Master in het onderwijzen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Eerste onderwijs- en leeraanbod in Maleisië

Master of Teaching and Learning (MTL) van Taylor's University is de eerste in zijn soort in Maleisië. Deze postdoctorale opleiding wordt getrianguleerd door drie domeinen van kennis: kernpedagogische kennis, leergebiedstudies en reflectieve oefencursussen. Deze master biedt studenten fundamentele theorieën over lesgeven en leren, en stelt docenten ook voor aan de klaspraktijk, zodat ze kunnen deelnemen, reflecteren en ondervraag theorieën met on-site professionele ontwikkeling.

Informatie over benchmarkstandaarden

doelstellingen

De Master in het onderwijs en het leren (MTL) heeft tot doel opvoeders te ontwikkelen die hun onderwijsvaardigheden willen verbeteren, hun intellectuele en professionele kennis willen verbreden door de onderwijstheorie en -praktijk met elkaar te verbinden om levenslange leerinspanningen te bevorderen en hun betrokkenheid als instructieleider te behouden. Het vervult de behoeften om bekwame leraren te ontwikkelen en capabele afgestudeerden te produceren die de schenking van het Maleisische onderwijssysteem kunnen verbeteren.

Doelen

De doelstellingen van het programma zijn:
 • Om afgestudeerden te produceren die effectief kunnen functioneren in een progressieve en dynamische schoolomgeving.
 • Het ontwikkelen van menselijk kapitaal dat de Maleisische economie kan transformeren naar een hoge inkomensstatus.
 • De onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden van het menselijk kapitaal van Maleisië vergroten om de uitdaging van de k-economie aan te gaan.
 • Ontwikkeling van innovatieve capaciteiten van de Maleisische beroepsbevolking om de concurrentiepositie te verbeteren.

LeerresultatenNa succesvolle afronding van het programma zullen Taylor's postdoctorale studenten in staat zijn om:

 • Pas hun kennis van het curriculum, onderwijzen en leren, en evaluatietheorieën en -praktijken toe op de leeromgeving van een onderwerp.
 • Rechtvaardig de kritische rollen die worden gespeeld door het curriculum van een vak, lesgeven en leren, en beoordelingsprincipes.
 • Houden vast aan de praktijken van het bevorderen, verbeteren en ondersteunen van het leren van een onderwerp en het verbeteren van de leer ervan volgens de domeinen van leren.
 • Toepassen van probleemoplossende en kritisch-denkende vaardigheden in relatie tot de onderwijs- en leercontext.
 • In staat om ideeën helder uit te drukken en te relateren aan anderen in overeenstemming met sociale context.
 • Ontwikkel professionele kenmerken, kennisvaardigheden en competenties door middel van systematisch onderzoek en reflectie in de eigen praktijk.
 • Ontwikkel een diep begrip van het lerarenberoep dat de interesse van de leerling centraal stelt in het werk van de leraar.
 • In staat om aan te passen en te voldoen aan de eisen van de veranderende wereldomgeving bij het transformeren van onderwijs en leren.
 • Ontwikkel ondernemerskennis en -vaardigheden die aansluiten op de behoeften van de markt.
 • Bewijs een doordacht leiderschap, in staat om een ​​team te leiden, een project te plannen en te voltooien.

WIE MOET WORDEN TOEGEPAST

Het MTL-programma is bedoeld voor mensen met een passie voor lesgeven. Het is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel pre-servicemedewerkers als docenten in dienst.
 • Pre-service leraren: degenen die ernaar streven docent te worden. Het programma plaatst studenten in een school / hogeschoolomgeving, waar ze uit de eerste hand praktische ervaring kunnen opdoen en kunnen netwerken met potentiële werkgevers.
 • Docenten in dienst: zij die al aan het werk zijn maar zich willen specialiseren in een bepaald vakgebied / onderwerp en een formele kwalificatie willen behalen om hun professionele status te weerspiegelen. Het programma is ideaal omdat 55% van het programma wordt geleverd via een werkomgeving die de noodzaak om naar de campus te reizen vermindert.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Taylor’s University is a member of the Taylor’s Education Group, which also comprises Taylor’s College, Garden International School, Australian International School Malaysia, Sri Garden International ... Lees meer

Taylor’s University is a member of the Taylor’s Education Group, which also comprises Taylor’s College, Garden International School, Australian International School Malaysia, Sri Garden International School, Nexus International School, Putrajaya and Nexus International School Singapore. Since its inception in 1969, Taylor’s has become one of Malaysia’s most successful and reputable private higher education institutions. Taylor’s University offers a myriad of courses in tertiary education, from foundation and diploma, to degree, post-graduate and professional programmes. Lees Minder
Subang Jaya , Kuala Lumpur + 1 Meer Minder