Master in internationale betrekkingen en diplomatie

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Schiller International University 's Master in Internationale Betrekkingen en Diplomatie bieden studenten de mogelijkheid om agenten te worden van verandering in internationale betrekkingen. Dit rigoureuze masterprogramma, gehost in ons Heidelberg, Parijs, Tampa Bay, en afstandsonderwijs campussen, daagt studenten uit om een diepgaand begrip van internationale zaken en internationale diplomatie te ontwikkelen. Afgestudeerden kunnen doorstromen naar een loopbaan in de overheid, het bedrijfsleven, de journalistiek en meer.

Kandidaten voor dit programma moeten beschikken over kennis van vreemde talen op ten minste een gemiddeld niveau, samen met aanzienlijke voorafgaande cursussen in internationale betrekkingen en politiek. Zie de cursuscatalogus voor volledige toelatingseisen.

Het curriculum van onze MA in Internationale Betrekkingen en Diplomatie heeft betrekking op vakgebieden zoals:

 • Vrede, conflicten en onderhandelingen
 • Internationale economie
 • Internationaal recht
 • Mensenrechten
 • Handel, middelen en internationale zaken

Studenten analyseren actuele problemen in het veld binnen hun historische en culturele context, produceren op onderzoek gebaseerd schrijven, nemen deel aan debatten en krijgen praktische training in onderhandeling en bemiddeling bij conflicten. De verschillende locaties van de opleiding, in het hart van de internationale bedrijvigheid, bieden studenten volop gelegenheid tot verrijking.

De Master of Arts in internationale betrekkingen en diplomatie is een academisch programma dat studenten niet alleen voorbereidt op een loopbaan in de buitenlandse dienst, bij intergouvernementele organisaties of internationale bedrijven, maar ook op gebieden als journalistiek, niet-gouvernementele waakhonden of ngo's, buitenlands beleid denktanks en academisch onderzoek. Het programma combineert probleemoplossing, structurele analyse, projectontwikkeling en management met een uitgebreid theoretisch en kritisch onderzoek van de politieke, culturele, juridische en sociaaleconomische praktijken die deel uitmaken van onze steeds meer onderling afhankelijke en complexe wereld.

Omdat de politieke en economische problemen die tegenwoordig centraal staan in de buitenlandse betrekkingen steevast de nationale grenzen overstijgen, omvat de internationale agenda technologische, religieuze, etnolinguïstische en humanitaire kwesties, evenals het meer traditionele terrein van diplomatieke activiteit. Dit programma is gebaseerd op meerdere vakgebieden, waaronder financiën, rechten, geschiedenis, filosofie en theologie, en is beslist interdisciplinair.

110270_110204_SchillerParis_27Nov2014_BertrandOrsal_StageImage_51_6310.jpg

Toelating

Voor toelating tot het programma is een Bachelor of Arts-graad of het equivalent daarvan vereist, met een grote concentratie in politieke wetenschappen of internationale betrekkingen en diplomatie, en met een jaar undergraduate economie en ten minste het intermediaire niveau van een vreemde taal. Studenten die geen economie, internationale betrekkingen of politieke wetenschappen hebben, moeten deze cursussen bij SIU voltooien. Studenten die niet over de vereiste vaardigheid in een vreemde taal beschikken, moeten aan deze vereiste voldoen voordat ze afstuderen aan het MA-programma.

110277_110199_SchillerGrad_30Apr2015_24_0310.jpg

Graduatievereisten

In aanvulling op de afstudeereisen voor alle afgestudeerde studenten, kandidaten voor de Master of Arts in internationale betrekkingen en diplomatie moet een minimum van 36-semester credits (12 cursussen) te voltooien op het graduate niveau bestaat uit de cursussen als volgt, met een GPA van 3,0 of hoger. Graduate studenten moeten ook met succes een uitgebreide masterproef voltooien.

Afgestudeerden van de MA in Internationale Betrekkingen en Diplomatie programma zullen in staat zijn om:

 1. Demonstreer werkkennis van verschillende subvelden van de discipline.
 2. Gebruik sterke onderzoeksvaardigheden.
 3. Analyseer kritisch internationale gebeurtenissen en problemen.
 4. De theorieën van internationale betrekkingen toepassen op de praktijk van internationale aangelegenheden.
 5. Demonstreer effectieve schriftelijke, mondelinge en online communicatieve vaardigheden.
 6. Ontwikkel de vereiste vaardigheden om werk te vinden dat relevant is voor het vakgebied.

Aangeboden op de volgende campussen:

Heidelberg, Parijs, Tampa Bay en online.

110278_110189__G3A8692.jpg

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, inter ... Lees meer

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, international programs, cosmopolitan locations and experienced faculty continue to attract students from around the world. Lees Minder
Parijs , Heidelberg , Madrid , Largo , Tampa + 4 Meer Minder