In de complexe omgevingen van vandaag is het beveiligen van de informatiemiddelen van een organisatie moeilijk en vereist meer dan alleen technische vaardigheden. Om een ​​breed begrip van het vakgebied te vergemakkelijken, bevat ons programma cursussen die organisatorische, sociale en technische aspecten van informatiebeveiliging overwegen.

Tijdens het eerste jaar krijgen studenten een breed inzicht in informatiebeveiliging en ontwikkelen ze geavanceerde kennis en vaardigheden binnen informatiebeveiligingsbeheer. Het tweede jaar is gericht op het ontwikkelen van geavanceerde kennis en vaardigheden op het gebied van onderzoek en onderzoek. Studenten leren hoe ze kennis kunnen ontwikkelen en communiceren binnen het vakgebied en hoe ze meer kunnen nadenken over onderzoek en praktijk in het veld. Lesgeven is gebaseerd op case-based leren en flipped classroom pedagogiek. Deze pedagogische methoden moedigen studenten aan actief leren aan te moedigen en hun probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om de complexiteit van informatiebeveiligingsbeheer in organisaties aan te pakken. Door te werken met cases die zijn ontwikkeld in samenwerking met onze branchepartners, krijgen de studenten een dieper inzicht en praktische veldervaring.

Specifieke toelatingseisen

Een kwalificatie van de eerste cyclus die ten minste 180 studiepunten omvat, waarvan ten minste 90 voor een geleidelijk gespecialiseerde studie binnen een van de hoofdgebieden van de studie informatica, computerwetenschappen of bedrijfskunde. De kandidaat moet ook kwalificaties hebben die overeenkomen met de cursus "Engels 6" of "Engels B" van de Zweedse middelbare school.

Kwalificaties (diploma toegekend)

  • Licentiaat in de Master in de kunstwetenschappen [120 credits]

Carrière

Het programma is bedoeld voor mensen die willen werken met informatiebeveiligingsbeheer, zowel nationaal als internationaal; in het bedrijfsleven of openbaar bestuur. Na de opleiding kunnen de studenten werken als managers, adviseurs, supervisors en consultants op het gebied van informatiebeveiliging.

Extra informatie

De aanmeldingsperiode is open van 16 oktober 2018 - 15 januari 2019.

Kosten

Eerste termijn: 53640 SEK, totale kosten: 214560 SEK

Als y OU hebben burgerschap in de Europese Unie (EU) of de Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland, y OU zijn niet verplicht om de toepassing of collegegeld te betalen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 6 andere vakken van Örebro University »

Laatst bijgewerkt op Oktober 15, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
214,560 SEK
Eerste termijn: 53640 SEK, Totale kosten: 214560SEK
Op locaties
Op datum