4235_rsz_4163__mg_7250.jpg

De masteropleiding Industrial Management is de sleutel tot een loopbaan in technologisch management, een toekomstgericht gebied. De onderwezen onderwerpen omvatten technologieprognoses, ontwikkelingsbeheer, internationale sourcing en productie, productontwikkeling en technologie-integratie. De competenties die in het programma zijn ingebouwd, zijn met name van toepassing in hightechbedrijven en bedrijven met snel veranderende kerntechnologieën, in onderzoekscentra en universiteiten, en in de ontwikkeling van regionaal en nationaal technologiebeleid.

De masteropleiding Industrial Management combineert de twee strategische prioriteiten van de University of Vaasa , internationalisme en interdisciplinair werk. Het programma werkt nauw samen met high-tech bedrijven in de regio, met als voordeel dat de locatie van Finland in het centrum staat van een groeiende sector van hernieuwbare energie. Daarnaast biedt het studenten de ervaring van internationale en lokale docenten die hun werk focussen op technologie en operationeel management.

De eerdere onderzoeken van de aanvragers kunnen variëren van bedrijfsstudies tot technologie, met betrekking tot gebieden die relevant zijn voor het programma. Studenten in dit programma zullen de basisbeginselen van technologiemanagement begrijpen en beheersen. Ze leren hoe de toekomst van technologie, beleid en markt geanalyseerd kan worden; en het opzetten en beheren van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten.

4237_rsz_4165__mg_8415.jpg

Het programma leidt tot een Master of Science in Economics and Business Administration en kan in twee jaar worden afgerond. Jaarlijks worden 25 studenten met de beste papieren toegelaten tot de masteropleiding Industrial Management. De aanvraagperiode is jaarlijks rond december - januari.

Er zijn geen toelatingsexamens voor de internationale masteropleiding. Toelatingsbeslissingen worden genomen op basis van de vereiste documenten, waarbij elke volledige aanvraag afzonderlijk wordt geëvalueerd en diegenen worden geselecteerd met de beste kwalificaties. Vanaf augustus 2017 hebben Finse universiteiten collegegeld ingevoerd. Het collegegeld voor de masteropleiding Industrial Management bedraagt ​​10 000 euro. Naast het collegegeld zijn studenten verplicht om het lidmaatschapsgeld van de Student Union van ongeveer 142 euro per academisch jaar te betalen. De University of Vaasa heeft beurzen beschikbaar voor studenten die collegegeld moeten betalen in masteropleidingen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 5 andere vakken van University of Vaasa »

Laatst bijgewerkt op Oktober 24, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
10,000 EUR
per academisch jaar
Op locaties
Op datum

International Master’s programmes in technology – University of Vaasa