Master in gegevensbeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Klik hier voor Virtuele Open Dag 30 juni om 14.00 uur

Omschrijving:

Deze masteropleiding is bedoeld voor de opleiding van gekwalificeerde specialisten die vakgebieden kunnen formaliseren en de complexiteit kunnen beoordelen van ontworpen en geïmplementeerde informatiesystemen voor gegevensbeheer op basis van systeemanalyse; ontworpen informatiesystemen ontwerpen en ontwikkelen met moderne middelen voor informatietechnologie met behulp van technieken van een geformaliseerde beschrijving van systeemmodellen, simulatietechnieken en statistische modellering, dataminingtechnieken, enz .; geïmplementeerde informatiesystemen implementeren en ondersteunen bij bedrijven en instellingen met verschillende profielen en activiteiten.

Programma doel:

Het doel van het hoger onderwijsprogramma in de richting van opleiding 09.04.02 «Informatiesystemen en technologieën» is een professionele opleiding van afgestudeerden overeenkomstig het huidige niveau en trends op het gebied van informatiesystemen en -technologieën, vormgeven van technisch bekwame en samenwerkende specialisten .

Door het onderwijsprogramma te beheersen, kunnen afgestudeerden onderzoek, ontwikkeling, implementatie en onderhoud van de informatietechnologie en gegevensbeheersystemen uitvoeren; beschikken over en ontwikkelen van gemeenschappelijke culturele, gemeenschappelijke professionele en professionele competenties die bijdragen aan hun sociale mobiliteit en aan een stabiele vraag naar de arbeidsmarkt.

Toelatingsvoorwaarden (documenten, kwalificatie):

 • Nationaal erkend certificaat of diploma in het algemeen (volledig) onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs.
 • Succesvol afleggen van toelatingsexamens.
 • grondige kennis van informatiesystemen en technologieën, een diploma van een gecertificeerde bachelor (of specialist).

Curriculum:

De structuur van het masterprogramma omvat een verplicht (basis) deel en een variatiegedeelte. Het masterprogramma bestaat uit de volgende blokken:

 1. «Disciplines» (modules)
 2. «Practices»
 3. «Staatsexamen van de staat»

Het studieplan bevat een lijst met disciplines (modules), de certificatieproeven, de eindcertificering van de student, andere soorten educatieve activiteiten, met vermelding van het aantal credits en uren, de volgorde en verdeling per studietijdvak.

Graduate kwalificatiewerken zijn voltooide ontwikkelingen die wetenschappelijke of technische problemen oplossen op het gebied van informatiesystemen en technologieën. Voorbeelden:

 • Analyse van moderne systemen voor content management en websites op CMS Wordpress-basis
 • ontwikkeling van een informatiesysteem voor videobewaking op afstand in een magazijncomplex
 • op bitmasker gebaseerde ontwikkeling van algoritme voor overdracht van artistieke stijl en analyse van overdragende technologieën van grafische attributen
 • analyse van kunstmatige neurale netwerkarchitectuur en classifier-educatie op beperkte MNIST-dataset

Uitrusting en faciliteiten

voor de masteropleiding 04.09.02 "Informatiesystemen en -technologieën" omvatten trainingslaboratoria en klaslokalen met computers met single-core multi-core, parallelle, associatieve processors die zijn aangesloten op een lokaal netwerk met internettoegang. Elke discipline en cursus is uitgerust met de juiste gelicentieerde software. Er zijn ook collegezalen en gespecialiseerde laboratoria met up-to-date apparatuur, klaslokalen voor seminars, cursusprojecten, groeps- en individuele raadplegingen, procescontrole / monitoring en midterm-evaluatie, en een set demonstratieapparatuur en educatieve visuele trainingshulpmiddelen.

Carrièremogelijkheden:

 • Beroepsactiviteit van afgestudeerden op het gebied van opleiding 09.04.02 «Informatiesystemen en -technologieën» omvatten onderzoek, ontwikkeling en implementatie van informatietechnologieën en -systemen.
 • Objecten om gegevensbeheersystemen toe te passen zijn bedrijven op het gebied van industrie, landbouw, energie, transport, handel, medicijnen, onderwijs, enz .; technologieën, productie- en bedrijfsprocessen die alle stadia van de levenscyclus van informatiesystemen bestrijken.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

North-Caucasus Federal University is the most high-profile higher education institution located in the South of Russia, Stavropol region. The North Caucasus lies between the Black Sea in the West and ... Lees meer

North-Caucasus Federal University is the most high-profile higher education institution located in the South of Russia, Stavropol region. The North Caucasus lies between the Black Sea in the West and the Caspian Sea in the East, and the Stavropol region as a significant part of the North Caucasus is one of the most picturesque regions of Russia. Stavropol city is a cultural, business and multinational center of the region successfully combining the charm of an atmospheric city with its numerous squares, parks, vast forest areas, pleasant climate and the rapid life rhythm of the modern urban district. Lees Minder