Master in industrieel management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Masterprogramma in nauwe samenwerking met bedrijven

De ASIIN-geaccrediteerde masteropleiding in industrieel management biedt studenten vaardigheden om te werken in taken die een hoog niveau van zakelijke en technologische kennis vereisen. Het bereidt je voor op het werken in hightechbedrijven en bedrijven met snel veranderende kerntechnologieën, in onderzoekscentra en universiteiten.

Het ASIIN-kwaliteitszegel biedt zekerheid dat aan specifieke kwaliteitsnormen van de academische discipline en van het beroep waarop dat programma zich voorbereidt, op hoog niveau wordt voldaan. Het bevestigt dat een geschikt kader voor goed onderwijs en succesvol leren wordt geboden. De toekenning van het zegel voldoet aan het Europees kwalificatiekader en de Europese normen en richtlijnen.

Vaasa is het centrum van de groeiende onderneming voor duurzame energie in de Noordse landen en biedt grote kansen voor nauwe samenwerking met energiebedrijven voor het programma. Vaasa is de grootste hub voor energietechnologie in de Scandinavische landen met 140 bedrijven en 11.000 werknemers in de energie-industrie. De arbeidsparticipatie in Vaasa is de beste in Finland. Beide lokale bedrijfsnetwerken en internationale verbindingen worden gebruikt bij het onderwijs: studenten plannen en voeren kleine onderzoeksprojecten uit die zowel theoretisch kader als empirisch onderzoek in bedrijven combineren.

122869_Keystoneen.jpg

Resultaat van het programma

Studenten kunnen ervoor kiezen om zich te concentreren op het gebied van technologiebeheer en productontwikkeling of op het gebied van productiebeheer en logistiek. Het resultaat van het programma is een reeks vaardigheden waarmee een student problemen met betrekking tot productontwikkeling, serviceontwikkeling, productie, energieproductie en milieuproblemen in een netwerkomgeving kan oplossen.

De eerdere onderzoeken van de aanvragers kunnen variëren van bedrijfsstudies tot technologie, met betrekking tot gebieden die relevant zijn voor het programma. Studenten in dit programma zullen de basisbeginselen van technologiemanagement begrijpen en beheersen. Ze leren hoe de toekomst van technologie, beleid en markt geanalyseerd kan worden; en het opzetten en beheren van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten.

Toelatingsprocedure

Het programma leidt tot een Master of Science in Economics and Business Administration en kan binnen twee jaar worden afgerond. Jaarlijks worden 30 studenten met de beste diploma's toegelaten tot de masteropleiding in Industrial Management. De aanvraagperiode is jaarlijks rond december - januari.

Er zijn geen toelatingsexamens voor het internationale masterprogramma. Toelatingsbeslissingen worden genomen op basis van de vereiste documenten, waarbij elke volledige aanvraag afzonderlijk wordt geëvalueerd en degenen met de beste kwalificaties worden geselecteerd. Het collegegeld voor de masteropleiding in industrieel management is 10.000 euro. Naast het collegegeld zijn studenten verplicht het Student Union-lidmaatschap van ongeveer 140 euro per academiejaar te betalen. De University of Vaasa heeft beurzen beschikbaar voor studenten die collegegeld moeten betalen in de masteropleidingen.

Laatst bijgewerkt op dec 2019

Over de school

The University of Vaasa is a multidisciplinary University with more than 5000 students, and it offers degrees at all academic levels from Bachelor to Master and Doctor.

The University of Vaasa is a multidisciplinary University with more than 5000 students, and it offers degrees at all academic levels from Bachelor to Master and Doctor. Lees Minder