Master in het onderwijs

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het programma is ontworpen rond drie kernmodules en twee optionele modules. De kernmodules zijn bedoeld om studenten te ondersteunen bij het identificeren van hun specifieke onderzoeksvragen door een kritische beoordeling van de literatuur; de nodige kennis, inzicht en praktische vaardigheden ontwikkelen in geschikte onderzoeksmethoden; en produceren een overtuigend stukje geavanceerd onderzoek. Optionele modules bieden je de mogelijkheid je bestaande vakkennis te verdiepen en je waardering voor de studie van het onderwijs te vergroten.

De MA in Education is een programma voor gevorderden voor iedereen die zijn kennis van het onderwijs in het algemeen en voor degenen die een verband willen leggen tussen onderwijspraktijk, theorie en onderzoek, wil verdiepen.

Hoe je bestudeert

Van alle studenten wordt verwacht dat ze het geprogrammeerde onderwijs in het programma volgen. Dit vindt plaats op tweeweekse studie-scholen (vrijdag - zondag in oktober en februari) en een een week durende studie-school (maandag-vrijdag in juli).

Studie-scholen omvatten lezingen, studentenpresentaties, seminars, gastsprekers en workshops. Er wordt in het algemeen de nadruk gelegd op het aanmoedigen van studenten om hun eigen werk te delen en te bespreken en om gestructureerde activiteiten te bieden die voortbouwen op de onderzoeksinteresses van studenten en die van academisch personeel. Studie Scholen worden bijgewoond door alle postdoctorale en onderzoek studenten in de School of Education en bieden een intensieve, vriendelijke en stimulerende ervaring voor alle betrokkenen.

Tussen de studiescholen worden tweewekelijkse seminars gehouden voor elke module. Deze kunnen persoonlijk of op afstand worden bijgewoond. Deze seminars zijn ook beschikbaar als opgenomen 'webinars' door het gebruik van de Virtual Learning Environment (ELO). De VLE biedt studenten toegang tot een reeks gestructureerde bronnen, waaronder veel gedigitaliseerde teksten en belangrijke meetwaarden. Het wordt ook interactiever gebruikt, als een middel om de dialogen uit te breiden die cruciaal worden geacht voor het leren van studenten.

Programmastructuur

Kern:

  • Kritieke betrokkenheid met educatieve literatuur
  • Onderzoeksmethoden
  • Proefschrift

Optioneel (studenten selecteren er twee):

  • Onderwijs en sociale rechtvaardigheid
  • Educatief leiderschap en management: theorie en praktijk
  • Taal en onderwijs
  • Speciale onderwijsbehoeften en beperkingen

Contacturen en onafhankelijke studie

Vanwege de aard van dit programma kunnen de wekelijkse contacturen variëren. De postdoctorale niveau studie omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie, het verkennen van het materiaal behandeld in lezingen en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas ten minste twee-drie uur besteden aan een onafhankelijke studie. Neem voor meer gedetailleerde informatie specifiek voor deze cursus contact op met de programmaleider.

  • Persoonlijke en groepslessen gedurende het hele programma
  • Deelname aan lesmodules (25 uur per module)

Hoe je wordt beoordeeld

Je wordt beoordeeld aan de hand van schriftelijke opdrachten, portfolio's en presentaties. Je ontvangt ook regelmatig feedback van je docenten en je docent op je werk en ontvangt ook cijfers om je vorderingen in de curricula te markeren. Daarnaast moet je verwachten deel te nemen aan formatieve peer review van elkaars ideeën en werk door het hele programma heen door actieve groepsdiscussie en een verscheidenheid aan presentatiemethoden (bijv. Jaarlijkse presentaties voor studentenconferenties, postersessies, 'PechaKucha'-sessies).

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klas graad of vergelijkbare beroepservaring.

Internationale studenten hebben de Engelse taal op IELTS 6.5 nodig met niet minder dan 6,0 in elk element of equivalent.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder