Master in het onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De masteropleiding Education met vermelding in Teaching en University Research voldoet aan de eisen van de nieuwe universitaire wet en beantwoordt de doelstellingen van het nationale onderwijsstelsel in zijn verschillende niveaus en modaliteiten.

De structuur van dit programma, als geheel, wordt gekenmerkt door zijn buitengewone flexibiliteit vanwege het feit dat het coherent is geïntegreerd binnen de integrale curriculaire conceptie, zonder de niveaus van academische en wetenschappelijke vraag uit het oog te verliezen, de studie en sequentieel en progressief op te nemen. toepassing van de wetenschappelijke onderzoeksmethode transversaal bij alle onderwerpen.

Graduate Profile

De Master in het onderwijs, met een vermelding in het onderwijs en universitair onderzoek heeft de volgende competenties:

 • Het maakt gebruik van de theoretische benaderingen en de praktische toepassingen van de psychologie van leren en de neurowetenschappen bij het ontwerpen en ontwikkelen van het leerproces op universitair niveau.
 • Neemt effectief deel aan processen van ontwerp, herziening en aanpassing van het universitair curriculum, op het niveau van niet-afgestudeerden en afgestudeerden.
 • Hij neemt deel aan het universitaire onderwijs in niet-gegradueerde en postuniversitaire opleidingen en permanente educatie, waarvoor hij op creatieve wijze nieuwe onderwijsleerprocedures ontwikkelt.
 • Selecteert en ontwerpt lesmateriaal dat het onderwijsleerproces in hun specialiteit ondersteunt.
 • Selecteer, ontwerp en pas de juiste leerbeoordelingsprocedures en -instrumenten toe, evalueer de realisatie van de doelstellingen van uw onderwerp en verkrijg de nodige feedback voor de verbetering van het leerproces.
 • Ontwerp en voer onderzoeksprojecten uit gericht op het perfectioneren van het leerproces waarin het participeert.
 • Hij neemt efficiënt deel aan het beheer van gebieden, projecten of academische programma's die onder zijn verantwoordelijkheid vallen, en draagt ​​zo bij tot de institutionele verbetering.

leerplan

De master's degree is ontwikkeld met een totaal van 48 studiepunten, in twee academische semesters.

Academische graad

Om de master te behalen, moet je:

 • Na het behalen van een bachelordiploma.
 • Zijn geslaagd voor de studies van de master's degree met een minimale duur van twee (2) academische semesters en een minimum inhoud van achtenveertig (48) credits.
 • Bereiden en ondersteunen van een proefschrift of onderzoekswerk ingelijst in het object van studie van de master's degree.
 • Domein, op het basisniveau, van één (01) vreemde taal of moedertaal.

vereisten

Voor registratie is vereist:

 1. Betalingsbewijs voor registratiekosten geannuleerd
 2. Toepassing in een gewaardeerde vorm, gericht aan de directeur van het Instituut voor de kwaliteit van het onderwijs (kosten van 3 zolen, om schatkist te benaderen).
 3. Kopie van de gelegaliseerde DNI notarially.
 4. Gecertificeerd of gelegaliseerd exemplaar van de academische bachelordiploma. Kandidaten met studies die in het buitenland worden uitgevoerd, zullen een gelegaliseerde kopie overleggen van hun baccalaureaatsdiploma of het equivalent daarvan, naar behoren gevalideerd door een Peruaanse universiteit of erkend volgens de wet.
 5. Curriculum Vitae gestructureerd en foliated.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Formar profesionales competentes, con sólidos valores humanísticos, éticos, morales y cívicos. Contribuir a la creación de conocimientos a través de la investigación y promover la difusión de la cienc ... Lees meer

Formar profesionales competentes, con sólidos valores humanísticos, éticos, morales y cívicos. Contribuir a la creación de conocimientos a través de la investigación y promover la difusión de la ciencia, la tecnología y la cultura. Proyectar nuestra acción a la comunidad, propiciando la construcción de una sociedad moderna y equitativa. Lees Minder