Master in geavanceerde digitale video (VFX) en bewegende beelden

Algemeen

3 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

 • Modaliteiten: face-to-face en online
 • Volgende week start: juni 29 of 14 oktober 2020 | Duur : 360 uur ( 6-7 maanden )
 • Volgende start Weekend: 16 oktober 2020 | Duur : 360 uur ( 12 maanden )
 • Inschrijfperiode open

Deze Master in Advanced Digital Video VFX en Motion Graphics is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van digitale video, visuele effecten (VFX) en Motion Graphics. Er is geen voorkennis of kwalificatie vereist voor het voltooien en correct volgen van deze master.

Neon dream

Inhoud van de Master of Digital Video (VFX) en Motion Graphics

De vraag naar een functieprofiel dat digitale videobewerking en driedimensionale motion graphics domineert, neemt toe binnen de audiovisuele wereld, omdat het het meest gevraagde profiel is als het gaat om het inhuren van creatievelingen of technische werknemers in agentschappen en productiebedrijven.

De Master of Advanced Digital Video (VFX) en Motion Graphics stelt een gedetailleerde studie voor, vergezeld van begeleide dagelijkse praktijken. Enkele van de bestudeerde blokken zijn: audiovisueel verhaal, interessante curven in cinematografische vertelling, beeldcompositie, beeldtheorie, kleurentheorie, formaten, compressie, tijdlijnanimatie, kinetische typografie en bewegende beelden, dit alles vergezeld van de nieuwste 3D-software die wordt gebruikt door reclamebureaus: Cinema 4D.

Tijdens de Digital Video Editing and Postproduction Module (VFX) leert de student alle tools te gebruiken die hij als audiovisueel professional en videotechnicus later in zijn job zal gebruiken, Adobe After Effects, Adobe Premiere Pro, Adobe Audition, evenals een inleiding tot Motion Graphics met Cinema 4D.

Door in dezelfde zin verder te gaan, leert de student tijdens de Cinema 4D-module in het tweede deel van deze master de nodige kennis van compositie en theorie van 3D-beeld- en video-ontwerp die nodig is om motion graphics uit te voeren door middel van integratie Cinema 4D en Adobe After Effects.

Al deze processen van de Master zullen vanaf de basis worden uitgewerkt, zodat of je nu al in de sector werkt of nog overweegt om een opleiding te volgen, je in staat zult zijn om je kennis te versterken of helemaal opnieuw te leren, en je comfortabel en zonder veel moeite of opoffering aan de klas aan te passen vele uren van uw kostbare tijd.

Carrièremogelijkheden

 • Motion grapher / ontwerper
 • Digital Video Technician
 • VFX-specialist
 • Digitale video-editor
 • Post-producer van digitale video
 • Digitale videoverlichting
 • Freelance 3D-artiest
 • 3D-bewegingsontwerper
 • Freelance voor reclamebureaus, televisienetwerken, audiovisuele productiebedrijven.

modaliteiten

Deze master kan klassikaal of online worden gegeven: je kunt de digitale videomaster VFX en Motion Graphics persoonlijk ontvangen in Madrid of Sevilla of de Digital Video Master VFX en Motion Graphics online maken. De online modaliteit wordt altijd live (live) onderwezen, hoewel op verzoek van de studenten een repository van deze opgenomen lessen wordt bijgehouden. Studenten hebben ook een krachtige en intuïtieve virtuele campus ontwikkeld door Google om dagelijks deel te nemen aan lessen en aan hun eigen training.

Aantal studenten

Het grootste klaslokaal bij CEI heeft een capaciteit voor 15 personen en het kleinste voor 8 studenten, waarbij groepen van 10 personen normaal zijn. Het minimum aantal studenten voor de groepsopening is 4 studenten.

prijs

€ 3.250. Krijg 40% KORTING op de totale prijs van je studies als je je registreert om te studeren in de zomer van 2020, door de code "yomequedoencasa" in te voeren. Of 25% KORTING op de getoonde prijs met de code "future design" tijdens het registratieproces dat in oktober start (tijdelijke aanbieding).

financiering

Maximaal 10 termijnen. Raadpleeg het secretariaat.

Universitair masterdiploma beschikbaar voor deze studies

U hoeft deze optie alleen tijdens het registratieproces te kiezen en een extra bedrag van € 500 te betalen om de universiteitskosten van de Madrid Distance University (UDIMA) te dekken.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... Lees meer

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Lees Minder
Madrid , Sevilla , Madrid + 2 Meer Minder