Master in interieurontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master's Degree in Interior Design, Creativity and Innovation is de enige masteropleiding die is ontwikkeld in samenwerking met IKEA , Porcelanosa en El Corte Inglés . Het doel is om een directe verbinding tot stand te brengen met het beroep van binnenhuisarchitect. De training wordt ontwikkeld door middel van praktische activiteiten die het mogelijk maken technische en creatieve kennis te systematiseren en toe te passen op de ontwikkeling van de verschillende fasen van professionele activiteit. Al deze kennis wordt uitgebreid met de directe ervaring van gerenommeerde professionals die deelnemen aan de masteropleiding en beroepspraktijken in studies en bedrijven in de sector.

Aan het einde van de masteropleiding hebben studenten een unieke aanpak en een persoonlijk perspectief op interieurontwerp ontwikkeld. Ze zullen een professioneel interieurontwerpproject aankunnen en een conceptuele en praktische oplossing kunnen bieden voor de behoeften van de ruimte. Evenzo zullen ze een echte kennis hebben van de verschillende disciplines die complementair zijn aan de ontwikkeling van een project, zoals verlichting, akoestiek, technologie, meubels of textielafwerkingen.

Ze leren de projectcultuur te werken door krachtige ideeën te ontwikkelen en inspirerende moodboards te maken. Ze zullen in staat zijn om effectieve concepten te genereren die de matrix vormen waarop elk werk dat de wereld van het interieurontwerp overstijgt, groeit.

Waarom deze meester en niet een ander

 • Het is ontwikkeld in samenwerking met Porcelanosa, El Corte Inglés en IKEA.
 • Het bevat internationale trainingservaringen, waaronder de masterdiploma op het hoofdkantoor van Porcelanosa in New York en op de Salone del Mobile in Milaan die het omvat.
 • We hebben de steun van de CDICV (College of Interior Designers of the Valencian Community), de COACV (Official College of Architects of the Valencian Community) en de CAATV (College of Quantity Surveyors and Technical Architects of Valencia).
 • Alle kennis die is opgedaan in de masterclasses is verrijkt met de directe ervaring van gerenommeerde professionals die eraan deelnemen, evenals door professionele praktijken in studies en bedrijven in de sector.
 • De training wordt ontwikkeld door middel van masterclasses en praktische activiteiten waarmee de opgedane kennis kan worden toegepast op de disciplines waarin de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.
 • Omdat de master maximaal 20 studenten heeft om persoonlijk leren te garanderen.

131423_mint-milan4.jpg

De beste docenten

Francesc Rifé, Ramón Esteve, Masquespacio, Culdesac, Nihil Estudio, EstudiHac, Huuun, La Mamba, Isho Design, onder anderen.

Gericht op

Interieurontwerpers die hun opleiding willen afronden.

Studenten of professionals in architectuur.

Studenten of professionals in technische architectuur.

Studenten of professionals in productontwerp, ontwerp of industriële engineering.

Studenten of professionals van de artistieke tak van interieurontwerp.

131425_porcelanosa-barreira-interiorismo.jpg

Toegang en toelating van studenten

Het versturen van de aanvraag met cv en bijgevoegde motivatiebrief, daarna vindt het verplichte gesprek plaats.

Internationale opleiding

De master omvat twee internationale ervaringen:

 • New York - Workshop in Porcelanosa NY, ontmoeting met CetraRuddy of bezoek aan de TWA Lounge (6 dagen).
 • Milaan - Project met Studio Marco Piva en workshops in de Salon del Mobile (5 dagen).

(Vervoer en accommodatie inbegrepen in beide reizen)

131424_master-mint-porcelanosa-nueva-york.jpg

rooster

 • Vrijdag 16.00 uur tot 20.00 uur
 • Zaterdag 10.00 tot 14.00 uur

agenda

60 ECTS-studiepunten

 • Module 1 - Kortstondig ontwerp
 • Module 2 - Historische ruimtes
 • Module 3 - Detailhandel
 • Module 4 - Hotels
 • Module 5 - Restaurants
 • Module 6 - Visual Merchandising
 • Module 7 - Beheer en communicatie
 • Module 8 - Final Master's Project
 • Module 9 - Externe praktijken

Getuigenissen van de meester in interieurontwerp

In dit blok kun je de trainingservaringen van de studenten van de tweede editie van 2018/19 van de Master in Interior Design, Creativity and Innovation bekijken.

Toegang en financiering van de master in interieurontwerp

Wat moet ik doen om toegelaten te worden?

Stap 1: Bereid CV / Portfolio en begeleidende brief voor

Maximaal cv van 2 vellen; maximale portefeuille 10 mb; Motivatiebrief maximaal 1 vel.

* Als je geen ervaring hebt, maak je geen zorgen, er zijn veel andere factoren om de beslissing om te worden toegelaten te maken.

Stap 2: Interview met de directeur van de master

Toelating is verplicht (kan telefonisch of via Skype).

Stap 3: Reserveer uw plaats

Indien u een plaats in de master wenst te bemachtigen, raden wij u aan de reserveringsbetaling van € 300 te doen. Als u niet wordt toegelaten, wordt het volledige reserveringsbedrag terugbetaald. U kunt de reservering maken door overschrijving of online betaling.

Stap 4: toelating

Binnen maximaal 5 dagen laten wij je weten of je bent toegelaten tot de master.

Stap 5: Follow-up

Ons toelatingsteam zal regelmatig contact met je opnemen om de volgende stappen uit te voeren met betrekking tot de definitieve inschrijving voor de master.

Economische opties

 • Vroegboekkorting 10% tot 15 juni (slechts een beperkt aantal plaatsen in elke master kan van deze voorwaarden profiteren).
 • We hebben een BBVA Studies Loan * -overeenkomst waarmee je je studie in Barreira A + D kunt financieren: met dit systeem beslissen studenten wanneer ze het geleende bedrag terugbetalen. Net als bij het Angelsaksische model betaal je pas als je klaar bent met je studie, als je een baan vindt of als je kiest. Wij verzorgen voor u een financiering op maat.

* Financieringsvoorwaarden onder voorbehoud van goedkeuring door de bank.

 • Voor actieve professionals kan de cursus worden gesubsidieerd door de State Foundation for Employment Training (voorheen Tripartite).
 • Bij contante betaling van de master profiteert u van een korting van 3% (cumulatieve korting).
 • Als je een officiële graad van Barreira A + D bent of geweest hebt, krijg je 15% korting .
 • Als zelfstandige kunt u profiteren van 5% korting (niet cumulatief).
 • Mogelijkheid om de master in drie termijnen te betalen.
 • "Tutor" -beurs (30%) en verdienste-beurs (15%) (afhankelijk van de criteria van de directeur en het centrum).
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Elegir estudiar en Barreira A+D es elegir entrar un ambiente diferente, diverso, creativo; un ambiente donde puedes ser quien tú quieras, porque alumnos y profesores no solo respetan la diferencia, si ... Lees meer

Elegir estudiar en Barreira A+D es elegir entrar un ambiente diferente, diverso, creativo; un ambiente donde puedes ser quien tú quieras, porque alumnos y profesores no solo respetan la diferencia, sino que se estimula la construcción de la personalidad, el talento y la voz propia. Lees Minder