Master in gezondheid, veiligheid en milieu

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

  • Postdoctorale kwalificaties op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieubeheer om uw carrièrekansen uit te breiden in een breed scala van locaties, industrieën en de overheid.
  • Verkrijg geavanceerde kennis en gespecialiseerde vaardigheden om met succes gezondheids-, veiligheids- en milieuadvies- of managementrollen uit te voeren die betrekking hebben op arbomanagement en milieubeheer.
  • Volg de cursus in twee jaar fulltime of vier jaar parttime.
  • Binnenlandse studenten kunnen kiezen om te studeren op de campus of online.
  • Afgestudeerden van het QUT Graduate Diploma in OHS of QUT Graduate Diploma in Environmental Health komen in aanmerking voor het voltooien van de masteropleiding in een jaar full-time. Afgestudeerden van andere universiteiten met vergelijkbare graduaatdiploma's kunnen in aanmerking komen voor een geavanceerde status op basis van hun voltooide eenheden.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Studenten hebben de mogelijkheid om tijdens deze cursus tot 240 uur stage te voltooien. Deze plaatsing is niet verplicht maar biedt wel een waardevolle mogelijkheid voor loopbaanontwikkeling en netwerken. U kunt ook toegang krijgen tot het carrièrebegeleidingsprogramma van QUT, dat u verbindt met externe professionals uit de industrie die advies en coaching kunnen bieden om uw carrièredoelstellingen te ondersteunen.

Toonaangevende professionals uit de industrie dragen bij aan de ontwikkeling en voortzetting van onze programma's. Ze bieden inzicht in opkomende trends en zijn regelmatige gastsprekers en presentatoren in veel van de onderwerpen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu.

Wat te verwachten

De Master in Gezondheid, Veiligheid en Milieu streeft ernaar mensen uit te rusten met de gespecialiseerde vaardigheden en geavanceerde kennis die vereist is voor de beroepspraktijk of onderzoek op het gebied van ARBO en milieubeheer (EM). Afgestudeerden hebben de capaciteit om leiding te geven aan en invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van hoge normen voor OHS en EM.

Traditioneel hebben organisaties afgestudeerden uit verschillende disciplinaire gebieden in dienst om de OHS- en EM-rollen te vervullen. Er is echter een toenemende trend voor bedrijven en overheidsorganisaties om afgestudeerden te zoeken die zowel de OHS- als de EM-rol kunnen vervullen.

De convergentie van de OHS- en milieumanagementrollen is gebruikelijk in de mijnbouw-, productie- en bouwsector, waar de productieprocessen zowel on-site als off-site impacts hebben. De overheid en andere industrieën beginnen deze trend te volgen.

Flexibele levering

Je kunt ervoor kiezen om de cursus langer dan twee jaar voltijds te volgen of deeltijds meer dan vier jaar. Afgestudeerden van het QUT Graduate Diploma in OHS of QUT Graduate Diploma in Environmental Health komen in aanmerking voor het voltooien van de masteropleiding in een jaar full-time. Afgestudeerden van andere universiteiten met vergelijkbare graduaatdiploma's kunnen in aanmerking komen voor geavanceerde status voor de Master of Health, Safety en Environment op basis van hun voltooide eenheden.114248_Image9Realsupport_1500Wx1000H.jpg

Carrière resultaten

De cursus is bedoeld om afgestudeerden te kwalificeren voor gezondheids-, veiligheids- en omgevings (HSE) posities in een breed scala van industrieën. Positietitels zijn: HSE-adviseur, HSE-coördinator, HSE Manager, HSE Auditor en Sustainability Manager.

Je zult geavanceerde kennis en vaardigheden verwerven om met succes HSE-advies- of managementrollen uit te voeren die OHS en EM omvatten, in een breed scala van industrieën en locaties.

Mogelijke carrières

  • Environmental Health Officer
  • Arbo-functionaris

vergoedingen

Uw werkelijke kosten kunnen variëren, afhankelijk van welke eenheden u kiest. We beoordelen de vergoedingen jaarlijks en kunnen mogelijk worden verhoogd.

2020: $ 31,100 per jaar fulltime (96 studiepunten)114246_Image2QUT_KG_Education_Building.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Lees meer

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Lees Minder
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Meer Minder