Master in inhoud

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit is een 1-jarig masterprogramma voor studenten die expert-content en mediastrateeg willen worden. In deze cursus leert u hoe media-inhoud kan bijdragen aan organisaties en hun belanghebbenden, en hoe effectieve inhouds- en mediastrategieën kunnen worden ontwikkeld om organisaties te helpen hun communicatiedoelstellingen te bereiken.

Traditionele communicatie voldoet niet meer, vanwege het steeds veranderende veld van digitale communicatie en veranderingen in consumentengedrag. Daarom heeft NHL Stenden dit unieke masterprogramma gemaakt. Na je afstuderen ben je mediabeheerder en communicatiemedewerker op masterniveau. Je ontwikkelt en presenteert content- en mediastrategieën op het hoogste niveau. Je bent een analytische professional die bijdraagt aan organisatorische doelen door strategisch gebruik van media-inhoud.

Hiermee kunt u waarde toevoegen aan allerlei soorten organisaties en het opent de deur naar een breed scala aan loopbaantrajecten. Organisaties in de creatieve industrie en mediabureaus bijvoorbeeld. Enkele voorbeelden van uw toekomstige functie zijn brandmanager, contentstrateeg, marketingstrateeg, digitale marketingspecialist en merkuitgever.

Dit is het enige masterprogramma in zijn soort. Het is ontwikkeld in samenwerking met de industrie en is gebaseerd op principes van Design-Based Education. Dit betekent dat het een sterke band heeft met het professionele veld, terwijl je je eigen interesses kunt volgen.

Deze sterke betrokkenheid van het professionele veld maakt deze cursus uniek. Het zorgt voor een sterk professioneel netwerk. Dit omvat een breed scala aan organisaties en geweldige gastdocenten van bedrijven zoals GroupM. Het stelt je ook in staat om aan realistische cases te werken. Bijvoorbeeld de ontwikkeling van een content- en mediastrategie voor Eurosonic Noorderslag, Europa's grootste festival voor muziekuitzendingen.

Toelatingseisen

Academische vereisten

Je hebt een gerelateerde bachelor's degree en / of gerelateerde werkervaring nodig om toegelaten te worden tot dit programma.

Taalvereisten

Alle aanvragers voor een masterprogramma moeten een Engelse vaardigheidstest indienen. Uitzonderingen worden gemaakt voor studenten, die hun voorbereidende opleiding hebben genoten in een land waar Engels de officiële werk- en onderwijstaal is. De taalvereisten voor EER-studenten zijn dezelfde als voor Nederlandse studenten. Kijk voor meer informatie op www.nhlstenden.com .

NHL Stenden Hogeschool aanvaardt vier soorten officiële taaltesten:

  • Academische IELTS 6.0 (met een minimum van 5.0 voor elke vaardigheid).
  • TOEFL 550 (op papier), 213 (op computer) en 80 (op internet). Originele testresultaten moeten rechtstreeks van de Educational Testing Service naar NHL Stenden worden gestuurd. De TOEFL-instellingscode voor NHL Stenden is 9215.
  • Cambridge ESOL score FCE-C (169 of hoger).
  • TOEIC 670 (Luisteren en lezen) en 290 (spreken en schrijven).

Let op: als u niet over het juiste niveau beschikt, kunt u zich inschrijven voor onze Engelse taalcursus Voorbereidende Taal.

Startdatum: september

Duur: 1 jaar, voltijds

Collegegeld (jaarlijks):

Begin september: EU-studenten = € 2.143
Niet-EU studenten = € 11.800

Aanmeldingsdeadlines:

Start september: EU-aanvragers: 15 augustus
Niet-EU-aanvragers: 31 mei

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South ... Lees meer

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South Africa, Thailand. Students from over 80 different countries study at NHL Stenden in the Netherlands, which has a total of around 25,000 students. Lees Minder
Leeuwarden , Groningen , Emmen , Meppel , Assen + 4 Meer Minder