Master in informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

studieprogramma

Informatie Technologie

Faculteit: FIT

Afkorting: IT-MGR-2

Acad. jaar: 2020/2021

Type opleiding: master

Programma code: N2646

Graad toegekend: Ing.

Specifieke toelatingseisen

Voorwaarde om te worden toegelaten tot de Follow-Up masteropleiding is het behalen van een bachelor- of masteropleiding aan een universiteit en het behalen van een toelatingsexamen voor specifieke vakken met een gespecificeerde minimale cijferstructuur.

Belangrijkste leerresultaten

Student van het Follow-Up Master Degree-programma verwerft diepere kennis in een gekozen studietak en geeft hem kennis en vaardigheden om problemen die zijn opgelost in onderzoek en wetenschap en in de praktijk te analyseren, ontwerpen en verifiëren. Dit garandeert dat de alumni zal succesvolle creatieve werker zijn in de juiste informatietechnologietak.

Werkervaring

Industriële praktijk is niet vereist.

Studierichting

Studie-evaluatie is gebaseerd op cijfers behaald voor specifieke items van de juiste cursus, zoals thuiswerken, projecten, mondelinge presentaties, tests, tussentijdse examens, eindexamens, enz. Het maximale aantal punten is 100. Het definitieve studierapport bestaat uit records van de algemene tekens en een classificatiesymbool van het European Credit Transfer System (ECTS) "(A; B; C; D; E; F). Gewogen resultaatgemiddelde wordt verkregen uit de nauwkeurige classificatie ECTS (A = 1; B = 1, 5; C = 2; D = 2,5; E = 3) .De evaluatie van de student is gebaseerd op het creditsysteem dat compatibel is met ECTS. De student verdient de credits voor één cursus na het voldoen aan alle vereisten voor het voltooien van een dergelijke cursus, inclusief de finale cursusexamen Het eindexamen van elke cursus kan schriftelijk, mondeling of gecombineerd worden.

Beroepsprofielen van afgestudeerden met voorbeelden

Een alumnus van de masteropleiding is klaar om problemen van informatietechnologie in de praktijk op te lossen met gebruik van hedendaagse wetenschappelijke kennis onafhankelijk. De alumnus kan optreden als een onafhankelijke creatieve werker in de juiste informatietechnologietak, namelijk informatiesystemen en hun beveiliging en veiligheid, intelligente systemen, computersystemen, netwerken en communicatie, computergraphics en multimedia of een leider van een team bestaande uit werknemers van verschillende takken van IT.

Toegang tot verdere studies

Alumni kunnen hun studie voortzetten binnen de doctoraatsopleiding Computerwetenschappen en Engineering aan FIT MAAR of binnen verwante opleidingen aan andere universiteiten.

Examenregeling, beoordeling en beoordeling

Graduatievereisten

diploma scriptie, eindexamen

Wijze van studie

fulltime studie

Programmabeheerder

ECTS afdelingscoördinator

Laatst bijgewerkt op November 2019

Over de school

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and re ... Lees meer

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and research universities in central Europe. Lees Minder