Master in groene technologie voor duurzaamheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het instituut heeft tot doel groene talenten van hoog niveau te cultiveren met wetenschappelijke en ecologische duurzaamheidsconcepten en is het enige onderzoeksinstituut met "ecologische duurzaamheid" en "groene technologie" als steunpilaar. Het is onderverdeeld in "informatietechnologie" en "ecologische duurzaamheid". De twee groepen richten zich op het duurzaam gebruik van informatietechnologie in het milieu en cultiveren talenten met een koolstofarme, energiezuinige en hoogwaardige biodiversiteit.

Doelen voor schoolonderwijs

 1. Om professionele kennis en bewust leren te verbeteren, om de professionele kwaliteit te verbeteren, om de professionele kracht te versterken.
 2. Geavanceerde praktische toepassing en communicatie en samenwerking om geletterdheid op de werkplek te versterken en de werkgelegenheid te verbeteren.
 3. De uitvoering van sociale zorg en lichaam en geest gezond, om vriendelijkheid, verfijnde vitaliteit te verbeteren.

Kenmerken

 1. In overeenstemming met het collegegeld van de National University.
 2. 1 + 1 dubbele graad.
 3. De opleiding kan in één jaar worden afgerond.
 4. Overseas Shift Learning.
 5. Overzeese studiebeurzen NT 100.000.
 6. Cross-disciplinair leren.
 7. Convergentie van de industrie.

136779_photo-1508514177221-188b1cf16e9d.jpg

Onderwijsmiddelen

 1. Tot onze docenten behoren lezingen en tien professoren, professoren en universitair hoofddocenten.
 2. Organiseer jaarlijks internationale en binnenlandse seminars, trainingscursussen en workshops, publiceer papers, verbeter de internationale visie van studenten, academisch onderzoek en professionele competentie
 3. Professioneel laboratorium.

Toekomst

De cursus legt de nadruk op integratie met de industrie.

Duurzame groene technologie-gerelateerde industriële bedrijven hebben een thematisch strategisch alliantiecontract ondertekend, studenten kunnen het onderwerp Cursussen gebruiken, onder begeleiding van professoren, rechtstreeks in de onderneming, om de ontwikkeling van de nodige professionele vaardigheden te ondersteunen, afstuderen kan verband houden met werk, cultiveren wetenschappelijke en technologische kennis en ecologisch duurzaamheidsconcept van groen talent, naast het voorzien in talent voor lokale ontwikkeling van de industrie, is de belangrijkste industrie als volgt:

 1. Informatietechnologie: software, hardware, firmware-ingenieurs of systeemanalisten in de informatie-industrie.
 2. Milieubescherming: milieurisicobeoordeling, beheersing van verontreiniging, bodem- en waterbehoud, biologische landbouw, ruimtelijke ordening, milieueducatie en ecologische instandhouding, en andere ingenieurs.
 3. Duurzame technologie: groene energie, milieumonitoring, groene technologie en engineering, energiebesparende groene bouwtechnologie

Graduatievereisten

 1. 9 studiepunten voor verplichte vakken, 21 studiepunten voor keuzevakken, in totaal minimaal 30 studiepunten, en afstuderen.
 2. Voordat hij afstudeert, moet de eerste auteur een conferentiestuk publiceren.
 3. Elke groep moet een groep van meer dan twee kerncursussen volgen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Nanhua University is located in the middle part of Taiwan with more than 5,600 students and 468 academic staff. 99% of the faculty are Assistant Professors and beyond; 99% of the faculty hold Doctorat ... Lees meer

Nanhua University is located in the middle part of Taiwan with more than 5,600 students and 468 academic staff. 99% of the faculty are Assistant Professors and beyond; 99% of the faculty hold Doctorate degrees. We offer more than 300 courses teaching in English and our education has an international focus, with the aim of preparing students to become global citizens who could be successful anywhere in the world. Lees Minder