Master in filmproductie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Deze door de praktijk gestuurde MA biedt de mogelijkheid om uw praktische en theoretische kennis van mediaproductieprocessen in een professionele en creatieve omgeving te verbeteren.

Het programma wordt geïnformeerd door professionals uit de industrie en ons academisch team die zich actief bezighouden met onderzoek, professionele praktijken, filmmaken en publiceren. U krijgt de kans om de professionele vaardigheden te ontwikkelen die vereist zijn door topmanagers en professionals in de media en om de ethiek, wetten en regelgevingskaders die de sector besturen en beïnvloeden te omvatten.

Je krijgt de kans om je praktische productievaardigheden te ontwikkelen in ons Media Broadcast Center. Je krijgt de kans om je leren af ​​te stemmen op je interesses en carrièreaspiraties door je te richten op de creatieve productie van programma's in fictie, documentaire of experimentele vormen op een breed scala van mediaplatforms.

Hoe je bestudeert

Deze cursus is bedoeld om een ​​educatieve context te bieden door middel van praktische workshops in productietechnieken, lezingen en seminars, waardoor je de mogelijkheid hebt om een ​​geavanceerd niveau van creatieve, conceptuele, technische, kritische, organisatorische en onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen, die allemaal kunnen geschikt zijn voor werkgelegenheid in de media-industrie. Zelfstandig werken houdt zich bezig met productieprojecten, onderzoek en de afronding van academische opdrachten.

Contact en onafhankelijke studie

De wekelijkse contacturen voor dit programma kunnen variëren afhankelijk van de individuele gekozen module-opties en het stadium van de studie.

De postdoctorale niveau studie omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie, het verkennen van het materiaal behandeld in lezingen en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas twee tot drie uur besteden aan een onafhankelijke studie.

Neem voor meer informatie contact op met de programmaleider.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling wordt uitgevoerd met behulp van een reeks strategieën die mediaproducties, programmaplaatsen, presentaties, casestudy's en essays omvatten.

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Kenmerken

Onderzoek

Media-academici voeren internationaal erkend onderzoek uit in een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder Spielberg-studies, film en middeleeuwse kunst, onderzoek naar uitbuiting en film en gender.

Industry Links

Veel academische stafleden zijn huidige mediabeoefenaars die zich bezighouden met professionele instanties, zoals de Royal Television Society, de British Society of Cinematographers en de British Association of Film, Television and Screen Studies, die ervoor zorgen dat de cursusinhoud wordt geïnformeerd door de nieuwste ontwikkelingen in de sector. BAFTA-winnende tv-dramaturg Neil McKay en documentairemaker Nick Gray zijn gastprofessoren op de school.

Sprekers bezoeken

Studenten aan deze cursus hebben de mogelijkheid om te horen van gastsprekers uit vele delen van de film- en tv-industrie. Zie hier voor meer informatie:

http://www.lincoln.ac.uk/home/fm/abouttheschool/visitingspeakers/

Toelatingseisen

Eerste of tweede graad hogere graad in een relevant vak of vergelijkbare beroepservaring.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder