten vloeiend te kennen en te beheren, maar het belangrijkste is de toepassing hiervan op echte situaties, waardoor de student vertrouwd raakt met de dynamiek die hij zal vinden in zijn professionele leven, ontwikkelt analyse- en argumentatievaardigheden en autonomie om oplossingen en bedrijfsadvies te vinden. Daarom nemen we als basismethode het gebruik van de casusmethode; dat wil zeggen, lesgeven door het oplossen van echte gevallen.

 • Het belang van klaswerk en participatie

Het face-to-face aspect is essentieel in de Master in juridisch advies; aanwezigheid bij de klas, communicatie- en interactievaardigheden en teamwerk zijn vereist.

Studentenprofiel van de Master in Business Legal Advice

Gericht op jonge afgestudeerden in de rechten, met professionele zorgen en een proactieve houding die hen helpt de doelstellingen van het programma te bereiken. Naast andere vereiste waarden wordt ook het vermogen om in teams te werken en verantwoordelijkheden te nemen nagestreefd, evenals een brede kennis van de juridische realiteit.

Hoe de meester te passeren

Deelname aan de lessen: Tijdens de cursus moeten de studenten de presentaties voorbereiden die in toegewezen groepen zichtbaar zijn voor de leraar en zijn klasgenoten; Evenzo is het noodzakelijk dat de student betrokken wordt en actief deelneemt aan alle sessies.

Tijdens de cursus individuele case studies maken over programmaonderwerpen uit verschillende gebieden.

Slagen voor de individuele schriftelijke test die wordt uitgevoerd aan het einde van het programma en een laatste mondelinge test voor een rechtbank bestaande uit professoren van de cursus en andere professionals uit de rechtswereld buiten de master (bijvoorbeeld een staatadvocaat, bedrijfsadvocaten, bestuurslid van de Orde, enz ...).

Aanwezigheid: Gezien de face-to-face aard van de cursus, is het essentieel om het diploma te behalen, de aanwezigheid van de student op alle geprogrammeerde onderwijssessies.

Slagen voor alle evaluatietests: Studenten moeten slagen voor alle evaluatietests die specifiek worden overwogen door de Academische Directie van de Master, die worden aangegeven in dit document, en extra-curriculaire activiteiten die worden voorgesteld. Ze worden tijdens de cursus op de hoogte gehouden van hun evolutie.

Academisch programma van de Master in Business Legal Advice

Het academische programma van de Master in juridisch advies is een van de meest complete op de markt en kan grofweg worden onderverdeeld in de volgende gebieden:

 1. Gebied over de commerciële ondernemer
 2. Arbeidsrechtgebied: werkgeversmedewerkers
 3. Commercieel verkeersgebied
 4. Faillissementswetgeving
 5. Procesrechtelijk gebied
 6. Gebied van wereldwijde analyse van zakelijke juridische problemen

In al deze studies zal de student een groot aantal praktische gevallen op juridisch gebied bestuderen op basis van situaties en behoeften die zich voordoen in de zakelijke wereld van vandaag.

Aanvullende onderwerpen

In het Instituto de Estudios Cajasol geven we relevantie aan de wereldwijde studententraining, dus aan de praktische theoretische programma's van de Postgraduate Masters voegen we onderwerpen en ervaringen toe die een aanvulling vormen op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling:

 • Document schrijven
 • Bezoeken aan rechtbanken, notaris en handelsregister
 • Werkoriëntatie Seminar
 • managementvaardigheden
 • Juridische databases

Evaluatiesysteem

De postdoctorale programma's van Instituto de Estudios Cajasol vereisen grote toewijding en inspanning. De vereiste voor de student en zijn hoge voorbereiding aan het einde van de master zijn de garanties van onze training voor bedrijven.

Stage in de Master in Business Legal Advice bij IE Cajasol

De voordelen van het volgen van de Master in Business Legal Advice aan het Instituto de Estudios Cajasol eindigen niet na de voltooiing van de cursus, ze blijven de mogelijkheid om stage te lopen in onze samenwerkende bedrijven.

Het Practices System van het Instituut garandeert de perfecte aanpassing tussen de verwachtingen van de student aan het einde van de masteropleiding en die van het bedrijf. Onze postdoctorale programma's omvatten aanvullende training in professionele vaardigheden, managementvaardigheden, werkbegeleiding, simulatie van interviews, reproductie van echte werksituaties en ervaringen van echte bedrijven. Deze wereldwijde training van onze studenten maakt het Instituto de Estudios Cajasol steengroeve voor de beste kantoren, adviesbureaus, agentschappen en bedrijven op alle gebieden.

100% van de studenten die een van onze Masters bijwonen, hebben de mogelijkheid om te oefenen in onze meer dan 400 samenwerkende bedrijven; Hiervan wordt meer dan 25% ingehuurd door de gastbedrijven. En 4 van de 5 vinden werk in slechts één jaar na stages.

Een onverslaanbare kans om met succes de professionele carrière te starten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Durante sus 30 años de historia el Instituto de Estudios Cajasol ha sido reconocido como una de las mejores escuelas de negocios nacionales, especialmente dentro del ámbito andaluz con cuyas empresas ... Lees meer

Durante sus 30 años de historia el Instituto de Estudios Cajasol ha sido reconocido como una de las mejores escuelas de negocios nacionales, especialmente dentro del ámbito andaluz con cuyas empresas ha mantenido un contacto más estrecho. Lees Minder