Master in het onderwijs (toegepaste taalkunde)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

USQ biedt tot 25% internationale studentenbeurzen.
Lees meer over de onderstaande beurzen:

Internationale accommodatiebeurs
International Student Support Scholarship
International Student Support Nursing Scholarship

Verbeter uw communicatieve managementvaardigheden

Een Master of Education (Applied Linguistics) is ideaal als u werkt met sprekers van een tweede taal en hun gemeenschappen, of op het gebied van logopedie en pathologie, paramedische gezondheid, psychologie of training in verschillende omgevingen die vaardigheden in communicatiemanagement en kruisbestuiving vereisen. -culturele interactie.

Studeer flexibiliteit

Als u niet zeker weet of u een volledige masterdiploma wilt behalen, meld u dan aan om USQ's Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma of Education (Commonwealth Supported Place) of Graduate Diploma of Education (Full Fee Paying) te studeren en neem het krediet van uw studeert naar de Master of Education als je besluit om verder te studeren.

Onderzoeksvaardigheden ontwikkelen

Een belangrijk onderdeel van je studie zijn onderzoekscursussen die zijn ontworpen om je begrip van de rol van onderwijs in de samenleving en de uitdagingen waarmee docenten in snel veranderende multiculturele gemeenschappen worden geconfronteerd, te vergroten. Kies tussen een toegepast onderzoek of een geavanceerd onderzoeksproject.

Toegepast onderzoek legt de praktische nadruk op innovatieve en creatieve benaderingen voor het oplossen van actuele problemen in de onderwijsomgeving. U kunt uw eigen ervaringen gebruiken als achtergrond voor uw studie en een onderzoeksproject ontwikkelen op basis van uw huidige werkplek.

Met de specialisatie Advanced Research krijgt u een diepgaand inzicht in uw educatieve interesses. Met behulp van onderzoeksmethoden verken je verschillende benaderingen van hedendaags onderwijs en ontwikkel je professionele onderzoeksvaardigheden die essentieel zijn om verder te leren. Deze specialisatie biedt een op onderzoek gebaseerde Pathway naar een PhD, mits aan alle toelatingseisen wordt voldaan.

Carrière resultaten

Er zijn ook kansen op werk in het buitenland met multinationale organisaties die afgestudeerden in dienst hebben met vaardigheden in internationale betrekkingen met gebruikers van een tweede taal op de werkplek. Er is ook vraag onder bestuurders en leraren in klaslokalen, in inheemse gemeenschappen en in de onderwijs- en gezondheidssector.

Andere majors

Andere specialisaties in de Master of Education (Commonwealth Supported Place) zijn onder meer Early Childhood, Guidance and Counseling, Special Education en TESOL.

Specialisaties in de Master of Education (Full Fee Paying) zijn onder meer: volwasseneneducatie, professioneel leren en leren op de werkplek, loopbaanontwikkeling, curriculum en pedagogisch leiderschap, leiding geven aan en leiding geven aan onderwijsorganisaties, multicultureel onderwijs en online en gedistribueerd leren.

Toelatingseisen

Pre-requisites

  • 3-jarige bachelordiploma, of gelijkwaardig, van een erkende universiteit
  • Goedgekeurd bachelordiploma of gelijkwaardig in het onderwijs
  • Kandidaten met een bachelordiploma of gelijkwaardig in een niet-gerelateerde discipline komen mogelijk in aanmerking voor deelname aan USQ's Graduate Certificate of Education. Na voltooiing en het behalen van een minimum GPA van 4.0, kunnen ze een aanvraag indienen voor toelating tot de Master of Education

Engelse Taalvereisten

Alle studenten moeten voldoen aan de toepasselijke Engelse taalvereisten. Dit programma vereist minimaal IELTS 6.5 of gelijkwaardig.

Als u niet aan de Engelse taalvereisten voldoet, kunt u een aanvraag indienen voor een door de universiteit goedgekeurd Engels taalprogramma.

Alternate Pathways

Pathway programma's zijn ook beschikbaar als je niet voldoet aan de bovengenoemde Engelse toelatingseisen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Lees meer

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programmes, you can choose to study on campus, external or online. Lees Minder
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australië Online + 3 Meer Minder