Master in globale politiek en internationale betrekkingen (niet-scriptie, Turks)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Manager training in de wereldstandaarden

De redenen voor de oprichting van het masterprogramma Global Politics and International Relations in niet-scripties zijn als volgt:

  • een. De niet-scriptie masterprogramma's worden geprefereerd door professionals (bureaucraten, soldaten, politie) die zich willen specialiseren in hun vakgebied, vooral in het bedrijfsleven, hoewel er geen academische carrièredoelen zijn. Er is een open gebied in dit gebied, vooral in het Middellandse-Zeegebied. De programma's in de regio (Akdeniz University, Isparta Süleyman Demirel University) zijn allemaal masterprogramma's met een scriptie en zijn bedoeld voor studenten die een academische carrière nastreven. Het opzetten van een dergelijk programma zal helpen een kloof in deze regio te dichten. Op deze manier wordt het een geschikt programma voor professionals die carrière willen maken en academische expertise op hun vakgebied willen hebben.
  • b. In de zakenwereld is gekwalificeerd personeel vereist om de wereldpolitiek en de economie te begrijpen en te analyseren. Voor werknemers uit de particuliere sector die zich op dit gebied willen verbeteren, heeft dit programma de voorkeur. Op deze manier zal het bijdragen aan de inspanningen van de beroepsbevolking in ons land om expertise op te doen en gekwalificeerd te maken.
  • c. Antalya Bilim University , Global Politics and International Relations Non-Thesis Master-programma (100% Turkse) studenten zullen aankopen doen. Het programma is bedoeld om deelnemers de vaardigheden te bieden om de globale politiek en de wereldpolitiek te begrijpen en te analyseren, die tegenwoordig steeds belangrijker worden.123854_pexels-photo-2990644.jpeg Markus Spiske temporausch.com / Pexels

Algemene voorwaarden

De taal van het programma is "Turks".

Kandidaten moeten een bachelordiploma hebben van een buitenlandse faculteit of een hogeschool met ten minste vier jaar nationale acceptatie of gelijkwaardig aan de Raad voor Hoger Onderwijs (YÖK). Het is gevormd door rekening te houden met de minimumvoorwaarden bepaald in de graduate onderwijsregels van de kandidaat.

Het programma omvat in totaal 10 cursussen en 1 seminariecursus (30 studiepunten) voor 3 semesters.

Om af te studeren, bereiden studenten het 'afstudeerproject' voor naast de normale vakken.

ALES- en YDS-scores in de sectie toelatingseisen voor toelating tot het programma zijn niet vereist.

De cursussen worden doordeweeks gehouden tussen 18.30 en 21.30 uur op de ABU City Campus (7-8e verdieping boven Markantalya AVM).

Er is geen sectie beperking om te registreren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects.

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects. Lees Minder