Master in het bedrijfsleven: internationaal ondernemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De specialisatie in International Business is voor pas afgestudeerden en ervaren managers die kennis en inzicht willen ontwikkelen in managementvraagstukken in een internationale context.

Het programma zal u helpen managementproblemen in verschillende culturele en mondiale contexten aan te pakken, een brede kennis van de internationale zakelijke omgeving te demonstreren en complexe informatie te synthetiseren om innovatieve bedrijfsoplossingen te ontwikkelen en te rechtvaardigen.

Looptijd

18 - 24 maanden

intakes
Lente - februari
Zomer - juni
Herfst - september

Collegegeld
AED 8.967
USD 2,443
(BTW 5% inbegrepen)


Carrièremogelijkheden

Het MBus (International Business) -programma zal van cruciaal belang zijn bij het ontwikkelen van je carrière op gebieden zoals:

 • Algemeen bestuur
 • Import en export
 • Management Consultancy
 • Internationale licenties
 • Bedrijfsbeleid
 • Joint Venture Management
 • Deviezen
 • Internationale marketing en PR


Accreditatie en erkenning

Omdat we een licentie hebben van het Ministerie van Onderwijs van de VAE - Hoger Onderwijs, via de Commissie Academische Accreditatie, kunnen onze studenten en afgestudeerden ervan verzekerd zijn dat onze graden in de gehele VAE en internationaal worden erkend.

Alle MBus-programma's worden ook door de kwaliteit verzekerd door UOW Australië, dat is geregistreerd bij het Australian Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), de nationale regulator van het hoger onderwijs in Australië. Na het afstuderen kunnen studenten kiezen voor een diploma van de UOWD of een diploma van de University of Wollongong Australia.


Dubbele specialisatie

Het Master of Business-programma biedt ook specialisaties in Human Resource Management, Financieel Management, Innovatie en Ondernemerschap, Marketing en Management. Als u beslist om twee MBus-specialisaties te voltooien wanneer u zich aanmeldt bij de UOWD, zijn er regelingen getroffen die betekenen dat u dit in een minimum van tijd kunt doen.

120795_212UOWD.jpg


Programmaduur

De maximale vereiste om te slagen voor één MBUS-specialisatieprogramma is twaalf (12) vakken. Als u echter een Bachelor diploma op een relevant gebied of een UOWD Graduate Certificate in Business hebt behaald, of als u een uitgebreide professionele werkervaring hebt in een verwant gebied naast een Bachelor diploma, kunt u mogelijk het MBus-programma in totaal voltooien. tien (10) onderwerpen in overeenstemming met het beleid van de UOWD inzake studiepunten voor oud leren. Voordat u aan het begin van het programma begint, wordt besloten om in aanmerking te komen voor studiepunten voor voorafgaand leren in overleg met het Faculteitsbureau van de UOWD.

Een MBus-programma met één specialisatie neemt normaal gesproken vijf of zes semesters in beslag (op basis van drie semesters per jaar met de zomer als een optioneel semester en twee vakken per semester). In dit tempo kan de graad worden voltooid in twee jaar of minder. De lessen worden gehouden van 18:00 tot 21:30 uur, van zondag tot donderdag. Elk onderwerp vereist een aanwezigheidsavond van 13 weken.


Programmastructuur

Je studieprogramma is als volgt:

Common Business Foundation *

 • ACCY801 Boekhouding en financieel beheer
 • ECON802 De economie van wereldwijde bedrijfsuitdagingen
 • MGNT803 Organisatiegedrag en management
 • MARK804 Principes van marketingmanagement


Specialisatie Onderwerpen

 • MGNT982 Internationale zakelijke omgeving
 • MGNT984 Internationale bedrijfsstrategieën
 • MGNT978 Cross-cultural management
 • MARK957 Internationale marketingstrategie
 • FIN928 Multinationale financieel beheer


keuzevakken

Elke twee keuzevakken kunnen uit elk van de MBus-specialisaties worden gekozen. Studenten kunnen ervoor kiezen om MGNT923 (Contemporary Issues in International Business) of OPS908 Supply Chain Management) te voltooien als keuzevakken.


Capstone Project

 • MGNT922 Business Research Project

* Als u in aanmerking komt voor studiepunten voor eerdere kennis van alle vier de basisvakken, moet u binnen uw specialisatie nog twee andere keuzevakken afleggen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

We have combined the academic excellence of Australia’s 12th highest ranking university with the culture and excitement of the cosmopolitan city of Dubai, to provide a dynamic, stimulating and rewardi ... Lees meer

We have combined the academic excellence of Australia’s 12th highest ranking university with the culture and excitement of the cosmopolitan city of Dubai, to provide a dynamic, stimulating and rewarding environment for students, research practitioners and business professionals alike. At the same time, we are active contributors to the burgeoning knowledge economy of the UAE. Lees Minder