Master in het onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSEd. in Education programma-optie biedt een 36 credit-uur studie, bestaande uit methodologieën, educatieve filosofie, geletterdheid, onderzoek en toepassing. Studenten ontvangen met deze optie geen lerarencertificering van de staat New York. Dit programma is een begeleidend programma voor de MSEd. in het basisonderwijs.

Diploma gehaald

Totaal aantal credits

Programma

certificaat

msed

36

MSEd in het onderwijs

geen

NeONBRAND / Unsplash

Professionele disposities

Het Departement Onderwijs van het Medaille College bereidt studenten voor op de wereld van het onderwijzen van geboorte tot en met klas twaalf. Wij geloven dat een belangrijk onderdeel van de professionele lerarenopleiding (zowel in de klaslokalen van het Medaille College als op P-12-scholen) het voorbereiden van studenten op professionele gedragsgewoonten omvat. Als onderdeel van de leer- en voorbereidingsprocessen moeten studenten professioneel gedrag begrijpen en zich hieraan houden, dat zowel aan beleids- als aan leidende principes voldoet die vereist zijn in particuliere en openbare scholen en gemeenschapsinstellingen. De ontwikkeling van waarden zoals betrokkenheid, verantwoordelijk gedrag, professionele communicatie / samenwerking, vertrouwelijkheid en integriteit / eerlijkheid zijn essentieel voor duurzame tewerkstelling binnen het professionele personeelsbestand. Van toekomstige leerkrachten wordt verwacht dat zij deze professionele disposities als een cruciaal onderdeel van hun academische opleiding beschouwen en aannemen.
De professionele disposities afgestemd op Medaille College en het ministerie van Onderwijs bieden een kader voor deze professionele gedragingen. Instructeurs en medewerkers zullen onze studenten demonstreren en samenwerken om ervoor te zorgen dat zij de disposities in elke klas en leerervaring begrijpen en kunnen demonstreren. In de interactie met beheerders, professoren, leraren, collega's en studenten (op alle Medaille-campussen en tijdens veldervaringen), moeten lerarenkandidaten blijk geven van hun professionele inzet om een uitstekende leraar te worden door betrokkenheid, woorden en daden. Studenten ondertekenen een erkenning van deze professionele disposities bij toegang tot hun programma.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering und ... Lees meer

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering undergraduate and graduate degree programs in hands-on, practitioner-based learning environments on campus and in the Western New York community. Lees Minder
buffel , Rochester + 1 Meer Minder