Master in industrieel ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master in Industrial Design Engineering vormt een aanvulling op de kennis die is opgedaan in elk technisch gebied met als doel het gebied van opkomende technologieën, wetenschappelijk onderzoek en innovatie te verdiepen.

DSC_4300-EditELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" />

Basisgegevens

 • Kwalificatie: Master in Industrial Design Engineering, eigen titel uitgegeven door de Pompeu Fabra University (UPF)
 • Richting: Jessica Fernández
 • ECTS- punten: 60
 • Duur: oktober 2020 tot juli 2021; Maandag, woensdag en donderdag, 17.00-21.15 uur.
 • Prijs: oktober 2020 : € 10.000 (+ € 450 voorinschrijving)
 • Taal: Spaans . Je moet een hoog niveau Spaans hebben, zowel begrip als spreken en schrijven. Engels : Sommige sessies, zowel seminars als masterclasses en tutorials, worden in het Engels gegeven (20% van het programma).
 • Toegangs- en toelatingsvoorwaarden: Officieel universitair diploma of gelijkwaardig aan een Industrial Engineering, Industrial Design, Telecommunications of vergelijkbaar.

presentatie

Hoe kunnen we geavanceerde materialen en opkomende technologieën gebruiken om met toekomstige projectie duurzame resultaten te bereiken? In de Master in Industrial Design Engineering ontdek je tools die de ingenieur moet onderzoeken en kennen om de huidige industrie te transformeren.

De Master in Industrial Design Engineering vormt een aanvulling op de professionele en academische kennis die eerder is opgedaan in een van de technische gebieden, met de bedoeling een creatieve professional op te leiden met een duidelijk geavanceerd begrip van de functie en het potentieel van opkomende technologieën. Het is ook bedoeld voor mensen die willen werken in technologieoverdracht of centra van innovatie, wetenschappelijk of toegepast onderzoek.

De masterprojecten stellen oplossingen voor die voortkomen uit de systemische relatie tussen ontwerp, communicatie, wetenschappelijk onderzoek, engineering en informatica, gericht op thema's die gericht zijn op innovatie of op gemeenschappelijke conceptuele kaders voor onderzoek op een aantal gebieden.

Het combineert gebruikersinteractie met geavanceerde technologie en creatief ontwerp waarmee nieuwe toekomstscenario's kunnen worden voorzien met de zekerheid dat ze in de huidige context kunnen worden geïmplementeerd.

De Master in Industrial Design Engineering , geregisseerd door ELISAVA en met de medewerking van onderzoekscentra zoals Eurecat, biedt een professionele visie van een integrerende ingenieur, met mogelijkheden om vanuit technologie in laboratoria te onderzoeken door middel van wetenschappelijke kennis, waardoor zijn capaciteit wordt vergroot van innovatie in de industrie. Deze structuur maakt het mogelijk om een onderling verbonden netwerk van bedrijven, professionals en technologiecentra te koppelen, die concepten zoals Embedded Technology, Smart Objects, Wearable Computing en Reactive Materials vormgeven .

Informatie sessie video

doelstellingen

 • Train professionals met een strategische visie om een waardepropositie te definiëren op basis van geavanceerde technologie. Begrijp de positionering van een product in de markt en de ontwikkeling van het bedrijfsmodel.
 • Verwerven van de vaardigheden om creativiteit en technologie te koppelen. Ontdek nieuwe manieren van creatie door wetenschappelijke en technische kennis voor innovatie in de industrie.
 • Leer methodologieën gebruiken om waarde- inzichten te vinden om een innovatief product te conceptualiseren.
 • De samenstelling van reactieve materialen, slim textiel, gedrukte elektronica begrijpen als een kans voor de trend in geïntegreerde producten.
 • Bereid professionals voor die up-to-date zijn in de concepten Internet of Things (IoT), Internet of People (IoP) en Smart Objects.
 • Zorg voor gedegen kennis over digitale productie gekoppeld aan het Internet of Things (IoT) , als een van de nieuwe productiemodellen. Inzicht in een contextuele industrie met een grotere aanpasbaarheid aan de behoeften en productieprocessen, wat Industrie 4.0 wordt genoemd.

competenties

De Master in Industrial Design Engineering is bedoeld voor studenten om specifieke vaardigheden en competenties te verwerven, ontwikkelen en oefenen, die, samengevat, de vaardigheden omvatten die nodig zijn om een Industrial Design Engineering-project te ontwerpen en te ontwikkelen. De student zal de specifieke theoretische en praktische kennis voor elke fase verwerven, evenals een transversale visie en ervaring van het globale proces.

 • Experimenteer met systemen, technologieën, processen, materialen en tools om het productontwerp- en ontwikkelingsproces te valideren.
 • Selecteer en gebruik dynamische materialen, geavanceerde technologieën en digitale productieprocessen in het productontwerp en ontwikkelingsproces.
 • Analyse en synthese capaciteit.
 • Vermogen om kennis toe te passen in data-analyse en situaties voor het oplossen van problemen.
 • Vermogen om creativiteit en motivatie voor het innovatieproces te ontwikkelen.
 • Ontwikkel eigen methodologie en procedures in een innovatief ontwerpproject.
 • Ontwerp en implementeer formele, communicatieve en technologische oplossingen om productontwerp- en ontwikkelingssituaties op te lossen.
 • Capaciteit voor teamwerk.
Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Lees meer

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Lees Minder