Master in geavanceerd ontwerp, strategie en ondernemerschapsbeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Met deze masteropleiding kun je je aanpassen aan nieuwe zakelijke en sociale scenario's, waardoor je een brede kennis van strategieën krijgt, evenals verschillende manieren om creatief ondernemerschap te benaderen om echte projecten te realiseren.

DSC06503ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" />

Basisgegevens

 • Diploma: Master in Advanced Design, Strategy and Entrepreneurship Management, eigen diploma uitgereikt door de Pompeu Fabra University (UPF) en ELISAVA in samenwerking met Rotterdam Business School
 • Richting: Jorge Rodríguez Nieto
 • ECTS-punten: 60
 • Duur: oktober 2020 tot juli 2021; Donderdag en vrijdag: evaluaties en conferenties.
 • Prijs: oktober 2020: € 11.000 (+ € 450 preregistratie)
 • Taal: Engels
 • Excursie: kosten niet inbegrepen
 • Toegangs- en toelatingsvoorwaarden: Officieel universitair diploma of gelijkwaardig. Bedrijfsidee of intentie om een masterproject te ontwikkelen.

presentatie

Kan designmanagement helpen bij het aanpassen aan constant veranderende markten? Kun je in de Master in Advanced Design, Strategy and Entrepreneurship Management reageren op gebruikers- en marktbehoeften?

Ontwerp wordt steeds meer gezien als een transversale activiteit van complex beheer waarbij de behoeften van gebruikers / consumenten, marktdynamiek en bedrijfsstrategieën worden gevonden. Op dezelfde manier hebben managementmethodologieën, ook bekend als ontwerpbeheer, zich niet kunnen aanpassen aan de veranderende en dynamische stroom van de huidige markten en zakelijke geesten.

De noodzaak om nieuwe patronen te plannen en te creëren, vereist een breuk met rigide structuren en de toepassing van meer organische methodologieën, die kunnen worden aangepast aan een tijd van voortdurende verandering en aan nieuwe samenlevingen en opkomende markten. Deze nieuwe planning moet gericht zijn op strategie en ondernemerschap met nieuwe vooropgezette ideeën als projectontwikkelingsmodellen voor creatieve en zakelijke professionals en als model voor meer creatieve bedrijven.

Dit programma is gebaseerd op een praktische leermethodologie en werkt met echte zakelijke projecten die de deelnemers tijdens de eerste maand van de lessen zullen ontwikkelen. Deelnemers kunnen hun eigen zakelijke projecten meenemen of een samenwerking met hun klasgenoten ontwikkelen. Het doel is om de masteropleiding af te ronden met een project dat klaar is voor investering.

De Master in Advanced Design, Strategy and Entrepreneurship Management (MaDE) heeft een onconventionele structuur die zowel flexibiliteit als ondersteuning biedt voor de huidige behoeften van de ondernemer. Vier modules vinden plaats in Barcelona en nog drie in Rotterdam (studenten reizen driemaal per jaar minimaal een week naar Rotterdam). Een combinatie van online en on-site seminars bieden continue ondersteuning aan het werk van de deelnemers.

Deze cursus is ontworpen door het ELISAVA Design, Strategy and Management team en is uitgevoerd in samenwerking met de Rotterdam Business School.

doelstellingen

 • Dit programma is bedoeld om deelnemers de tools en omgevingen te bieden die nodig zijn om meer te leren over de nieuwe dynamiek van uitwisseling, voor de productie en distributie van producten en diensten.
 • Het doel is om interdisciplinaire synergieën te genereren, die deelnemers kennis verschaffen om nieuwe projecten te ontwikkelen en bestaande te optimaliseren.
 • Het programma zal studenten trainen in de kennis en toepassing van werkmethodes voor ontwerpbeheer die zich aanpassen aan de nieuwe zakelijke, sociale en geografische scenario's van de huidige wereld. Om dit te doen, biedt het deelnemers een breed begrip van strategieën en de verschillende manieren om creatief ondernemerschap te benaderen vanuit het perspectief van Strategie en Management.

competenties

 • Ondernemersvaardigheden en -competenties.
 • Strategische competenties voor het initiëren en ontwikkelen van bedrijfsideeën.
 • Ontwikkeling van vaardigheden voor bedrijfsmodellen.
 • Ontwikkeling en implementatie van zakelijke ideeën voor creatieve en niet-creatieve industrieën.
 • Projectmanagement Administratieve vaardigheden om een bedrijf te runnen.
 • Financiële vaardigheden om beslissingen te nemen en te investeren in zakelijke ideeën.
 • Bedrijfsnetwerken Spreken in het openbaar Intra-peer ontwikkeling van vaardigheden.
 • Ontwerp en prototyping van digitale producten en diensten, e-commerce en retail.
Laatst bijgewerkt op May 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Lees meer

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Lees Minder