Master in grafisch ontwerp

Algemeen

3 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

 • Modaliteiten: face-to-face of online (live)
 • Volgende week start: juni 29 of 14 oktober 2020 | Duur : 360 uur ( 6-7 maanden )
 • Volgende startweekend : 16 oktober 2020 | Duur : 360 uur ( 12 maanden )
 • Inschrijfperiode open

Deze master in grafisch ontwerp is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van design, grafische productie en reclame-creativiteit. Er is geen voorkennis of kwalificatie vereist om de Master of Graphic Design te voltooien.

136327_pexels-photo-326501.jpeg

Inhoud van de Master of Graphic Design

Onze masteropleiding bij uitstek en onze kracht al meer dan 25 jaar als een school voor grafisch ontwerp in Madrid en Sevilla. Deze meester heeft ons de erkenning opgeleverd die we vandaag hebben en is een van onze belangrijkste bastions.

In de Master of Graphic Design leert de student bedrijfsidentiteit, reclameontwerp, digitale beeldverwerking of het retoucheren van foto's, redactionele vormgeving en de belangrijkste theoretische en praktische grondslagen bij het bedenken en ontwikkelen van elk creatief of reclameproces. Enerzijds wordt tijdens de Graphic Design-module (Adobe Design Tools) de omgang met de tools waarmee we ontwerpen kunnen maken om te communiceren wat we willen, verdiept: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop en Adobe InDesign. Dankzij deze tools uit de Adobe-suite verwerft de student de professionele kennis om te weten hoe hij afbeeldingen kan creëren, bewerken en retoucheren - digitale beeldverwerking - dankzij Adobe Photoshop, gebruik alle mogelijkheden van Adobe Illustrator om elk advertentieontwerp, merk of illustratie en maak perfecte redactionele ontwerpen met Adobe InDesign.

In een tweede fase, tijdens de module Grafische Productie en Creativiteit, is het de bedoeling dat de student de nodige vaardigheden leert om een reeks factoren en elementen te programmeren, projecteren, coördineren, selecteren en organiseren met het oog op het uitvoeren van projecten of objecten bedoeld voor de visuele communicatie, grafische productie en reclame, gestructureerd in drie delen:

 • Grafische productie: in dit deel van de masteropleiding verwerven de studenten de nodige kennis om grafische productieprocessen uit te voeren, in overeenstemming met de technieken voor de verschillende print- en visualisatiesystemen: definitie van 'grafisch project' en werkplanning, beeldtaal ( toegepaste voorbeelden in ontwerp), ontwerpelementen (conceptuele, visuele, relationele en praktische elementen), karakteristieke composities in ontwerp, kleur (de aard van kleur, psychologie van kleur, toegepaste voorbeelden in ontwerp), RGB en CMYK, beeld digitaal (grootte en resolutie), soorten formaten (PDF, PDF.X, TIFF, EPS, GIF, PNG, PEG), soorten afdrukken, afwerkingen en voorbeelden, ontwerp voor groot formaat (afwerkingen en voorbeelden) ...
 • Creativiteit toegepast op design: tijdens dit deel van de masteropleiding leren studenten de belangrijkste technieken om nieuwe ideeën te genereren en toe te passen op het gebied van grafisch ontwerp en reclame: visuele communicatie (doorgeven via een beeld), creativiteitsconcepten en creatieve houding, het creatieve proces in de grafische ontwerpomgeving, creatieve processen (brainstormen, moodboards, etc.), huisstijl (proces van merkcreatie), lettertypes (classificatie en typecombinaties), typografie toegepast op ontwerp, strategieën merk, identiteitshandboek, toepassingen, huisstijlen, zoekmethoden voor ideeën (pinterest, Domestika, behance, enz.), basisverpakkingstheorie, basislayouttheorie, papiersoorten, afwerkingen, gewichten, speciale inkten, stansvormen, enzovoort. (voorbeelden).
 • Afstudeerproject gebaseerd op echte projecten in de grafische industrie.

Carrièremogelijkheden

 • Grafisch ontwerper
 • Art director in tijdschriften, productiebedrijven en reclamebureaus
 • Editor voor redactionele lay-out
 • Creatieve reclame
 • Verpakkingsdeskundige
 • Specialist in digitale beeldbehandeling en retouchering
 • Expert in reclame-ontwerp
 • Tekstschrijver
 • Expert in branding en lichaamsidentiteit

modaliteiten

Persoonlijk of online : je kunt de masteropleiding grafisch ontwerp persoonlijk in Madrid of Sevilla behalen of de masteropleiding grafisch ontwerp online volgen . De online modaliteit wordt altijd live (live) onderwezen, hoewel op verzoek van de studenten een repository van deze opgenomen lessen wordt bijgehouden. Studenten hebben ook een krachtige en intuïtieve virtuele campus ontwikkeld door Google om dagelijks deel te nemen aan lessen en aan hun eigen training.

Aantal studenten

Het grootste klaslokaal in CEI heeft een capaciteit voor 15 studenten en het kleinste voor 8, waarbij groepen van ongeveer 10 personen normaal zijn. Het minimum aantal studenten voor de groepsopening is 4 studenten.

prijs

€ 3.250. Krijg 40% KORTING op de totale prijs van je studies als je je registreert om te studeren in de zomer van 2020, door de code "yomequedoencasa" in te voeren. Of 25% KORTING op de getoonde prijs met de code "future design" tijdens het registratieproces dat in oktober start (tijdelijke aanbieding).

financiering

Maximaal 10 termijnen. Raadpleeg het secretariaat.

Universitair masterdiploma beschikbaar voor deze studies

U hoeft deze optie alleen tijdens het registratieproces te kiezen en een extra bedrag van € 500 te betalen om de universiteitskosten van de Madrid Distance University (UDIMA) te dekken.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... Lees meer

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Lees Minder
Madrid , Sevilla , Madrid + 2 Meer Minder