Master in het onderwijs (MEDF)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

USQ biedt tot 25% internationale studentenbeurzen.
Lees meer over de onderstaande beurzen:

Internationale accommodatiebeurs
International Student Support Scholarship
International Student Support Nursing Scholarship

Door het Gemenebest ondersteunde plaats

Ga verder met je onderwijscarrière

Opvoeders spelen een cruciale rol bij het ontwikkelen van het vermogen van burgers om kennis te gebruiken om te leren, zich te ontwikkelen en deel te nemen aan onze hedendaagse wereld. De Master of Education :

  • heeft tot doel uw expertise uit te breiden en u te helpen een leider in het onderwijs te worden
  • wordt volledig online aangeboden, waardoor je altijd en overal kunt studeren.

majors

  • Vroege kinderjaren
  • Begeleiding en counseling
  • Speciaal onderwijs
  • TESOL

Andere specialisaties zoals een onderzoek Pathway en een student onder leiding van Pathway zodat u acht vakken uit de vele Education selecteren postdoctorale opleidingen stellen u in staat om je studie te passen aan uw persoonlijke en professionele doelen, die beschikbaar is binnen de Masters of Education Full-betalende programma.

Een belangrijk onderdeel van je studie zijn onderzoekscursussen die zijn ontworpen om je begrip van de rol van onderwijs in de samenleving en de uitdagingen waarmee docenten in snel veranderende multiculturele gemeenschappen worden geconfronteerd, te vergroten. Kies tussen een toegepast onderzoek of een geavanceerd onderzoeksproject.

Toegepast onderzoek legt de praktische nadruk op innovatieve en creatieve benaderingen voor het oplossen van actuele problemen in de onderwijsomgeving. U kunt uw eigen ervaringen gebruiken als achtergrond voor uw studie en een onderzoeksproject ontwikkelen op basis van uw huidige werkplek.

Met de specialisatie Advanced Research krijgt u een diepgaand inzicht in uw educatieve interesses. Met behulp van onderzoeksmethoden verken je verschillende benaderingen van hedendaags onderwijs en ontwikkel je professionele onderzoeksvaardigheden die essentieel zijn om verder te leren. Deze specialisatie biedt een op onderzoek gebaseerde Pathway naar een Ph.D., mits aan alle toelatingseisen wordt voldaan.

Toelatingseisen

  • Goedgekeurd bachelordiploma of gelijkwaardig in het onderwijs.
  • Kandidaten met een bachelordiploma of gelijkwaardig in een niet-gerelateerde discipline komen mogelijk in aanmerking voor deelname aan USQ's Graduate Certificate of Education. Na voltooiing en het behalen van een minimum GPA van 4.0, kunnen ze een aanvraag indienen voor toelating tot de Master of Education.

Engelse Taalvereisten

Alle studenten moeten voldoen aan de toepasselijke Engelse taalvereisten. Dit programma vereist minimaal IELTS 6.5 of gelijkwaardig.

Als u niet aan de Engelse taalvereisten voldoet, kunt u een aanvraag indienen voor een door de universiteit goedgekeurd Engels taalprogramma.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Lees meer

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programmes, you can choose to study on campus, external or online. Lees Minder
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australië Online + 3 Meer Minder