Beschrijving

Master Studies in International Logistics is de vier-semesters studies, wijden aan studenten - toekomstige managers en ondernemers, die zullen opereren in internationale en mondiale milieu.

Deze cursus ontwikkelt vaardigheden en kwalificaties bij het plannen en organiseren van bedrijfsactiviteiten in de internationale zakenwereld. Het zal helpen om problemen te herkennen en op te lossen en oplossingen op een logistieke manier te implementeren. Organiseer zakelijke activiteiten op een juiste en effectieve manier, in overeenstemming met het concept van de logistiek 7 Rechten. Lever kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvol en bekwaam internationaal logistiek manager te zijn.

Belangrijke kennis

Student heeft een algemene kennis van internationale logistiek en internationalisering van ondernemingen, evenals een logistieke beleidsdimensie van bedrijfs- en institutionele aspecten. Het heeft geavanceerde kennis van de internationale stroom van goederen, diensten en kapitaal met bijzondere nadruk op de processen van internationaal transport. Hij heeft specialistische kennis op het gebied van internationale transacties, internationale boekhouding, bedrijfsfinanciering en logistieke infrastructuur. Het heeft een actuele en nuttige kennis van culturele factoren, juridische, politieke, geografische en sociale vormgeving van de internationale logistieke markt.

Specialisatiemodules

  • Lean logistiek
  • Logistieke marketing
  • ICT in de logistiek
  • Internationale toeleveringsketens en netwerkbeheer
  • Logistiek in het proces van internationalisering van bedrijven
  • Transport 4.0

Vorm van lesgeven

  • workshops
  • lezingen
  • projecten
  • seminars

Afstuderen

Graduates Logistics International is bereid om te werken in functies die verband houden met de implementatie van logistieke operaties, zowel in binnenlandse ondernemingen, internationale bedrijven en zowel in gespecialiseerde dienstverlenende bedrijven (logistieke dienstverleners) als internationaal projectmanagement.

De kennis en vaardigheden maken hen vatbaar voor het uitvoeren van de taken die samenhangen met het nemen van de belangrijkste logistieke beslissingen en het uitvoeren van managementfuncties. Ze zijn ook bereid om een ​​eigen bedrijf te runnen. Verworven theoretische kennis en gewekte wetenschappelijke interesse, laat hen doorgaan met hun opleiding op de derde graad van de universiteit (PhD).

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Wroclaw University of Economics »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Contact school
Duration
4 semesters
Deeltijd
Prijs
1,250 EUR
Deadline
Contact school
Op locaties
Op datum
Begindatum
Contact school
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
Contact school

Contact school

Location
Aanmeldingslimiet
Contact school
Einddatum
Contact school