Master in innovatie en technologiebeheer

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Innovatie en technologiebeheer

Het is ontworpen en geleverd in samenwerking met Illinois Institute of Technology (IIT, VS), Technical University of Denmark (DTU, Denemarken) en Nagoya University of Commerce and Business (NUCB, Japan). Dit programma is bedoeld voor werkende professionals die geen managementdiploma hebben, maar die het perspectief van een loopbaan als manager willen volgen. Wij bieden u een carrière-overgang van een specialist naar een manager of een brede horizontale uitbreiding van uw carrière op het gebied van innovaties en optioneel in industriële technologie of informatietechnologie.

Program FOCUS

Innovatie is een van de belangrijkste motoren van de hedendaagse economie en komt vaak van het begrijpen van het hele domein en het toepassen van een nieuwe aanpak. Eerst en vooral voorziet het programma u van gedegen organisatorische managementvaardigheden die een basiskennis creëren van de diepere discipline van innovatiebeheer en tegelijkertijd een krachtig netwerk bieden om inzichten uit veel verschillende gezichtspunten te delen. Het programma richt zich later op innovatiemanagement in alle stadia en biedt de instrumenten en het begrip die essentieel zijn om ervoor te zorgen dat innovatie kan worden gebruikt om het concurrentievermogen van elke organisatie te vergroten.

STUDIE TOUR NAAR JAPAN

Tijdens hun studie aan dit programma hebben studenten de mogelijkheid om een ​​seminar over innovatie en technologiemanagement te kiezen. Dit is een internationale studiereis-gebaseerde module die wordt geleverd in samenwerking met Nagoya University of Commerce and Business (NUCB), die een 10-daags bezoek aan Japan bevat met seminars op NUCB en een bezoek aan Toyota, Alpen en Brother-bedrijven. Studeren in dit programma, de beste studenten kunnen gaan naar Japan studiereis met 40 procent compensatie.

DUBBELE GRONDOPTIE

De dubbele graad wordt uitsluitend toegekend aan studenten die een extra jaar studeren aan de universiteit van de double degree partner:

 • Illinois Institute of Technology

Door voor deze optie met dubbele graad te kiezen, wordt het eerste jaar van de studie gehouden aan de ISM University, het tweede studiejaar is aan het Illinois Institute of Technology (studiemethode is online). Master's thesis is geschreven en verdedigd op ISM University.

Innovatie en technologiebeheer: onderwerpen

1 JAAR

1 SEMESTER

 • Onderzoeksmethodologie (GRAI013)
 • Bedrijfsfinanciering (GRAI009)
 • Intellectuele eigendom (GRAI017)
 • Bedrijfsstrategie (GRAI012)
 • Organisatiegedrag en Human Resource Management (GRAI002)

2 SEMESTER

 • Portfolio, programma en projectbeheer (GRAI005)
 • Duurzame ontwikkeling van opkomende technologieën (GRAI018)
 • Innovatiemanagement (GRAI004)
 • Operations Management (GRAI015)
 • Nieuwe productontwikkeling (GRAI014)

2 JAAR

1 SEMESTER

 • Masterproef (GRAI011)
 • Keuzevak (1)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since starting its activities in 1999, ISM University of Management and Economics had one aim from the very beginning – to offer innovative, qualitative studies and training of management and economic ... Lees meer

Since starting its activities in 1999, ISM University of Management and Economics had one aim from the very beginning – to offer innovative, qualitative studies and training of management and economics for creative, ambitious young persons and already experienced business managers. Customer Recognition (students, businesses and alumni), International Recognition and Sustainability. Quality and internationality have become the most important priorities of the University’s activities. This aim has been evaluated by International Quality Accreditation (IQA) awarded to ISM in 2006 by the Central and East European Management Development Association (CEEMAN), thus certifying that ISM belongs to universities that offer the most advanced business studies in the region. Lees Minder