Master in internationale betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma beschrijving

Als u tot nu toe alleen op de hoogte bent geweest van het internationale beleid, maar u wilt nu echt invloed hebben op het vormgeven van een dergelijk beleid, dan is de International Relations (Master-programma) iets voor u. Gedurende vier semesters leer je hoe je een strategie ontwerpt in internationaal beleid, en mondiale problemen beheerst, en tegelijkertijd ethische beslissingen neemt.

De masteropleiding Internationale Betrekkingen is ook een kans om kennis en vaardigheden te verbreden die nodig zijn in de werelddiplomatie. Dit betekent dat de onderzoeken u wereldwijde kansen zullen bieden. Na het afronden van de studies, zul je in staat zijn om jezelf te vervullen in de regio van de wereld, die je het meest interesseert.

Over het programma

Het programma Internationale Betrekkingen is opgezet op basis van internationale normen. Het houdt rekening met de nieuwste trends en veranderingen in de politiek en de wereldeconomie. De studies balanceren theoretische kennis met praktische vaardigheden. De lessen worden gegeven door experts, zoals de voormalige ministers, ambassadeurs en de medewerkers van 'denktanks'. Dit maakt International Relations (Master-programma) een garantie voor goede kennis.

Stage

In de Academy of Finance and Business Vistula richten we ons op praktisch doorgeven van kennis, zoals in het geval van internationale relaties. De studies vormen de perfecte gelegenheid om theoretische kennis en waardevolle ervaring op te doen, maar ook om kennissen te maken, die erg belangrijk zijn in het werk van een diplomaat. Daarom zal elke student tijdens het masterprogramma een stage lopen bij partnerorganisaties van onze Academie.

Expertise

Studies in de Academie voor Financiën en Bedrijfswetenschappen bieden u inclusieve kennis, waardoor u een specialist op het gebied van internationale betrekkingen kunt worden.

Sub-majors

Tijdens het studeren van internationale betrekkingen (masterprogramma), kunt u kiezen uit drie specialismen: internationale zakelijke relaties II, strategische studies of internationale organisaties en wereldwijd beleid.

Speciaism: Internationale zakelijke relaties II

Met dit specialisme leer je hoe je zelf serieuze internationale projecten kunt uitvoeren. Je verdiept je kennis met betrekking tot de activiteiten binnen de internationale zakelijke omgeving, evenals buitenlandse investeringen. Je verwerft vaardigheden in wereldwijde marketing en ziet de waarde van politieke risico's in zakelijke relaties. Je leert de rol van moderne technologieën in de politiek en de wereldeconomie.

Loopbaan na studies

De masteropleiding International Relations biedt een weldoordacht programma, dat beantwoordt aan de verwachtingen van de hedendaagse arbeidsmarkt. De lessen worden gegeven door ervaren experts - voormalige ministers en ambassadeurs met gedegen kennis. De lessen zullen je helpen om professionele kennis op te doen, wat je competenties zal versterken. Tijdens je studie zul je in staat zijn om je ervaring te verrijken via een stage in Polen, of in het buitenland, dankzij het Erasmus Plus-programma.

Voordelen van het bestuderen van computertechnologie

Wereldwijde kansen

Je zult meer te weten komen over de relaties tussen de belangrijkste deelnemers aan het wereldwijde beleid en de wereldbusiness, en over de processen die hen vormen. Je kunt jezelf tijdens de Erasmus Plus-stage in het buitenland testen. Je zult vele internationale kennissen maken. Dit maakt de weg naar een wereldwijde carrière voor u open.

Zakelijke aanpak

Tijdens de master krijg je de kans om kennis te maken met vele internationale figuren. De lessen worden gegeven door voormalige ministers, senior medewerkers van internationale organisaties en ambassadeurs. Deze experts geven u kennis, vaardigheden en vaardigheden die dagelijks worden gebruikt in de wereld van zakelijke relaties.

Collegegeld

Collegegeld voor voltijdse en deeltijdse studies (inclusief mobiele studies) (BA / MA) in het Pools - studenten van buiten de EU

  • Inschrijfgeld: 120 €
  • Collegegeld (per jaar): 1 450 €
  • Collegegeld (per semester): 775 €

Collegegeld voor full-time studies (BA / MA) in het Engels - EU-burgers *

  • Inschrijfgeld: 120 €
  • Collegegeld (per jaar): 2 500 €
  • Collegegeld (per semester): 1 350 €

* De groep burgers van andere landen die dezelfde kosten betalen als EU-burgers, omvat: burgers van andere Europese landen, van alle landen in Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en de burgers van Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Mongolië, Rusland, Tadzjikistan, Turkmenistan en Oezbekistan.

Collegegeld voor full-time studies (BA / MA) in het Engels - burgers van buiten de EU *

  • Inschrijfgeld: 200 €
  • Collegegeld (per jaar): 3 800 €
  • Collegegeld (per semester): 2 000 €

* Dit geldt niet voor de studenten uit de landen in Europa die geen EU-leden zijn, studenten uit Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en uit Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Mongolië, Rusland, Tadzjikistan, Turkmenistan en Oezbekistan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Vistula University is, together with The Vistula School of Hospitality (formerly the Warsaw School of Tourism and Hospitality Management), one of the major pillars of the dynamically developing Vistul ... Lees meer

Vistula University is, together with The Vistula School of Hospitality (formerly the Warsaw School of Tourism and Hospitality Management), one of the major pillars of the dynamically developing Vistula Group of Universities. Both institutions operate on one campus in Warsaw. In 2014, they were joined by the University of Business in Wroc?aw, and in 2018, by Józef Gieysztor Academy of Humanities in Pu?tusk and Olsztyn University. Lees Minder