Master in gemeenschapsontwikkeling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom een mastergraad in gemeenschapsontwikkeling behalen aan de Carsey School?

Ons beleid en praktijkniveau voor gemeenschapsontwikkeling zal je voorbereiden op het bouwen en onderhouden van sterke gemeenschappen door integratie en samenwerking tussen sectoren - huisvesting, gezondheidszorg, financiën, bedrijfsontwikkeling, banen en meer. Dit innovatieve programma geeft je de vaardigheden, knowhow, connecties en ideeën om vooruitgang in gemeenschappen in de Verenigde Staten en de rest van de wereld te bevorderen.

Waarom kiezen voor het Community Development Program van de Carsey School?

Aan de Carsey School of Public Policy van de University of New Hampshire leer je van ervaren professionals in economie, financiën, organisatiebeheer, gezondheid en veiligheid, omgevingsfactoren en meer. Dit programma combineert een rijke, persoonlijke leerervaring met het gemak van interactieve online cursussen. Hoogtepunten zijn onder meer hands-on leren door een toegepast, een jaar lang sluitsteenproject in uw gemeenschap, professioneel netwerken dat verder gaat dan afstuderen met gerespecteerde experts in alle disciplines, inclusief faculteiten en collega's, en het voltooien van uw diploma in slechts 14 maanden. Alle diplomapaden omvatten twee weken durende zomervoorwaarden op de campus van Durham, met online herfst- en herfstvoorwaarden.

Potentiële carrières

 • Gemeenschap organisator
 • Fondsenwerving / ontwikkeling
 • Beheer van overheidsinstanties
 • Niet-gouvernementeel beheer
 • Non-profitorganisatie
 • Voorstander van beleid
 • Programma beheerder
 • Projectleider

128251_ScreenShot2019-12-19at4.34.24PM.png

programma beschrijving

Het Community Development Policy and Practice-programma bereidt u voor op het aanpakken van complexe problemen met gemeenschapsontwikkeling door samen met vooraanstaande experts en academici een programma te ontwikkelen dat is ontworpen voor werkende professionals zoals u. Je leert van ervaren professionals in onderwerpen variërend van economie en financiën tot organisatiebeheer en omgevingsfactoren in ontwikkeling.

 • Leer hands-on door middel van een toegepast eenjarig sluitsteenproject in uw gemeenschap;
 • Leg contact met gerespecteerde velddeskundigen in alle disciplines, inclusief faculteit en collega's;
 • Studeer af in 14 maanden (voltijd) tot 24 maanden (deeltijd), afhankelijk van wat het beste werkt voor je schema.

Programma levering en locatie

Academische cursussen worden persoonlijk aangeboden op de campus van de Universiteit van New Hampshire Durham gedurende twee korte (2 ½ week), zomerse voorwaarden en online herfst tot het voorjaar, waardoor studenten hun sluitsteenprojecten kunnen uitvoeren op de locatie van de door hen gekozen gemeenschap.

Academische vereisten voor het programma

Studenten die zijn ingeschreven voor het Master in Community Development-programma moeten een zesendertig (36) kredietprogramma voltooien, bestaande uit twaalf (12) cursussen en een eenjarig sluitstukproject:

 • Vijf (5) Core Curriculum-cursussen
 • Vier (4) cursussen voor ervaringsleren
 • Drie (3) keuzevakken

Deze bieden de fundamentele analytische, strategische en praktische vaardigheden voor een succesvolle carrière in gemeenschapsontwikkeling, alle niveaus van overheid, non-profit en niet-gouvernementele organisaties, stichtingen, bedrijven en onderzoeksinstituten. Dit programma onderzoekt elk van de belangrijkste disciplinaire gebieden binnen de transversale lenzen van theorie, beleid, gegevensverzameling en analyse, terwijl studenten direct toepassen wat ze leren door een jaar lang, sluitsteenproject in hun gemeenschappen. Verdere mogelijkheden voor diepgang en specialisatie worden geboden door verschillende keuzevakken die elk jaar variëren.

Application Checklist

Transcripties: één officieel transcript moet rechtstreeks naar de Graduate School van de Universiteit van New Hampshire worden gestuurd vanuit elke instelling waar u minimaal 2 semesters hebt deelgenomen. Alle ingediende transcripties moeten in het Engels zijn.

Persoonlijke verklaring: dit moet een duidelijke, beknopte verklaring zijn van uw relevante ervaringen uit het verleden, inclusief academici, onderzoek en / of werkervaring. De verklaring moet ook een uiting van interesses en een verklaring van je doelen bevatten bij het nastreven van je diploma.

3 aanbevelingsbrieven: deze moeten academische en professionele referenties bevatten. Verwijzingen van familie of vrienden worden niet geaccepteerd.

CV: voeg relevante werkervaring (en), vaardigheden en opleiding toe.

 • De GRE is niet vereist.
 • Officiële TOEFL iBT (80) of IELTS (6.5). Als de vooropleiding van een internationale aanvrager in het Engels was en zij documentatie kunnen overleggen die hun schriftelijke faciliteit in de Engelse taal aantoont, kan een TOEFL-vrijstelling worden aangevraagd.

128250_ScreenShot2019-12-19at4.34.13PM.png

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Carsey School is nationally recognized for policy education, research, and bringing people together for thoughtful dialogue to address important societal challenges. To its core, the Carsey School ... Lees meer

The Carsey School is nationally recognized for policy education, research, and bringing people together for thoughtful dialogue to address important societal challenges. To its core, the Carsey School is about making positive change. Our students gain the skills to start and build impactful careers, learning from both leading scholars and leading practitioners in policy, community development, and public management. Our faculty and staff engage communities, advise policymakers, and convene public discussions. Lees Minder