Master in het onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Carthago biedt een 38-credit Master of Education-programma met drie concentratiegebieden, evenals licentiekanalen voor lezen, administratie, speciaal onderwijs en Engels leren. Door middel van avondstudies kun je je M.Ed. verdienen, extra onderwijslicenties toevoegen of cursussen voltooien voor persoonlijke verrijking.


Over de M.Ed. Programma

Het Master of Education-programma in Carthage bevordert intellectuele en professionele leermogelijkheden binnen de context van een vrijzinnig kunstonderwijs. Klassen stellen leraren in staat om op de hoogte te blijven van actuele kwesties met betrekking tot onderwijs, zoals curricula, counseling, begeleiding en administratie. Alle cursussen voldoen aan de licentievoorschriften van de leraren in Wisconsin in geselecteerde gebieden en zijn goedgekeurd door het Wisconsin Department of Public Instruction-programma.


Concentraties en licenties

In aanvulling op een 38-credit graduate programma in het onderwijs met drie gespecialiseerde concentraties, Carthage biedt ook de volgende onderwijslicenties:

 • Lezer lezen: # 316 licentie
 • Specialist bereiken: licentie # 17
 • Onderwijsadministratie: # 51 hoofdlicentie
 • Cross-categoriaal speciaal onderwijs: # 801 licentie
 • Engels als tweede taal: licentie # 395

Daarnaast biedt Carthage een versnelde certificering voor leraren, of ACT, waarmee diegenen die al in het bezit zijn van een bachelordiploma, een lerarendiploma in Wisconsin kunnen worden.


concentraties

Deze concentraties zijn gezamenlijk ontwikkeld door een team van K-12 leerkrachten en administrateurs en Carthago.


Gespecialiseerde concentraties

Leiderschap in het lesgeven

Het Leiderschap in onderwijsconcentratie bereidt je voor op leiderschapsrollen in beheer op locatie, curriculumontwikkeling, beoordelingsprogramma's en besluitvorming op basis van gegevens. Innovatieve cursussen over curriculumvraagstukken, beoordelingen, professionaliteit en actie-onderzoek stellen docenten in staat zich professioneel te ontwikkelen terwijl de onderwijsomgeving blijft veranderen.


Curriculum en Instructie

De concentratie in het curriculum en de instructie bereidt docenten voor op het ontwikkelen van rollen, leerplannen, beoordelingen en gegevensgestuurde besluitvorming. Cursussen op gebieden zoals multiculturele instructie, stedelijke kwesties die van invloed zijn op de leeromgeving en het behalen en leren van studenten, zorgen ervoor dat docenten zich professioneel kunnen ontwikkelen terwijl de onderwijsomgeving blijft veranderen.


Hoger onderwijs

Deze concentratie bereidt studenten voor op een administratieve rol op een hogeschool of universiteit. Door middel van cursussen in het hoger onderwijs, studenten zijn voorbereid voor het leiden in een verscheidenheid van gebieden.


Gelicentieerde concentraties

Beheer- / hoofdlicentie (# 51)

De administratieconcentratie bereidt u voor op leiderschapsrollen als opdrachtgevers in de K-12-omgeving. Coursework richt zich op site-based management, schoolrecht, schoolfinanciering en leiderschapsontwikkeling.


Licenties lezen (# 316 en # 17)

Carthage biedt een graduate leesprogramma voor onder licentie opgeleide opvoeders. De Reading # 316-licentie is de Reading Teacher-licentie, bedoeld voor het lezen van docenten die rechtstreeks met kinderen werken. De Reading # 17-licentie is de Reading Specialist-certificering, ontworpen voor diegenen die rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor het leiden of begeleiden van een leesprogramma in een K-12-omgeving; Voor deze licentie moet zowel de licentie van Reading # 316 als de master's degree zijn voltooid.


Licentie voor cross-categorical special education (# 801)

Deze concentratie leidt docenten met een licentie naar een certificering in het speciaal onderwijs. Met de voltooiing van de certificering en onderzoeksequentie, verdien je een master's degree met een concentratie in het speciaal onderwijs.

Engelse taalleer licentie (# 395)

Carthage is verheugd een nieuw licentieprogramma aan te kondigen voor de Engelse educator licentie voor Engels als tweede taal. Dit programma kan worden voltooid op het niveau van de afgestudeerde die leidt tot de # 395 Engelse als tweede taallicentie en je Master of Education-graad, of het kan worden voltooid als een post-baccalaureaatprogramma dat alleen naar de licentie leidt. Als je momenteel een van deze licenties hebt, kom je in aanmerking om het postbaccalaureaatprogramma te voltooien dat alleen tot de licentie leidt: Early Childhood-Adolescent (cijfers K-12 Level 74), Middle Childhood-Early Adolescent (cijfers 1-8 Level 72) en Early Adolescent-Adolescent (graden 6-12 Level 73) gebieden.


Toelatingseisen

Degenen die toelating tot de Master of Education wensen, moeten voldoen aan de volgende kwalificaties:

 • Succesvolle afronding van een bachelordiploma.
 • Het bezit van een geldig onderwijscertificaat afgegeven door een van de 50 staten, of een baan in een beroep met een educatieve bedoeling (bijvoorbeeld verpleging, maatschappelijk werk, enz.).
 • Een minimum cijferpuntgemiddelde van 2.75.

Carthage College discrimineert werknemers, studenten of sollicitanten niet op basis van ras, geslacht, handicap, veteranenstatus, nationale afkomst, religie of persoonlijke overtuiging.


Toelatingsprocedures

Voordat kandidaten in aanmerking komen voor toelating, moeten zij:

 • Dien een aanvraag, een persoonlijke verklaring en een inschrijfgeld van $ 35 in.
 • Stuur officiële transcripties van alle universiteitswerk. Een minimale vereiste van 2,75 GPA.
 • Geef het bewijs van een geldig onderwijscertificaat (voor leraren met een licentie).
 • Neem twee aanbevelingsbrieven op (download het persoonlijk beoordelingsformulier):
  • Eén van een supervisor.
  • Eén van een collega op uw huidige werkplek, een voormalig professor of extra supervisor.
 • Interview met de directeur van het Graduate Program (optioneel, maar aanbevolen).

Wanneer de aanvraag is voltooid, stuurt de directeur van het Graduate Program een ​​brief ter bevestiging van de aanvaarding. Eenmaal geaccepteerd, zullen studenten worden toegewezen aan een adviseur die studenten helpt bij het selecteren van twee fulltime faculteitsleden om te dienen in de graduate committee.


Internationale studenten

Naast de toelatingsvoorwaarden die zijn vastgesteld voor alle afgestudeerde studenten, moeten internationale studenten:

 • Demonstreer vaardigheid in de Engelse taal. Studenten voldoen aan de Engelse taalvereiste wanneer ze bewijs van acceptabele prestaties op de TOEFL leveren.
 • Dien een officieel transcript in van alle eerdere college-cursussen die in het Engels zijn vertaald.
 • Geef in het Engels bewijs dat zij het equivalent van een bachelordiploma hebben behaald.
 • Dien een US Affidavit of Support-formulier in, waaruit blijkt dat er een onafhankelijke financieringsbron beschikbaar is voor de student.


Credits overboeken

Voorafgaand aan de toelating tot de kandidatuur, kunnen studenten verzoeken om een ​​maximum van 12 afgestudeerde studiepunten die zijn behaald in Carthage toe te passen op het programma van de opleiding tot Master of Education. Het college kan 12 studiepunten van een andere instelling accepteren als:

 • De student verdiende de credits binnen de laatste vijf jaar.
 • De student voltooide cursussen vóór het einde van de termijn of de zomersessie waarin Carthage de kandidatuur van de student aanvaardt.
 • De student behield een "B" -gemiddelde in alle overgedragen cursussen. Het College accepteert geen "geslaagd" of "credit" werk.
 • Cursussen zijn gerelateerd aan het concentratiegebied van de student.
 • Studenten mogen niet meer dan 12 studiepunten overdragen naar hun studieprogramma's voordat ze goedkeuring hebben ontvangen van de graduate committee en de directeur van het Graduate Program.


Studieprogramma

Na toelating tot de Master of Education-programma, zal een geïndividualiseerd studieprogramma worden ontwikkeld door de student en adviseur. Een studieprogramma moet worden ingevuld en ingediend bij de graduate school.

Het programma bestaat uit 38 studiepunten natuurlijk werk.

Individuen moeten zich inschrijven voor cursussen op niveau 5000 of hoger. Er worden geen credits voor voortgezet onderwijs meegeteld voor een masteropleiding.

De graduate programma accepteert niet meer dan 12 overgedragen kredieten verdiend bij Carthage in de afgelopen vijf jaar voorafgaand aan de indiening van een studieprogramma.


Programma Planning

TOEPASSING OP HET MASTER OF EDUCATION-PROGRAMMA

Een aanvraagformulier moet worden ingevuld voordat je 12 studiepunten van het werk op graduate niveau bij Carthage voltooit.


ACCEPTATIE VOOR HET MASTER OF EDUCATION-PROGRAMMA

Binnen 30 dagen na acceptatie in het programma, moeten studenten hun toegewezen adviseur ontmoeten. De kandidaat en de adviseur zullen werken aan het beveiligen van een graduate committee.


GEDIPLOMEERDE COMMISSIE

De directeur van het Graduate Program werkt met elke student samen om een ​​adviseur te selecteren. Met de hulp van de adviseur selecteren de studenten twee extra mensen om in de graduate committee te dienen. De commissie bestaat uit de academische adviseur van de student, een persoon uit het concentratiegebied van de student en een persoon van de afdeling Onderwijs.

De Graduate Committee vervult vier functies: keurt het voorstel van de student voor een capstone-ervaring goed; beoordeelt en keurt de scriptie of het project goed; en neemt deel aan de verdediging aan het einde van het programma.


FACULTEUR ADVISEURS

Van studenten wordt verwacht dat zij een actieve rol spelen bij het selecteren van hun facultaire adviseurs. We moedigen studenten aan om meer te weten te komen over hun faculteit en om hun interesse in het werken met specifieke applicaties aan te geven. Facultaire adviseurs onderhouden een hechte mentorrelatie met studenten en helpen hen geïndividualiseerde plannen te ontwikkelen op basis van hun unieke verzoeken. De student moet persoonlijk de diensten van de commissieleden vragen om beschikbaarheid te garanderen.


VEREISTE CURSUSSEN VOOR ALLE CONCENTRATIES

 • EDU 5060 Foundations of Education (2 studiepunten)
 • EDU 5240 Kwalitatieve methoden in onderwijsonderzoek (4 studiepunten)
 • EDU 5250 Kwantitatieve methoden in onderwijsonderzoek (4 studiepunten)
 • EDU 5550 Master's Degree Capstone Experience (4 studiepunten)


Gelicentieerde trackopties

Carthage biedt vijf nummeropties die leiden tot aanvullende licentiëring en drie trackopties die zijn ontworpen om docenten te helpen hun vaardigheden te verbeteren:

 • Optie één: Curriculum en instructie
 • Optie twee: Curriculum en instructie met leeslicentie # 316
 • Optie drie: leiderschap van docenten
 • Optie vier: docent leiderschap met leeslicentie # 17
 • Optie vijf: hoger onderwijs
 • Optie zes: cross-categoriaal speciaal onderwijs met # 801 licentie
 • Optie Seven: Education Administration (K-12) met licentie # 51
 • Optie Eight: Engels als tweede taal met # 395 licentie


Engels als tweede taal

Carthage is verheugd een nieuw licentieprogramma aan te kondigen voor de Engelse educator licentie voor Engels als tweede taal. Dit programma kan worden voltooid op het niveau van de afgestudeerde die leidt tot de # 395 Engelse als tweede taallicentie en je Master of Education-graad, of het kan worden voltooid als een post-baccalaureaatprogramma dat alleen naar de licentie leidt.

Als u momenteel een van deze licenties bezit, komt u in aanmerking om het programma na baccalaureaat te voltooien dat alleen naar de licentie leidt:

 • Vroege jeugd-adolescent (cijfers K-12 niveau 74)
 • Middenkinderjaren - Vroege adolescent (cijfer 1-8 Niveau 72)
 • Vroege adolescent-adolescent (graad 6-12 niveau 73)

Lessen worden het hele jaar door aangeboden in het Carthage College Master of Education-programma. Neem voor meer informatie over dit programma contact op met het Office of Continuing Studies op 262-551-6300.


Lezen en onderzoek in multiculturele jeugd- en jonge volwassenenliteratuur

EDU 5230 (FALL, SPRING, SUMMER) 4 KREDIETEN

Een mogelijkheid voor studenten om de aard van literatuur voor kinderen en jonge volwassenen te onderzoeken, het gebruik van literatuur voor kinderen en jonge volwassenen op school, openbare en speciale bibliotheekomgevingen, trends in literatuur voor kinderen en jonge volwassenen als onderdeel van het totale lichaam van literatuur en als een educatieve kracht en huidig ​​onderzoek in het veld.


ELL alfabetisme en accommodaties

EDU 5280 (FALL) 4 KREDIETEN

Instructie zal betrekking hebben op vijf brede gebieden die de deelnemers zullen gebruiken als ze werken met leerlingen die verschillende niveaus van taal- en leesvaardigheidsvertragingen hebben. De aandachtsgebieden: relevante criteria die worden gebruikt voor het bepalen van vertragingen in taal en geletterdheid bij kinderen, relaties tussen cognitie, spraak en taal, culturele en taalkundige verschillen, instructieregelingen voor verschillende leerstijlen en kerncomponenten van effectieve alfabetiseringsinstructie. Deze les omvat 10 uur klinisch werk in een ESL-klas naast de cursussen.


Engelse als tweede taal Methoden

EDU 5281 (FALL) 4 KREDIETEN

Deze cursus introduceert de student de methoden, het leerplan en de huidige praktijken in het onderwijzen van vreemde talen en / of Engels als een tweede taal. Deze les omvat 10 uur klinisch werk in een ESL-klas naast de cursussen.


Cultureel responsieve instructie

EDU 5282 (VAL, VEER, ZOMER) 4 KREDIETEN

Studenten zullen de culturele diversiteit onderzoeken die lokaal, nationaal en wereldwijd bestaat om een ​​positieve waardering te ontwikkelen voor de bijdragen van andere culturen. Studenten zullen persoonlijk contact krijgen met leden van andere culturen en effectieve interculturele communicatievaardigheden leren voor onze diverse wereld.


Practicum in ESL-klaslokalen

EDU 5284 (FALL, SPRING) 4 KREDIETEN

Deze sluitsteencursus biedt studenten observatie- en analysevaardigheden om te solliciteren op hun eigen ESL-onderricht voor deze practicumervaring, evenals met technieken voor het werken met paraprofessionals in ESL / tweetalige klaslokalen op scholen. ESL-componenten / artefacten worden toegevoegd aan de bestaande portfolio voor licentieverlening aan het onderwijs.


Fundamentals van Linguistics for Teachers of Diverse Learners

EDU 5285 (FALL, SPRING) 4 KREDIETEN

Deze cursus biedt studenten een kader om de parameters van taalkunde, inclusief de aard van communicatie, beter te begrijpen; fonologische componenten zoals fonetiek, fonologie, morfologie en syntaxis; sociolinguïstiek; en taalkundige antropologie. Studenten zullen ook het taalverwervingsproces onderzoeken met betrekking tot de toepassing ervan op leerresultaten van studentengeletterdheid met de nadruk op de unieke taalverwervingsbehoeften van Engelse taalleerders.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1847, Carthage College is a four-year, private college of the liberal arts and sciences in Kenosha, Wisconsin. Carthage combines an environment of reflection and self-discovery with a cultu ... Lees meer

Founded in 1847, Carthage College is a four-year, private college of the liberal arts and sciences in Kenosha, Wisconsin. Carthage combines an environment of reflection and self-discovery with a culture of high expectation so our students uncover and ignite their true potential. Lees Minder