Master in grafisch ontwerp en digitale marketing

Algemeen

3 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

 • Modaliteiten: face-to-face of online (live)
 • Volgende start: 29 juni of 14 oktober 2020 | Duur : 360 uur ( 6-7 maanden )
 • Inschrijfperiode open

De master in grafisch ontwerp en digitale marketing is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van digitale marketing en grafisch ontwerp. Er is geen voorkennis of kwalificatie vereist voor het voltooien en correct volgen van deze master.

Google analytics phone

Inhoud van de master in grafisch ontwerp en digitale marketing

Het belangrijkste doel van elke grafisch ontwerper - of van welk ontwerp dan ook - is om te kunnen communiceren wat ze echt willen overbrengen aan consumenten. Hiervoor moeten we weten hoe we de informatie die we hebben effectief kunnen beheren en vastleggen en niets beters hiervoor dan de beste ontwerpsoftware te gebruiken die wordt aangeboden door de Adobe-suite (Illustrator, Photoshop en InDesign) en bovendien de belangrijkste noties van digitale marketing voor Dat het ontworpen stuk inhoudelijk compleet is en dus niet alleen zijn functie vervult met betrekking tot een goed visueel ontwerp, maar ook zijn reclame- of engagementfunctie vervult.

Tijdens de grafische ontwerpmodule van de Master in Grafisch Ontwerpen en Digitale Marketing leer je hoe je reclame of huisstijlontwerpen kunt maken met Adobe Illustrator; U kunt het meeste uit de afbeeldingen halen door ze digitaal te behandelen of te retoucheren in Adobe Photoshop en u kunt elk redactioneel ontwerp maken dankzij tools zoals Adobe InDesign.

Aan de andere kant, en als een van de andere prioritaire doelstellingen van de Master, zullen we ons bewust worden van de grote verandering die digitalisering heeft veroorzaakt in marketing en in de manier waarop merken zich vandaag verhouden tot hun klanten. We zullen nieuwe bedrijfsmodellen ontmoeten in web 2.0 en nieuwe professionele profielen die worden geboren. We zullen de belangrijkste tools om een Social Media Marketing- strategie te benaderen in detail begrijpen. We zullen ook de verschillende sociale netwerken beheren als communicatiekanalen van het bedrijf en we zullen technieken, marketingmethoden en interactieve advertenties (SEO / SEM) leren en, natuurlijk, hun prestaties evalueren met webanalysetools zoals Google Analytics.

Als de master eenmaal is afgerond, zal de student perfect in staat zijn om met voldoende criteria de ontwerpen uit te werken die ze echt willen overbrengen of tonen aan het publiek, vanuit een esthetisch en ook functioneel oogpunt van reclame of engagement.

Carrièremogelijkheden

 • Grafisch ontwerper
 • Art director in tijdschriften, productiebedrijven en reclamebureaus
 • Editor voor redactionele lay-out
 • Creatieve reclame
 • Verpakkingsdeskundige
 • Specialist in digitale beeldbehandeling en retouchering
 • Expert in reclame-ontwerp
 • Expert in branding en huisstijl

modaliteiten

Persoonlijk of online : u kunt de masteropleiding grafisch ontwerp en digitale marketing persoonlijk in Madrid of Sevilla behalen of de masteropleiding grafisch ontwerp en digitale marketing online volgen . De online modaliteit wordt altijd live (live) onderwezen, hoewel op verzoek van de studenten een repository van deze opgenomen lessen wordt bijgehouden. Studenten hebben ook een krachtige en intuïtieve virtuele campus ontwikkeld door Google om dagelijks deel te nemen aan lessen en aan hun eigen training.

prijs

€ 3.100. Krijg 40% KORTING op de totale prijs van je studies als je je registreert om te studeren in de zomer van 2020, door de code "yomequedoencasa" in te voeren. Of 25% KORTING op de getoonde prijs met de code "future design" tijdens het registratieproces dat in oktober start (tijdelijke aanbieding).

financiering

Maximaal 10 termijnen. Raadpleeg het secretariaat.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... Lees meer

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Lees Minder
Madrid , Sevilla , Madrid + 2 Meer Minder