Master in internationaal beleid en praktijk

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Master of International Policy and Practice (MIPP) van de Elliott School is een gevorderd professioneel diploma voor professionals uit de middenloopbaan . Het programma combineert strenge academische training met de ontwikkeling van waardevolle carrièrebevorderende vaardigheden en bereidt studenten voor op leiderschapsrollen in het internationale openbare beleid.

Het MIPP-programma is verankerd door basiscursussen in internationaal beleid en economie en beschikt over flexibele, zelf ontworpen specialisaties die gebruikmaken van de middelen van een universiteit van wereldklasse. Studenten ontwikkelen analytische en leiderschapsvaardigheden om internationaal openbaar beleid te formuleren en te implementeren, samen met de mogelijkheid om effectief te onderhandelen en samen te werken in interculturele instellingen.

Wat je zult studeren

Het interdisciplinaire curriculum van het programma combineert drie basiscursussen met een breed scala aan cursusopties die zijn geselecteerd om te voldoen aan de professionele doelen en intellectuele interesses van de student. De meeste cursussen worden aan het einde van de middag en het begin van de avond aangeboden om werkplanningen voor studenten te accommoderen, waardoor het ideaal is voor werkende professionals.

Om je Master of International Policy and Practice te behalen, moet je met succes ons 27 studiepuntenprogramma voltooien, dat 9 studiepunten omvat in kerncursussen en 18 studiepunten van keuzevakken die een coherente specialisatie moeten vormen, gericht op een of twee overkoepelende functionele of regionale studiegebieden.

Kern vakken

Studenten volgen drie kernvakken (9 studiepunten):

 • IAFF 6211 MIPP Leiderschap Practicum
 • Een basiscursus internationaal beleid
 • Een cursus economie.

Zelf ontworpen specialisatie

De zelf ontworpen specialisatie moet betrekking hebben op een of twee overkoepelende functionele of regionale studiegebieden. Cursussen worden geselecteerd in overleg met een adviseur en de programmadirecteur en zijn afgestemd op de intellectuele en professionele doelstellingen van de individuele student.

Deze 18 studiepunten kunnen maximaal drie studiepunten bevatten van workshops op basis van vaardigheden met één credit. Cursussen zijn gegroepeerd om studenten te helpen bij het vinden van gerelateerde cursussen in bepaalde gebieden. De onderstaande lijst met cursussen is bedoeld als suggestief maar niet volledig.

De specialisatie kan cursussen uit de volgende velden omvatten, evenals andere cursussen die worden aangeboden aan de George Washington University:

 • Azië
 • Conflict en conflictoplossing
 • Cyberbeveiliging
 • Milieu- en energiebeleid
 • Wereldwijde communicatie
 • Wereldwijd genderbeleid
 • Wereldwijde gezondheid
 • Intelligentie Studies
 • Internationale zaken en ontwikkeling
 • Internationale economische zaken
 • Internationaal onderwijs
 • Internationaal recht en organisaties
 • Latijns Amerika
 • Midden-Oosten
 • Rusland en Eurazië
 • Veiligheidsbeleid
 • Technologiebeleid en internationale aangelegenheden
 • Amerikaans buitenlands beleid
 • West-, Midden- en Oost-Europa

121748_43735756170_9681b7862b_o.jpg

voorwaarden

Ervaring

Aanvragers moeten beschikken over acht of meer jaar full-time professionele ervaring of reeds beschikken over een geavanceerde graad (bijvoorbeeld MA, MS, JD, LLM, Ph.D.) om in aanmerking te komen voor het MIPP-programma.

134754_2019ClassProfile.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Waar ga je heen?

circle graph: text, International Policy & Practice, 10% private, 66% public, 21% non-profit, 3% further education

Onze afgestudeerden blijven een breed scala aan spannende carrières nastreven in diplomatie en openbare dienstverlening, zaken, veiligheid, conflictoplossing, ontwikkeling en volksgezondheid. Voor afgestudeerden van 2016 omvatten de topwerkgevers:

 • US Department of the Army
 • Amerikaanse ambassade in Niger
 • EastWest Institute
 • Wereldwijd partnerschap voor onderwijs
 • Facebook

Terwijl je bij ons studeert en zelfs als je weggaat, zullen we je voorzien van middelen en ondersteuning om je te helpen de baan te krijgen die je altijd al wilde hebben na je afstuderen. Van loopbaanbegeleiding, workshops, bezoeken ter plaatse en informatiesessies, het Graduate Student Career Development Center heeft een verscheidenheid aan hulpmiddelen en tips om u te brengen waar u wilt zijn.

Internationaal beleid en praktijk online

De Master of International Policy and Practice Online van de Elliott School is een geavanceerde graad die dezelfde strenge cursussen van een on-campus-programma combineert met een dynamische en interactieve online omgeving.

Door de combinatie van onafhankelijke cursussen en live sessies, profiteren studenten van de flexibiliteit van een online programma terwijl ze samenwerken met vooraanstaande docenten en betekenisvolle relaties opbouwen met collega's.

Studenten in dit programma ontwikkelen een uitzonderlijk begrip van de complexe internationale beleidsomgeving, beschikken over robuuste analytische, schrijf- en communicatievaardigheden en kunnen laterale en hiërarchische leiderschapsvaardigheden gebruiken.

Bezighouden

MIPP Online-studenten staan in contact met professoren en collega's via live wekelijkse klassikale sessies. Buiten het klaslokaal zullen studenten samenwerken met collega's, virtuele kantooruren bijwonen en veel van de 370 jaarlijkse evenementen van de Elliott School online kunnen bekijken.

onderzoeken

Met cursusaanbiedingen op het gebied van beveiliging, ontwikkeling en vrede stelt MIPP Online studenten in staat om verschillende interessante onderwerpen te verkennen en een zelf ontworpen specialisatie te creëren.

Ervaring

MIPP Online-studenten zijn volledig geïntegreerde leden van de Elliott School-gemeenschap en hebben toegang tot carrièrediensten van Graduate Student Services, hebben verbindingen met de Foggy Bottom-campus, GW-bibliotheken en het uitgebreide alumninetwerk van de Elliott School.

Elliott School by the Numbers

Elliott School by the NumbersThe George Washington University - Elliott School Of International Affairs","author_url":"","source":""}" />

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Elliott School graduates are consistently sought after for challenging global careers. What's more, our Washington, DC location allows us to form strong relationships with public, private, and non-pro ... Lees meer

Elliott School graduates are consistently sought after for challenging global careers. What's more, our Washington, DC location allows us to form strong relationships with public, private, and non-profit organizations that regularly employ Elliott School students and alumni. Lees Minder