Master in evenementenbeheer

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De internationaal gerichte MSc in Events Management is ontworpen om je voor te bereiden op een carrière in de evenementenindustrie. Ondanks economische volatiliteit en politieke onzekerheid blijft de evenementenindustrie een belangrijke bijdrage leveren aan de mondiale, nationale en regionale economieën en arbeidsmarkten.

De omvang en dynamiek van het personeelsbestand van de evenementen en het cultureel diverse publiek betekent dat er een voortdurende behoefte is aan gesofisticeerde managers en analisten. Als een belangrijk onderdeel van de service- en belevingseconomieën, blijft de evenementensector flexibel en hooggekwalificeerd professionals die niet alleen de processen van evenementplanning en -beheer begrijpen, maar ook een mogelijkheid om te managen in de uitdagende omgevingen waarbinnen evenementen worden georganiseerd.

Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om hun begrip te ontwikkelen van de dynamische sociaal-culturele, economische en politieke context waarin gebeurtenissen worden bedacht en uitgevoerd. De syllabus is doordrenkt met belangrijke hedendaagse thema's zoals duurzaamheid, de nieuwe marketingomgeving en de rol van evenementen in de samenleving. Bovendien is het gericht op het ontwikkelen van inzicht in en vaardigheden in de processen van event management, waarbij afgestudeerden worden uitgerust met management- en intellectuele vaardigheden van hoge orde.

Door een combinatie van theoretische en praktijkgerichte studie hebben studenten de kans om de kennis en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om evenementen met succes op te zetten, te promoten en te beheren. De nadruk ligt op strategisch inzicht en een kritisch begrip van de operationele omgeving.

highlights

 • Dit specialistische programma biedt theoretische inzichten, kennis en praktische vaardigheden die vereist zijn op de evenementenwerkplek.
 • Er is een sterke internationale focus op alle evenementen gerelateerde modules
 • Er zijn een aantal mogelijkheden voor koppelingen met op evenementen gebaseerde ondernemingen.
 • De syllabus is doordrenkt met belangrijke hedendaagse thema's.
 • Het vooruitzicht om samen met vakmensen uit de sector te werken aan 'live project'-evaluaties met een onderscheidende focus op de evenementensector.

Hoe je bestudeert

Studenten moeten zes kernmodules bestuderen die zijn ontworpen om de praktijk van evenementenbeheer te ontwikkelen en verbeteren, evenals een reeks essentiële afstudeerattributen. Studenten selecteren vervolgens twee optionele modules op basis van hun academische interesses en loopbaanambities. De studenten besluiten met een proefschrift.

De kernmodules omvatten:

 • Kunst, prestaties en maatschappij
 • Ontwerp en implementatie van evenementen
 • Financiën en accounting
 • Innovatie en evenementcreativiteit
 • Onderzoeksmethoden en ontwerp
 • Duurzaamheid van toerisme en evenementen

Het volgende is een illustratieve lijst van optionele modules. Optionele modules zullen lopen tot minstens 10 studenten ze selecteren. Tijdschema's kunnen de beschikbaarheid van modules voor sommige studenten beperken. Aangezien de opties de onderzoeksinteresses van het personeel weerspiegelen, kunnen deze in de loop van de tijd veranderen vanwege de beschikbaarheid van het personeel.

 • Communityorganisatie, duurzaamheid en ontwikkeling
 • Vergelijkend Human Resource Management
 • Digitale marketing
 • Group Consultancy Project
 • Sociaal ondernemerschap
 • Strategie maken
 • De bezoekerservaring bij culturele en erfgoedattracties

Studenten voltooien vervolgens de laatste proefschrift fase van het programma. Het proefschrift is bedoeld om innovatie en diverse Pathways naar het uiteindelijke beoordeelde product te stimuleren. In dit opzicht is het proefschrift een uitgebreid project dat een reeks onafhankelijk werk kan huisvesten.

Hoe je wordt beoordeeld

We gebruiken beoordeling als een hulpmiddel om het intellect te ontwikkelen en de individuele, praktische en teamwerkvaardigheden te simuleren die op de werkplek vereist zijn. Deze vaardigheden omvatten schriftelijke en mondelinge presentatie, rekenvaardigheid en het gebruik van software voor presentatie en analyse.

Kenmerken

De Lincoln International Business School heeft een ervaren team van medewerkers, dat bestaat uit academisch en professioneel gekwalificeerde docenten met relevante industriële ervaring en financiële experts met brede onderzoeksinteresses.

De school organiseert elk jaar een reeks gastsprekers. Als onderdeel van de school krijgen studenten de kans om te leren van experts uit de sector. Eerdere sprekers waren vertegenwoordigers van organisaties zoals Deloitte, Santander, HSBC, Innocent, The Institute of Internal Auditors en Sir David Tweedie (oud-voorzitter van de IASB).

Studenten hebben ook de kans om hun vaardigheden en kennis verder op te bouwen met extra-curriculaire activiteiten zoals het lid worden van een samenleving, vrijwilligerswerk of het worden van een studentenambassadeur.

Toelatingseisen

Honours diploma of gelijkwaardig.

Internationale studenten hebben de Engelse taal op IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element, of vergelijkbare http://www.lincoln.ac.uk/dutchvoorwaarden

De University of Lincoln biedt internationale studenten (niet-EU / VK) die niet voldoen aan de directe toelatingseisen voor een postgraduaatsopleiding de mogelijkheid om een ​​voorbereidend opleidingsprogramma te volgen aan het International Study Centre van de universiteit. Ga voor meer informatie naar http://www.lincoln.ac.uk/isc

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder