Master in financiën en boekhouding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma beschrijving

Vistula University biedt het beste onderwijs dat beschikbaar is. Onze deskundige faculteit van ervaren beoefenaars, geïnternationaliseerde cursussen en openheid voor andere culturen, stelt u in staat om vanuit een ander perspectief naar financiën en boekhouding te kijken. Daarnaast vergroot u uw kennis van financiële instellingen en analyseert u economische en economisch-financiële verschijnselen - dit is wat u kunt verwachten als u ervoor kiest om Financiën en Accounting te studeren op het niveau van de Master.

De masteropleiding is ideaal voor iedereen die al een bachelordiploma in economie heeft behaald en die zich verder wil ontwikkelen en een expert wil worden op het gebied van financiën en boekhouding. Dit programma is ook perfect voor mensen met een bachelordiploma in Financiën en Accounting, en dankzij de steun van de hele faculteit en hoe het curriculum is gestructureerd, ook voor afgestudeerden van andere programma's.

Het programma Finances and Accounting (Master's) zorgt ervoor dat je niet alleen de kennis die je tijdens je bacheloropleiding hebt opgedaan kunt stollen, maar ook nieuwe, deskundige kennis opdoet. Je gaat in op macro-economie en financiële processen op het niveau van bedrijven, staten, de EU en internationaal. Je leert hoe je de verschijnselen en processen die zich voordoen in financiën en boekhouding correct kunt beoordelen. Je leert hoe je financiële rapporten maakt, businessplannen ontwikkelt, waarderingen uitvoert en investeringsprojecten beoordeelt. Je verwerft de vaardigheden die nodig zijn om financiële plannen en budgetten voor te bereiden, naast het beheren van activa en passiva in financiële instellingen.

Over het programma

Het curriculum van het programma Financiën en Boekhouding is ontworpen met het oog op de markteisen. De cursussen worden gegeven door onze deskundige faculteit, die zowel gerenommeerde academici als ervaren beoefenaars omvat. Dit betekent dat de sub-major die je kiest, je niet alleen in staat zal stellen om je kennis enorm uit te breiden, maar dat je ook een aantal praktische vaardigheden zult verwerven, gerelateerd aan de twee uitgestrekte gebieden - financiën en boekhouding.

Met Studying Finances (master) kun je de financiële sector beter begrijpen, met de nadruk op de internationale aspecten van bankieren.

Accounting studeren (masterprogramma) laat je diep in het veld duiken en bereidt je voor op het werken als accountant. Na het behalen van het door de minister van Financiën uitgereikte boekhoudkundige verklaring, hebt u ook de mogelijkheid uw eigen accountantskantoor te vestigen.

Stage

U wilt uitgebreide kennis opdoen van financiën en boekhouding, daarom kiest u ervoor om u in te schrijven voor de masteropleiding. Vistula University wil dat je je ontwikkelt, en dus gaat het masterprogramma gepaard met niet-verplichte stages. Deze zullen je leren hoe je theorie kunt toepassen op situaties uit de echte wereld, en je in staat stellen om de vaardigheden te verwerven die nodig zijn in je toekomstige carrière. Met de hulp van ons Career Office en het Erasmus Plus-programma kunt u uw stage in Polen of in het buitenland doen.

Expertise

Studeren op masterniveau aan de Vistula University van Vistula University biedt u de nodige kennis om snel een expert te worden op het gebied van financiën en boekhouding.

majors

De Vistula University biedt de volgende majors in masterstudies aan F

 • Financial Reporting Standards
 • Financiële markt
 • Beleggingsportefeuille
 • Financieel recht
 • Prestatiemanagement in de onderneming
 • Management Accounting II

Loopbaan na studies

Het curriculum van het programma Financiën en Boekhouding is zo ontworpen dat u een expert in het door u gekozen vakgebied kunt worden. Praktische cursussen, een curriculum afgestemd op de wereldwijde behoeften en een deskundige faculteit zorgen ervoor dat u een uitgebreide kennis van de door u gekozen aspecten van de financiële sector ontvangt. Deze kennis stelt je op zijn beurt in staat om de certificaten te behalen die nodig zijn in je droomcarrière.

Voordelen van het bestuderen van computertechnologie

Expert kennis

Het masterprogramma in Financiën en Accounting draait rond het vergroten van uw kennis van het door u gekozen subveld. Deze kennis wordt gedeeld door onze hooggekwalificeerde faculteit. Als afgestudeerde van dit programma, zul je niet alleen uitgebreide en gespecialiseerde kennis opdoen over het door jou gekozen gebied, maar zul je ook ontdekken hoe je deze kennis in praktijkscenario's kunt gebruiken.

Wereldwijde mogelijkheden

De mogelijkheid om samen te werken en ervaringen uit te wisselen met buitenlandse studenten, opent je voor verschillende culturen. Het curriculum legt de nadruk op de internationale financiële markten, waarvoor we u ook voorbereiden om in het buitenland te werken.

Een zakelijke aanpak

Uw uitgebreide kennis van financiële markten, gedeeld door ervaren beoefenaars, helpt u niet alleen uw droombaan te vinden, maar ondersteunt u ook bij het opzetten van uw eigen bedrijf.

Collegegeld

Collegegeld voor voltijdse en deeltijdse studies (inclusief mobiele studies) (BA / MA) in het Pools - studenten van buiten de EU

 • Inschrijfgeld: 120 €
 • Collegegeld (per jaar): 1 450 €
 • Collegegeld (per semester): 775 €

Collegegeld voor full-time studies (BA / MA) in het Engels - EU-burgers *

 • Inschrijfgeld: 120 €
 • Collegegeld (per jaar): 2 500 €
 • Collegegeld (per semester): 1 350 €

* De groep burgers van andere landen die dezelfde kosten betalen als EU-burgers, omvat: burgers van andere Europese landen, van alle landen in Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en de burgers van Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Mongolië, Rusland, Tadzjikistan, Turkmenistan en Oezbekistan.

Collegegeld voor full-time studies (BA / MA) in het Engels - burgers van buiten de EU *

 • Inschrijfgeld: 200 €
 • Collegegeld (per jaar): 3 000 €
 • Collegegeld (per semester): 1 600 €

* Dit geldt niet voor de studenten uit de landen in Europa die geen EU-leden zijn, studenten uit Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en uit Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Mongolië, Rusland, Tadzjikistan, Turkmenistan en Oezbekistan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Vistula University is, together with The Vistula School of Hospitality (formerly the Warsaw School of Tourism and Hospitality Management), one of the major pillars of the dynamically developing Vistul ... Lees meer

Vistula University is, together with The Vistula School of Hospitality (formerly the Warsaw School of Tourism and Hospitality Management), one of the major pillars of the dynamically developing Vistula Group of Universities. Both institutions operate on one campus in Warsaw. In 2014, they were joined by the University of Business in Wroc?aw, and in 2018, by Józef Gieysztor Academy of Humanities in Pu?tusk and Olsztyn University. Lees Minder