Master in het onderwijs

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

 • Ideaal voor docenten die zich willen specialiseren, een carrièrewijziging willen of carrière willen maken.
 • Breid uw kennis uit en voldoe aan uw professionele ontwikkelingsbehoeften.
 • Flexibele studiemogelijkheden zijn online, op campus en blokmodus.
 • Een vroege afstudeeroptie is beschikbaar voor sommige studiegebieden. Voltooi vier eenheden voor een Graduate Certificate in Education-kwalificatie.

majors

Master in het onderwijs (vroege jaren)

 • Ideaal voor professionals die werkzaam zijn in instellingen voor vroegtijdig onderwijs en zorg die hun kennis over werken met jonge kinderen, hun gezinnen en gemeenschappen willen uitbreiden.
 • Bestudeer hedendaagse problemen uit de vroege kindertijd.
 • Bereidt je voor om je carrière in de vroege kinderjaren uit te breiden.
 • Als u een onderwijskwalificatie zoekt, kan de Bachelor of Education of Master of Teaching voor u geschikt zijn.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Het studiegebied Vroege jaren stelt je in staat om een grondige theoretische en praktische kennis en inzichten te ontwikkelen van het huidige onderzoek, de theorie en de praktijk die in de eerste jaren programma's en diensten effectief leren onderwijzen en leren met jonge kinderen en hun gezinnen.

Master in het onderwijs (algemene studies)

 • Ideaal voor opvoeders die een geavanceerd kennisniveau willen ontwikkelen in professionele onderwijspraktijken en recente ontwikkelingen in het veld.
 • Pas de kwalificatie aan aan uw interesses en voldoe aan uw professionele ontwikkelingsbehoeften.
 • Flexibele studiemogelijkheden omvatten online en on-campuslessen.

Wat te verwachten

De Master of Education biedt u de gelegenheid om de meest actuele kennis op te doen. U kunt zich concentreren op onderwerpen die voor u van bijzonder belang zijn en een geavanceerde kennisbasis ontwikkelen in professionele onderwijspraktijken en recente ontwikkelingen in het veld.

Controleer de cursusstructuren om het volledige scala aan opties te zien. Voor de optie Algemene studies krijgt u geen studiegebied maar krijgt u een Master of Education.114244_Image8CIF_5837Wx3987H.jpg

Master in het onderwijs (inclusief onderwijs)

 • Ontwikkelen van specialistische kennis en vaardigheden bij het ondersteunen van studenten met leermoeilijkheden en beperkingen in inclusieve klaslokalen en scholen.
 • Ontworpen om te focussen op 'inclusief onderwijs' in plaats van 'speciaal onderwijs'.
 • Bereidt u voor om kinderen, adolescenten en volwassenen te helpen bij leer-, sociale en gedragsproblemen.

Waarom kiezen voor deze cursus?

De cursus is ideaal voor docenten en aanverwante professionals die kennis willen opdoen van de theorieën, het huidige onderzoek en de implicaties voor de leerpraktijk met betrekking tot het ondersteunen van studenten met leermoeilijkheden en beperkingen in inclusieve klaslokalen.

Master in het onderwijs (leiderschap en management)

 • Ideaal voor mensen die huidige of aspirant leiders zijn in educatieve omgevingen.
 • Verkrijg geavanceerde kennis op het gebied van leiderschap en management, inclusief het leiden en managen van mensen, strategisch management en het beheren van veranderingen.

Waarom kiezen voor deze cursus?

In heel Australië is er een constante vraag naar postuniversitaire universitaire programma's om het leren van leiderschap te verbeteren. In sommige staten, waaronder Queensland, is een masterkwalificatie belangrijk voor professionals die een leiderschapspositie willen aanvragen. Deze cursus is geschikt voor docenten van lagere en middelbare scholen in Australië en het buitenland, maar ook van gebieden zoals hoger onderwijs, sociaal werk en ontwikkeling en training van personeel.

Master of Education (STEM in het onderwijs)

Deze cursus moedigt je aan om een kritische blik te werpen op STEM in het onderwijs terwijl je nadenkt over je huidige praktijk en deze evalueert. Je zult manieren zoeken om je lesgeven en leren te transformeren als jij:

 • een onderling verbonden benadering verkennen van de interpretatie, constructie, uitvoering en beoordeling van STEM-curriculum
 • identificeren en de uitdagingen overwinnen die zich voordoen bij het vaststellen van innovatieve onderwijsmethoden
 • ontwikkel je professionele netwerk en relaties die verder gaan dan de duur van je studie.

De cursus is ideaal voor docenten die zich willen bezighouden met professioneel leren om hun STEM pedagogische kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Het is geschikt voor docenten die:

 • werken in het hele leeftijdsbereik van de vroege kindertijd tot het jaar 12, en het leren van volwassenen of op de werkplek
 • verschillende niveaus van ervaring en verantwoordelijkheid hebben
 • verschillende niveaus van STEM-kennis over pedagogische inhoud hebben, inclusief gekwalificeerde STEM-voorlichters, docenten die buiten het veld lesgeven, of docenten in leidinggevende posities
 • zijn professionals die werken in niet-schoolcontexten, zoals curriculumontwikkelaars.

Master in het onderwijs (Engels onderwijzen in de sprekers van andere talen - TESOL)

 • Bereidt je voor op een professionele carrière in het lesgeven in het Engels.
 • Ideaal voor leraren die zich verder willen specialiseren in het veld Engels als tweede taal.
 • Ontwikkel uitstekende kennis en praktische vaardigheden om Engels te leren voor sprekers van andere talen.

Waarom kiezen voor deze cursus?

TESOL is ideaal als u onderwijskwalificaties hebt en een carrièrewijziging binnen een andere onderwijscontext overweegt, of als u de taalproblemen beter wilt begrijpen waarmee veel migrantenkinderen of internationale studenten worden geconfronteerd.114268_Image6_SDS3348adjContrast_web-Copy.jpg

vergoedingen

Uw werkelijke kosten kunnen variëren, afhankelijk van welke eenheden u kiest. We beoordelen de vergoedingen jaarlijks en kunnen mogelijk worden verhoogd.

2019: $ 28,700 per jaar fulltime (96 studiepunten)

2020: $ 29,900 per jaar fulltime (96 studiepunten)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Lees meer

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Lees Minder
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Meer Minder