Master in evenementenbeheer

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Op Campus-versie

Dit 1 academische jaar intensieve trainingsprogramma is ontworpen om professionals op het gebied van Event Management te produceren. Dit programma zal waarschijnlijk een bijzonder voordeel zijn voor studenten die cursussen volgen op het gebied van gastvrijheid, toerisme, projectbeheer en aanverwante onderwerpen, waarbij een appreciatie van het evenementbeheer, planning, strategie en projectorganisatie vereist is. Degenen die Event Management bestuderen, duiken op met zakelijke en projectmanagementvaardigheden van de hoogste orde, klaar om zakelijke uitdagingen het hoofd te bieden.

Event management is een professioneel praktijkveld dat geavanceerde vaardigheden vereist in strategische planning en analyse, risicobeoordeling, marketing, budgettering, cashflowplanning, ontwikkeling van evenementvoorstellen en vele andere onderwerpen. Het veld van Event Management is een zakelijk onderwerp met een sterke projectfocus. De vaardigheden en kennis die is opgedaan in de studie van evenementenbeheer kunnen in een breed scala van contexten worden gebruikt en kunnen betrekking hebben op interessante gebieden als bedrijf, sport en kunst. De toeristische impact van evenementen trekt steeds meer de aandacht van regeringen die streven naar maximalisatie van de binnenlandse en internationale inkomsten uit het toerisme. Al deze werken samen om Event Management te ontwikkelen als een professioneel veld en bij te dragen. Event Management is een van de meest opwindende omgevingen om in te werken.

De taal van het hoofdcursus is Engels . Het studieplan bevat een module voor intensieve buitenlandse taalstudie om uit het Spaans te kunnen kiezen voor buitenlanders, Frans of Russisch. Nadat de theoretische modules zijn voltooid of tegelijkertijd ermee zijn voltooid, moeten alle studenten een stageperiode voltooien in een van de bedrijven in de sector in Spanje of in het buitenland.

Deze training is speciaal ontwikkeld om u alle informatie en vaardigheden te leren die u nodig hebt om een succesvolle evenementenmanager te worden. Instructie is in de vorm van lezingen, leerdoelen, videoconferentieklassen, casestudy's en aandachtspunten, kernideeën, activiteiten en individuele opdrachten.

Het examen vindt plaats in de vorm van schriftelijke examens en individuele en groepsopdrachten en workshopoefeningen.
Alle buitenlandse studenten moeten een module voor voorbereiding op de Spaanse taal maken om een van de officiële staatsexamens van het Spaans voor buitenlanders, DELE of SIELE Global, van het corresponderende niveau A1, A2, B1, B2 of C1 af te leggen. HTL International School is een geaccrediteerd SIELE-examencentrum van het Instituto Cervantes.

Online versie

Programmastructuur:

 • Je hebt toegang tot het gespecialiseerde online platform voor een periode van 9 maanden met alle nodige studiemateriaal voor alle verplichte modules volgens het studieplan
 • Alle buitenlandse studenten moeten een module voor voorbereiding op de Spaanse taal maken om een van de officiële staatsexamens van het Spaans voor buitenlanders, DELE of SIELE Global, van het corresponderende niveau A1, A2, B1, B2 of C1 af te leggen. HTL International School is een geaccrediteerd SIELE-examencentrum van het Instituto Cervantes.
 • Je hebt 9 maanden per academisch jaar om alles voor de afstudeertests en examens voor te bereiden. De examens kunnen online of persoonlijk worden gedaan op school in Barcelona of Valencia.
 • Je hebt de mogelijkheid om wereldwijd stage te lopen als HTL student. De school ondertekent alle noodzakelijke stageovereenkomsten. De stage kan het hele jaar door lopen, gelijktijdig met je theoretische online studies. Zodra de stage is voltooid, moet het evaluatiecertificaat worden gepresenteerd om het als een verplicht krediet te beschouwen in uw transcript van onderzoeken.

Admissions

Om je in te schrijven voor de Master Degree, is het nodig:

1. om het online aanvraagformulier hieronder in te vullen
2. verzend de gevraagde documenten:
- paspoort kopie
- laatste studies transcript
- CV
- certificaat op Engels niveau, indien aanwezig. Als u geen bewijs van uw Engels niveau heeft, moet u de online plaatsingstest invullen die online moet worden voltooid voordat de online aanvraag is gedaan.

kwalificaties

Na het met succes doorlopen van dit professionele studieprogramma, zult u:

1. Verkrijg de
- Master Degree in Event Management
- DELE Diploma of SIELE Global (officiële diploma's Spaanse taal voor buitenlanders) of
- Frans / Russisch certificaat op taalniveau

2. Een geaccrediteerde kwalificatie voor management- en toezichtsniveaus hebben behaald waaruit blijkt dat u over competenties beschikt in professionele werkactiviteiten.

3. een kwalificatie op hoog niveau hebben gekregen die gelijk is aan het kader voor internationale studies als een masterdiploma of masterpropio volgens het Spaanse nationale kader.

Studieplan: 72 ECTS

Module I: Strategisch

 • Kennis van evenementindustrie, evenementconcept, haalbaarheid van evenementen, evenementenlocaties en sites
 • Evenement wettelijke naleving, zakelijke en klantrelatie, marketingstrategieën
 • Sponsoring, budgetten
 • Bedrijfsrisico's en evenementenbiedingen
 • Projectbeheer, promotie en public relations, eventstaging
 • Human Resources Management, mensenprestaties
 • On-site services, veiligheid en beveiliging, crowd-procedures
 • Evenementenprotocol, evenementencatering
 • Milieubeheer, impact op evenementen en trends

Module II. Informatietechnologieën bij evenementenmarketing

 • Social media voor evenementenpromotie
 • Effectieve crowdsourcing
 • Ontwerpsoftware voor evenementen
 • Registratiesoftware voor vergaderingen
 • Evenementen promotie-instrumenten
 • Virtuele bijeenkomsten / evenementen

Module III. Marktonderzoek

 • Inleiding tot marktonderzoek
 • Schrijven voor marketing
 • Customer Relationship Management
 • Affiliate marketing
 • Video Marketing
 • Social Media-kanalen
 • Social Media Strategie
 • Email reclame
 • Mobiele marketing
 • Gegevensanalyse en conversie-optimalisatie

Module IV. Intensieve cursus vreemde talen (Spaans, Frans of Russisch)

 • Officieel DELE / SIELE-examen van de voorbereidingsmodule Spanish for Foreigners
 • Algemene Franse of Russische taaltest volgens het eerste instapniveau

Module V. Spaanse / Franse / Russische taal voor de module Toeristische sector

Module VI. Laatste project
· Project ontwerp
· Onderzoekstools
· Persoonlijke reflectie
· Passende vragenlijstontwerpen
· Wetenschappelijk onderzoek, literatuuronderzoek en beoordeling uitvoeren
· Ontwikkelen van een onderzoeksvraag, hypothese en methodologie
· Beheer van een onderzoeksproject

Module VII: Stage

examens
Interdisciplinair examen
Officieel examen Spaans voor buitenlanders DELE of SIELE
Frans / Russisch taalexamen

* Een academisch uur: 45 minuten

Carrièrepaden

Evenementenbeheer is een sector die in beweging is. Exponentiële groei in evenementen zoals talentenjachtwedstrijden, muziekconcerten, modeshows, academische functies, tentoonstellingen, handelsbeurzen, marathons, sportwedstrijden, de kunstwereld, religieuze bijeenkomsten en dergelijke hebben de vraag naar getalenteerd personeel voor het managen van evenementen aangewakkerd. De vraag naar creatieve en resultaatgerichte evenementmanagers zal in de nabije toekomst worden voortgezet.

Een organisatie die zich bezighoudt met evenementenbeheer biedt tal van vacatures aan werkzoekenden. De volgende zijn enkele van de afdelingen in een typisch evenementbeheermaatschappij:

Public Relations - een breed scala aan mensen beheren, variërend van klanten, artiesten, podiumkunstenaars, overheidsfunctionarissen, publiek enzovoort

Promotie en Marketing - voor het promoten van het imago van de organisatie en ook voor het op de markt brengen van het evenement voor het grote publiek

Brand Development - een talentenpool die verantwoordelijk is voor het beheren van klantvereisten met betrekking tot merkherstructurering

Ontwerpen - een team van creatieve mensen die ontwerplay-outs visualiseren en vervolgens voorbereiden voor het podium, kostuums, accessoires enzovoort

Administratie - afdeling die verantwoordelijk is voor back-office en algemene administratieve taken

Productie - team bestaande uit mediaprofessionals die de productie en bewerking van video-gerelateerde media beheren

Logistiek - operationele afdeling in eventmanagement

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Business, tourism, and hospitality are the highest employment generators but they also demand quality manpower. With this in mind, HTL International School of Hospitality, Tourism, and Languages offer ... Lees meer

Business, tourism, and hospitality are the highest employment generators but they also demand quality manpower. With this in mind, HTL International School of Hospitality, Tourism, and Languages offers a series of study programs in Business, Tourism and Hospitality Industry. All their programs were developed in consultation with experts from the tourism industry, industry associations, and academicians. All faculty members of the School are fully qualified and experienced in several businesses, marketing and tourism-related areas like business administration, digital marketing, hotel management, F&B, travel agent, tour operators, DMC, events production or sales and marketing. Lees Minder
Barcelona , Valencia , Madrid + 2 Meer Minder