Master in fotonica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master's Degree Program in Photonics is een tweejarig programma dat in het Engels wordt gegeven aan het Institute of Photonics, University of Eastern Finland , Joensuu, Finland. Master's degree in Photonics biedt uitstekende vaardigheden die nodig zijn in internationale carrières in optica, fotonica en aanverwante gebieden. Het programma omvat alle belangrijke aspecten, van theorie tot praktisch werk in laboratoria met faciliteiten van wereldklasse. Het onderwijs is gebaseerd op hoogwaardig fotonica-onderzoek op de afdeling. Onze afgestudeerden vinden werk als technologiespecialisten, onderzoekers en projectmanagers in de ontwikkelingsorganisaties en R & D-afdelingen van de fotonica-industrie.

Een royale studiebeursregeling wordt aangeboden aan die studenten die collegegeld moeten betalen.

Finland is een veilig, schoon en technologisch gedreven land dat als lid van de Europese Unie actief democratie, de rechtsstaat en mensenrechten bevordert. Finland heeft een van de hoogste levensstandaarden ter wereld en het land staat bekend als een van de wereldleiders op het gebied van welzijnskennis en moderne technologie. De hoge kwaliteit van het Finse onderwijssysteem wordt internationaal erkend.

Wie zou moeten solliciteren?

Afgestudeerden die op zoek zijn naar uitdagingen op het gebied van optica en fotonica en die beschikken over een bachelordiploma of gelijkwaardig in de natuurkunde, optica, fotonica, fysische en technische wetenschappen met een uitgebreide basisopleiding natuurkunde of een andere aan het programma gerelateerde discipline, die vaardigheid in natuurkunde met zich meebrengt en wiskunde.

studies

De Master of Science (M.Sc.) in Photonics is een tweejarig full-time studieprogramma. Master's degree bestaat uit 120 ECTS studiepunten in een hoofdvak, fotonica. Eén ECTS-tegoed komt overeen met 25-30 uur werk.

Leerdoelen

Het doel van een master in fotonica is om studenten een goede expertise te geven in moderne optica en fotonica op zowel theoretisch als experimenteel niveau. Dit omvat het vermogen om optische verschijnselen, ontwerp en analyse van optische systemen, fabricagemethoden van fotonische structuren en het vermogen tot wetenschappelijke en technische communicatie in fotonica te begrijpen. Dit alles geeft de mogelijkheid om als expert en ontwikkelaar in fotonica-gerelateerde bedrijven te werken en door te gaan naar Ph.D. studies in fotonica. Het onderwijs is gebaseerd op hoogwaardig fotonica-onderzoek op de afdeling.

Degree structuur
  • Cursussen en laboratoriummethoden 90 ECTS
  • MSc Thesis 30 ECTS

Totaal 120 ECTS

Studies bestaan ​​uit de volgende modules:

  • Algemene studies vormen de basis voor verdere studies.
  • Kerncursussen bieden een fundamentele basis voor de interactie tussen licht en licht-materie.
  • Laboratoriumpraktijken bevatten een grote hoeveelheid praktijk in fotonica.
  • Golven en verstrooiing bestaan ​​uit geavanceerde onderwerpen over moderne lichtverspreiding en verstrooiing.
  • Licht en materie inspecteren de interactie tussen licht en materie op microscopisch niveau.
  • Displays, kleuren en toepassingen introduceren een aantal speciale onderwerpen over optica.
  • De masterproef is je eigen grote project.
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sust ... Lees meer

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sustainable future. Our research is ranked among the best in the world in several fields. Lees Minder
Joensuu , Kuopio + 1 Meer Minder