Master in innovatieve softwaresystemen: ontwerp, ontwikkeling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De meester in innovatieve softwaresystemen: ontwerp, ontwikkeling

Een van de concurrentievoordelen van dit programma is de mogelijkheid om een stap voorwaarts te maken en actieve radargegevens te koppelen aan passieve computervisie en de geschikte methoden voor objectidentificatie op basis van schaarse en onzekere informatie, op basis van de nieuwste wetenschappelijke prestaties van het personeel van de faculteit, de Instituut voor systeemanalyse van de Russische Academie van Wetenschappen en Cognitieve technologieën. Naast de klassieke beeldverwerking, optimalisatie, patroonherkenningsmethoden en informatietechnologie, onthult dit programma moderne benaderingen van kunstmatige intelligentie en de meest recente wetenschappelijke vooruitgang in cognitieve technologieën, waardoor de mogelijkheden van dergelijke systemen aanzienlijk worden verbeterd.

Het curriculum wordt gepresenteerd door vooraanstaande experts van het Institute for Systems Analysis van de Russische Academie van Wetenschappen, Cognitive Technologies en het Moskouse Instituut voor Fysica en Technologie. Alle instructeurs hebben een hoog wetenschappelijk potentieel en ruime praktische ervaring in het gebied.

De staf van de afdeling Engineering Cybernetics biedt een high-level instructie in wiskunde en geavanceerde computertraining voor Masters. Studenten van deze afdeling hebben herhaaldelijk IT-competities, nationale en internationale academische competities in programmering gewonnen en de finale gemaakt tijdens de International Collegiate Programming Contest.

Toelating

De toelating tot internationale masteropleidingen bij MISiS staat open voor zowel Russische als internationale studenten. Aangezien alle lessen in het Engels worden gegeven, raden we aan dat niet-moedertaalsprekers van het Engels een TOEFL-score behalen van ten minste 525 (op papier) of 200 (op een computer) voorafgaand aan de opname. Voor het aanvragen van een tweejarige masteropleiding bij MISiS moet de kandidaat een bachelordiploma in een gerelateerd vakgebied hebben. Na afronding van het studieprogramma bij MISiS ontvangt de aanvrager een Russisch staatsdiploma en een Europees diplomasupplement.

Deadline voor toelating

De deadline voor het indienen van de aanvraag voor herfst 2019 is 10 augustus 2019 , maar we moedigen internationale studenten aan om voor 20 juli 2019 een aanvraag in te dienen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

With over 100 years of experience educating in the fields of scientific research, technology, and metallurgy, The National University of Science and Technology MISIS has a proud and distinguished hist ... Lees meer

With over 100 years of experience educating in the fields of scientific research, technology, and metallurgy, The National University of Science and Technology MISIS has a proud and distinguished history. Established in 1918, the University originated as the Department of Metallurgy in the Moscow Academy of Mines, and in the following decades has undergone several transformations before achieving its current designation as a national research university. Lees Minder