Master in geavanceerde technieken voor informatieverwerking

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De masterprogramma's ATIP, MPMSS en AMIP zijn bedoeld om specialisten op te leiden voor het gebied van de informatica. Deze masterprogramma's bieden studenten een breed scala aan kansen op de arbeidsmarkt, zowel binnen het land als in het buitenland, in de landen van de Europese Unie. Ze kunnen voor verschillende Europese IT-organisaties werken en hebben toegang tot verschillende nationale of Europese computerwetenschappelijke ontwikkelingsprogramma's.

De specifieke competenties die door de studenten worden toegekend, stellen hen in staat om in veel professionele functies te werken, zoals: researcher informatics ; computer consultant ; manager IT-project ; information security manager; leraar in het secundair onderwijs ; t Eacher in het beroepsonderwijs en het leerlingwezen onderwijs; ontwikkelaars ; ontwikkelaars van computersystemen ; ontwerp-systemen; specialist in beveiligingsprocedures en gereedschapssystemen .

Welke competenties kun je verwerven?

  • Software voor industriële en informatiesystemen voor bedrijven
  • Software engineering en programmeermethoden
  • Gedistribueerde databases, concurrentie en parallellisme in databases
  • Geavanceerde technieken voor computernetwerkontwerp en computer netwerkbeveiliging
  • Geavanceerde technieken voor digitale signaalverwerking, beeldvorming en geluidssignalen
  • Kunstmatige intelligentie, bio-informatica en wiskundige modellering

Wie kan aanvragen?

Studenten uit alle delen van de wereld, met een bachelordiploma, maar ook kennis van computerwetenschappen en programmeren. De kandidaten moeten bewijs van de vereiste graad als onderdeel van de sollicitatieprocedure overleggen. Aangezien de cursussen in het Engels worden gegeven, moeten studenten vloeiend Engels spreken. Toelating is gebaseerd op een schriftelijk examen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

University of Pite?ti, Romania (UPIT) is a state higher institution founded in 1962. It has a non-profit character, it is apolitical and has academic autonomy, being a part of the national system of h ... Lees meer

University of Pite?ti, Romania (UPIT) is a state higher institution founded in 1962. It has a non-profit character, it is apolitical and has academic autonomy, being a part of the national system of higher education. In 2018, the University of Pite?ti received the High Degree of Trust, offered by the Romanian Agency of Quality Assuring in Higher Education System (ARACIS) Lees Minder