Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Master of Management Innovation and Entrepreneurship

De systematische introductie van innovatie in bedrijven wordt als een van de belangrijkste uitdagingen van de toekomst beschouwd. Innovatie is een cruciale tool geworden voor het creëren van een concurrentievoordeel op wereldschaal. Ondernemerschap en innovatie zijn cruciaal om een ​​concurrentievoordeel op wereldschaal te creëren. Innovatie is het proces waarbij kansen worden omgezet in nieuwe ideeën en deze ideeën worden omgezet in verhandelbare producten en processen. Dit Master-programma kweekt bedrijfsvernieuwers om deze taak op zich te nemen. Het programma is een uitgebalanceerde mix tussen het leren van state-of-the-art kennis over innovatiestrategie en management en een hands-on lab waar je corporate ondernemerstools toepast in een real-life omgeving met zakelijke games en ondernemende bootkampen. Je zult ervaren hoe je een onderneming kunt opstarten. Je ontwikkelt de creatieve mindset en de innovatiemogelijkheden van een ondernemende leider.

Waarom zou je dit programma volgen aan Antwerp Management School ?

Deze master zal de deelnemers voorzien van de nodige kennis op het gebied van innovatiebeheer, met een creatieve mindset, ondernemersvaardigheden en met innovatieve tools om een ​​effectieve innovatie-manager te worden. Het programma is ontworpen om jonge professionals in staat te stellen, uit te dagen en te ondersteunen om een ​​ongelooflijk voordeel te creëren voor hun internationale carrière bij een innovatief bedrijf. Het wordt een echt wereldwijde ervaring met studenten en docenten van verschillende nationaliteiten en een unieke kans om je internationale netwerk uit te breiden.

Eduniversal Master Ranking 2016-2017

TOP 100 - Wereldwijde ranglijst

Geclassificeerd als nummer 34 in Ondernemerschap, wereldwijd

Wat kan je verwachten?

Inhoudsniveau: verdieping van expertise

Na het bijwonen van dit programma

  • Je hebt state-of-the-art kennis verworven over innovatiestrategie en -beheer, innovatiefinanciering en ondernemerschapsleiderschap.
  • Je hebt conceptuele en praktische kennis verworven van hulpmiddelen voor ondernemerschap, zoals bedrijfsmodelinnovatie en ondernemersfinanciering.
  • Je hebt kennis van innovatief verworven
  • Je hebt ervaren hoe je de verschillende ondernemersgereedschappen en conceptuele modellen toepast tijdens bedrijfsspelen, workshops.
  • Je hebt de creatieve mindset en innovatiecapaciteiten ontwikkeld van een (bedrijfs) ondernemersleider (ontwerpdenken).
  • Je zult innovatie en ondernemerschap ervaren hebben door ondernemers, bedrijfsinnovatoren en CEO's van innovatieve bedrijven te ontmoeten tijdens de bedrijfsworkshops en het masterproject.
  • Je hebt geleerd hoe je een creatief idee kunt ontwikkelen en er een succesvol bedrijf van kunt maken.

Dublin Descriptoren en leerresultaten Master of Innovation

data

Begint: 27 augustus 2018
Eindigt: 31 augustus 2019

vergoedingen

€ 15950 (vrijgesteld van btw)
Omvat: alle studentenfaciliteiten op Antwerp Management School en de kosten van excursies. Exclusief: boeken en documentatie.

Plaats

Antwerp Management School
Boogkeers 5, 2000, Antwerpen
België

Vereisten

Kandidaten moeten beschikken over een diploma van vier jaar voltijds universitair niveau, resulterend in een masterdiploma of een gelijkwaardig bachelordiploma (voltijds vierjarig curriculum, exclusief voorbereidende jaren of oriëntatie). Het is mogelijk om je in te schrijven voordat je je studie hebt afgerond, in welk geval de selectieprocedure plaatsvindt, ervan uitgaande dat je voor het begin van het programma afstudeert van je huidige studie. Het is vereist om vloeiend Engels te spreken, zowel schriftelijk als gesproken.

Graad / certificering

De masteropleiding "Master in het management: innovatie en ondernemerschap", wordt officieel erkend door de Vlaamse Gemeenschap en zal worden uitgereikt na het succesvol afronden van de examens. Het programma is AACSB, NVAO en Eduniversal geaccrediteerd.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 13 andere vakken van Antwerp Management School »

Laatst bijgewerkt op September 29, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
10 maanden
Voltijd
Prijs
15,950 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Einddatum
Aug. 31, 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aug. 31, 2019